Profit la fiecare 10 minute!

Cornozina Y-Age

26.02.2021

Performanță de viață mai bună

După vârsta de 30 de ani, oamenii încep să piardă masa musculară și densitatea osoasă, iar până la vârsta de 70 de ani ajung să aibă mai puțin de jumătate din masa musculară pe care o aveau odinioară. Carnozina este un antioxidant natural stocat în mușchiul scheletal și în mușchiul cardiac, care ajută la prevenirea acestui declin și la îmbunătățirea stării generale de sănătate.

Mulți sportivi și pasionați de fitness folosesc Y-Age Carnosine pentru a se împinge mai departe, dar acest plasture poate ajuta pe oricine să experimenteze performanțe maxime în rutina de zi cu zi. Utilizarea acestui plasture îmbunătățește forța, flexibilitatea și rezistența, care împreună formează fundamentul unui stil de viață robust și activ.

Ce este fototerapia?

Știința fototerapiei, care există de aproximativ 100 de ani, folosește lumina pentru a îmbunătăți sănătatea corpului. Iar formele moderne de fototerapie, cum ar fi terapia cu laser de nivel scăzut, care ajută la reducerea ridurilor și la tratarea altor afecțiuni mai grave ale pielii, sunt foarte bine înțelese științific.

Dar această idee nu este nimic nou. Încă în urmă cu două mii de ani, grecii antici aveau un centru pentru studierea efectelor diferitelor lumini colorate asupra corpului. Chiar și vechii egipteni, care promovau sănătatea concentrând lumina soarelui prin sticlă colorată pe anumite zone ale corpului, au înțeles acest concept.

Cum funcționează patch-urile noastre de fototerapie

Corpul tău emite căldură sub formă de lumină infraroșie. Plasturii noștri sunt proiectați pentru a prinde această lumină infraroșie atunci când sunt așezate pe corp, ceea ce le face să reflecte anumite lungimi de undă ale luminii. (consultați fila Utilizare pentru instrucțiuni de plasare). Acest proces stimulează puncte specifice de pe piele care indică organismului să producă beneficii pentru sănătate unice pentru fiecare plasture LifeWave.

Ce face diferit un plasture LifeWave decât altul?
Fiecare plasture este conceput exclusiv pentru a reflecta anumite lungimi de undă ale luminii care stimulează puncte specifice de pe piele. Acest lucru permite fiecărui plasture să ofere beneficii unice pentru sănătate (de exemplu, ameliorarea durerii, energie crescută etc.). Nu intră în corpul tău droguri sau substanțe chimice

Cum se raportează acest lucru la performanța îmbunătățită?
Carnosina de vârstă Y reflectă anumite lungimi de undă ale luminii, care stimulează puncte specifice de pe piele care declanșează modificări atât biochimice, cât și bioelectrice ale mușchilor. Aceste modificări biochimice și bioelectrice ajută la îmbunătățirea tuturor măsurilor de performanță fizică.

Rezultatele studiului carnozinei în vârstă Y

Desfășurat în 2010, acest studiu dublu orb, controlat cu placebo, arată că plasturele de carnozină de vârstă Y crește semnificativ flexibilitatea, echilibrul, rezistența și rezistența la oamenii sănătoși. Aceste creșteri variază până la 125% pentru rezistență și rezistență, aproape 30% pentru flexibilitate și 100% pentru echilibru. 1 În plus, este probabil ca acest plasture să producă efecte mai mari sau susținute atunci când este purtat pentru perioade mai lungi. Aceste rezultate demonstrează, de asemenea, că acest plasture scade considerabil pragul de lactat și frecvența cardiacă la pragul de lactat, îmbunătățind rezistența la performanța atletică. Foarte important, niciunul dintre subiecții testați nu a prezentat efecte adverse purtând plasturele de carnozină de vârstă Y

Știați?

Construirea forței și rezistenței vă va îmbunătăți probabil starea generală de sănătate. De exemplu, mușchii puternici și capabili și flexibilitatea oferă o stabilitate mai bună, reducându-vă riscul de rănire în timp ce efectuați activități fizice. Acest lucru poate aduce beneficii semnificative adulților în vârstă, care pot risca fracturi periculoase din cauza căderii.