Profit la fiecare 10 minute!

Un interviu cu...

13.05.2021

fondatorul LifeWave, David Schmidt

11 NOIEMBRIE 2019 

David Schmidt este fondatorul și CEO al LifeWave, o companie de wellness axată pe abordări non-farmaceutice pentru a ajuta clienții să-și îmbunătățească calitatea vieții. Compania a fost creată în 2002 și a început distribuția în 2004. Din acel moment, operațiunile s-au extins pe tot globul, produsele fiind acum disponibile în peste 100 de țări. Datorită acestei extinderi, compania a fost recunoscută de mai multe ori de lista revistei Inc. a companiilor cu cea mai rapidă creștere.

Istoricul CEO-ului cuprinde mai mult de 30 de ani de experiență în dezvoltarea afacerilor și a produselor. În acest timp, el a fost implicat în dezvoltarea a numeroase realizări tehnologice inovatoare, inclusiv un generator de turbină fără lamă, prototipuri de motor rachetă și noi metode de creare a hidrogenului și oxigenului. 

Tehnologia utilizată de LifeWave provine din cercetări efectuate de ani de zile de către Schmidt și se concentrează în jurul activității sale în explorarea metodelor naturale de creștere a energiei și a rezistenței în organism. Această tehnologie se bazează pe utilizarea de patch-uri de fototerapie aplicate local pentru a stimula procesele celulare care pot obține o gamă largă de rezultate. Datorită acestei lucrări și a altor explorări tehnologice, CEO-ul deține acum peste 100 de brevete, dintre care 70 sunt în domeniul științei și tehnologiei regenerative.

Care este procesul din spatele creării unui produs la LifeWave?

Ei bine, există multe lucruri care intră în ea și există multe faze ale creării produsului. Dar, în general, fiecare produs este rezultatul unor ani de cercetări efectuate în laboratoarele noastre din San Diego. De asemenea, ne asigurăm că vom fi supuși unor studii clinice riguroase independente cu oameni de știință și medici contractați. Acest lucru ne asigură că obținem rezultate exacte despre efectele reale pe care aceste tehnologii le pot avea.

S-a schimbat munca ta cu LifeWave în timp?

Pe măsură ce am devenit mai mari, cu siguranță a trebuit să ne bazăm pe tot mai mulți oameni pentru ca succesul nostru să devină realitate. De când LifeWave a crescut atât de repede și ne-am extins în întreaga lume , am aflat că comunicarea a fost o parte esențială a ceea ce ne face să lucrăm. Cu cât comunicarea devine mai bună, cu atât mai bine poate opera echipa noastră în creștere.

Ce produse LifeWave au făcut cea mai mare schimbare cu dvs. sau compania?

Pentru mine, LifeWave s-a dezvoltat în etape și în fiecare etapă eram o companie diferită.

Prima etapă a fost când ne-am lansat în 2004. În acel moment, am început cu Energy Enhancer și a fost un succes major. Primul nostru an ne-a adus vânzări de aproximativ 17 milioane de dolari. Am văzut asta ca un semn excelent că există o mulțime de oameni care caută alternative la droguri pentru a-și îmbunătăți calitatea vieții.

A doua etapă a avut loc în 2011 când am lansat Aeon. Am lansat acest produs imens în Dana Point, California și am fost pe scenă cu Suzanne Somers. Transmiteam lansarea membrilor din întreaga lume și o fotografie cu Suzanne și cu mine am fost postată în Times Square. Personal, ca cineva care a crescut aproape acolo, acel moment a însemnat multe despre cât de departe am ajuns eu și compania. Aeon în sine a fost, de asemenea, un mod atât de nou de a lucra împotriva îmbătrânirii, încât a avut un impact imens. A ajuns să fie un mare succes.

A treia etapă a companiei este mai recentă, deoarece am lansat X39, noul nostru produs conceput pentru a stimula producția de celule stem.

 Am cheltuit o grămadă de bani și timp dezvoltând această tehnologie, iar când o anunțam distribuitorilor, ai putut simți doar emoția. Rezultatele timpurii ale acestui produs au fost chiar mai pronunțate decât am anticipat. Când am lansat în sfârșit la începutul anului 2019, vânzările au decolat. Vedem creșteri de 3 ori ale vânzărilor în comparație cu anul precedent și schimbăm cu adevărat și viețile.

Cum îți folosești produsele în viața de zi cu zi?

Îmi adaptez utilizarea la ceea ce fac. De exemplu, voi folosi anumite combinații de patch-uri pentru antrenament. Apoi voi folosi o combinație diferită pentru dacă îmi este rău. Îi voi folosi pe alții pentru concentrare. Practic, în orice situație mă aflu, mă uit la produsele pe care le-am creat, care sunt utile pentru acest context.

Ne puteți oferi câteva dintre avantajele utilizării unuia dintre produsele dvs.?

Sigur, voi merge cu X39, deoarece există atât de multe beneficii , multe dintre care oamenii încep să se confrunte imediat. Produsul este conceput pentru a influența celulele stem, deci funcționează pentru a sprijini vindecarea rănilor, deoarece acest proces necesită în mod natural celule stem. Pe măsură ce îmbătrânim, acele celule stem devin mai puțin eficiente, dar X39 ajută la combaterea acestui proces de îmbătrânire.

Oamenii văd ameliorarea durerii și îmbunătățirea energiei cu produsul. Reduce inflamația, care este adesea o cauză a durerii, și îmbunătățește, de asemenea, nivelurile de energie comparativ cu valoarea inițială din studiile clinice. Acesta pare a fi un efect cumulativ, deci cu cât utilizați X39 mai mult, cu atât beneficiile sunt mai pronunțate.

Există, de asemenea, o îmbunătățire semnificativă a aspectului fizic. Activarea celulelor stem ajută la creșterea producției de colagen, ceea ce ajută la reducerea aspectului ridurilor. Utilizatorii au raportat, de asemenea, o scădere a vizibilității cicatricilor cu utilizarea X39.

De asemenea, am văzut o calitate îmbunătățită a somnului, ceea ce, desigur, contribuie la bunăstarea generală. Utilizatorii văd, de asemenea, un timp de recuperare mai rapid după exerciții, care este din nou legat de modul în care celulele stem pot repara daunele din organism.

Ați avut vreo reacție specială când ați ținut pachetul X39 pentru prima dată?

Ei bine, cred că ambalajul este frumos. Pentru mine, este cel mai bun pe care l-am creat până acum.

Cum folosiți X39?

Este foarte simplu, este un patch aplicat local. Există instrucțiuni privind plasarea, așa că trebuie doar să o lipiți de locația corespunzătoare. Îl îmbraci dimineața și îl îndepărtezi înainte să te culci noaptea.

Ce beneficii ai reușit să obții de când ai lansat X39?

În general, X39 a îmbunătățit calitatea vieții pentru oameni mai mult decât orice altă tehnologie pe care am creat-o. Este permis tuturor să aibă acces la puterea științei celulelor stem. De asemenea, a fost un avantaj pentru distribuitorii noștri și le-a permis și mai multe oportunități de succes financiar.

Face X39 lucruri pe care produsele de la concurenți nu le pot face?

Nimeni altcineva nu are în prezent un produs pe piață care poate activa celulele stem de acest gen. Fără asta, nimeni nu poate realiza aceste tipuri de îmbunătățiri pentru vindecare, producerea de energie, ameliorarea durerii sau oricare dintre celelalte nenumărate lucruri cu care X39 vă poate ajuta.

Există o persoană pentru care X39 este potrivită?

Este o alegere bună pentru toată lumea. Cu toții experimentăm scăderea nivelului de peptidă de cupru pe măsură ce îmbătrânim. X39 crește aceste niveluri, ceea ce face mult pentru a ne readuce într-o stare mai tânără. Practic, oricine este interesat de acest lucru ar fi interesat de X39.

Ați avut deja vreo recunoaștere pentru X39?

Tocmai am lansat, deci nu am avut încă nimic formal. Dar creșterea rapidă a vânzărilor este cu siguranță o dovadă a modului în care produsul este primit. Studiile noastre clinice ne-au oferit, de asemenea, toată recunoașterea de care avem nevoie în ceea ce privește cât de eficient este produsul. (recenzii 2020-2021)

Unde este disponibil X39 în prezent?

Distribuim printr-un model de marketing în rețea. Am constatat că este extrem de eficient să implicăm oamenii într-o conversație individuală despre produsele noastre și beneficiile pe care acestea le pot oferi. De aceea nu folosim un model tipic de vânzare cu amănuntul, patch-urile pur și simplu nu se pretează să stea într-o vitrină. Nu reușești să le vezi întregul potențial în acest fel. Deci, folosim distribuitori și au sediul în întreaga lume - 100 de țări și numărând. (Romania)

Care sunt unele dintre oportunitățile oferite de LifeWave utilizatorilor de produse?

Dincolo de beneficiile produselor în sine, oferim oamenilor o mare oportunitate de a lucra cu compania prin distribuție. Lucrarea este adaptată pentru a se potrivi programelor oamenilor și este independentă de fundal. Obținem oameni din toate nivelurile de experiență care construiesc afaceri de dimensiuni potrivite pentru ei. (Romania)

Aveți povești despre distribuitori?

Am avut o mulțime de povești de succes și aceste povești vin în toate formele și dimensiunile. Pentru o persoană ar putea fi o operațiune modestă de afaceri, pentru alta, ar putea fi mai mult "cerul este limita".

Avem șoferi de autobuz, medici, profesori, așa-i așa. Și fiecare își creează obiective diferite. Unii țin obiectivele mici, alții au sub ele sute sau chiar mii de oameni. Este cu adevărat inspirator modul în care fiecare persoană poate lua LifeWave și să o facă a lui.

Ai vreun gând pentru cineva care are în vedere să lucreze cu compania ta?

Aș spune doar că oportunitățile disponibile cu LifeWave depind în totalitate de ele. Puteți lucra cu jumătate de normă, cu normă întreagă, undeva între ele. Este o șansă excelentă să luați ceva cât doriți.