Cardul online GRATUIT!

 YourLifeCard digital se conectează prin NFC sau QR

În aceste vremuri accesul la informație este unul foarte important și de aceea am cautat diverse modalități de promovare online și offline, am recurs la reclame plătite pe fb, însă rezultatul de cele mai multe ori nu era cel așteptat. 

De aceea atunci când o buna prietena mi-a vorbit despre posibilitatea de promovare a business--ului meu prin intermediul unei cărți de vizita digitale, am realizat ca este ceva wow!
Cu toții știm cum arata o carte de vizita clasica iar de cele mai multe ori când ne este oferita de cineva, fie o punem într-un sertar, fie o pierdem. Pe de alta parte atunci când ne dorim o modificare poate la grafica ei, dorim sa schimbam numărul de telefon, adresa de e-mail, trebuie sa ne comandăm alte seturi, ceea ce înseamnă alte sume de bani cheltuite.
Plecând de la premiza acestui lucru, compania cu care eu colaborez, o companie de publicitate din Franța, a gândit o carte de vizita digitala sau mai exact un card de vizita digital, care se poate personaliza în funcție de necesitățile fiecăruia dintre noi și care ne oferă posibilitatea promovării afacerii noastre.
Acest card folosește tehnologia NFC, o tehnologie binecunoscuta de la cardurile bancare și QR code personalizat.
Informațiile pot fi transmise foarte ușor prin scanarea codului QR de pe spatele cardului sau prin apropierea cărții de vizita digitale, de un alt telefon.
Pe aceste cărți de vizita digitale, pe lângă datele de contact personale, putem adăuga link-urile de business, putem avea propriul magazin online, adresa fizica dacă deținem o afacere clasica deoarece dispunem de geo-localizare prin satelit, video prezentare, fișiere, sau orice instrument care consideram ca ne va fi de folos în vederea promovării afacerii noastre.
Un alt produs interesant este stiker-ul care poate fi lipit pe spatele telefonului cu mențiunea ca acesta funcționează doar prin funcția NFC, dar având posibilitatea de a-l personaliza.
Avantajul major este acela ca atât cardul cât și stiker-ul au propriul lor link prin intermediul căruia se pot transmite informații oricărui client.
Așa cum am spus cărțile de vizita digitale se pot :
*. personaliza astfel încât pe interfața acestora se pot adăuga datele personale, funcția, poza,
*. se pot configura,
*. se pot programa.
Interfața acestui card poate fi schimbata ori de câte ori avem nevoie sa adăugăm o informație noua, fără costuri suplimentare.
Pe același sistem funcționează și stiker-ul.
Pe lângă stiker-ul personal care poate fi folosit pentru promovare online, mai exista și stiker-ul de COMERCIANT. 


Acesta poate fi folosit dacă aveți un magazin sau un restaurant. Puteți lipi stiker-ul pe vitrina magazinului iar clientul printr-o simpla scanare va avea acces la toate informațiile și ofertele comerciantului. Se pot realiza și comenzi online iar în cel mai scurt timp vom avea și serviciul Click & Go(serviciu prin care plasezi comanda online iar atunci când ajungem la magazinul de unde am făcut cumpărăturile, vom fi așteptați cu acestea fără a mai sta la rând.)
Pentru aceia dintre dumneavoastră care folosesc rețelele de socializare, puteți pune la dispoziția clienților o multitudine de linkuri necesare dezvoltării afacerii doar prin simpla publicare a link-ului pe rețelele de socializare.
Achiziționarea cardului presupune o taxa de 49.90€ însă, pentru a putea avea acces la rețeaua de socializare, de a adăuga linkuri nelimitate, posibilitatea de a vă personaliza profilul, de a captura numerele de telefon, email, le puteți avea în baza unui abonament lunar de 5€/luna.