Solis

Istoria multor pietre prețioase, care încep cu secolele V-IV î.Hr., este apreciată de-a lungul timpului. Cu fiecare punct de cotitură din istorie, fiecare criză reprezintă o creștere fără precedent a prețului pietrelor prețioase. În ultimul deceniu, valoarea lor a crescut semnificativ.

SOLIS este o experiență de zeci de ani de investiții în bijuterii.

Experții noștri lucrează în multe țări: SUA, Africa de Sud, Belgia, Australia, India etc. De zeci de ani am acumulat canalele de producție, cumpărare și vânzare. Avem cei mai buni gemologi și cuttere care, din safire netratate, rubine, smaralde, diamante, creează ceva demn de coroană și sceptrul conducătorilor. Pietrele noastre de bijuterii sunt concurenți vrednici la pietre de la bursele Ramat Gan, Tel Aviv, Londra, Anvers, Hong Kong, Toronto, Bombay.

De fapt, pe mai multe schimburi, avem și canale proprii de vânzare.

SOLIS este un club de afaceri privat al investitorilor care se ocupă de bijuterii. Sfera intereselor noastre este imensă. În calitate de personal, am combinat întregul lanț de "pietre de naștere" ca opere de artă: această inteligență, excavatoare și gemologi, comercianți cu amănuntul, tăietori și experți în vânzări. Istoria fiecărei pietre se încheie cu un certificat și o vânzare către un client printr-o licitație sau prin recomandări. Uneori, printr-o afacere bună cu schimburile.

Dar este altfel: clienții ne pot găsi și ordonăm o piatră specifică. Acum, specialiștii noștri caută un diamant sau un smarald gata făcut pe bursele sau printre pietrele prețioase potrivite bijutierilor noștri i-au dat forma, adâncimea, culoarea și tăieturile necesare.

SOLIS încearcă să combine cât mai multe oportunități și căi în industria bijuteriilor, ca ponderea investițiilor în care investitorii sunt în continuă creștere.

De ce să investești în pietre prețioase este atât de atractivă?

Raspunsul este:

aceasta este o diversificare rezonabilă a riscurilor

dorința de a vă echilibra portofoliul

pietre care nu sunt legate de monedă, și nici aurului, care își pierde periodic statutul de activ al unui paradis sigur

nu depind de situația politică din lume

lipsit de control financiar

aceasta este o oportunitate de a vă păstra și de a vă mări capitalul în toate condițiile, menținând în același timp anonimatul

INVESTIȚII

SOLIS - investind în bijuterii prețioase, în ciuda tuturor ...

Marketingul este conceput pentru construirea treptată, dar constantă a depozitului membrilor clubului. S-au efectuat calcule de rată la următoarea configurare: să vă măriți depozitul, dar pentru ca suma de retragere zilnică să fie semnificativă.

Ca rezultat, analiștii au reușit să combine perspectivele pe termen scurt și lung astfel:

Total cote de profit:

70% din venituri ajung la un cont personal. Aceste fonduri pot fi direcționate spre ieșire, pentru a raporta depozitul la discreția dvs.

30% din venituri sunt deduse pentru reinvestire. Aceasta înseamnă că suma depozitului dvs. crește, precum și dobânda.

Din cauza crezului clubului, SOLIS a dezvoltat un program loial, prin urmare toți investitorii ar putea obține profit.

Diamantele sunt lacrimi de fericire pe fata ta. Diamond este un zâmbet. SOLIS: facem oameni fericiți și aduceți zâmbete!

Acesta este motivul pentru care pragul de intrare este de numai 1 USD, deoarece suma minimă pentru retragere este de 1 USD.

SOLIS are 3 planuri de investiții, disponibile tuturor!