Profit la fiecare 10 minute!

Transdermali

07.04.2021

Testele de demonstrație video video cu LifeWave.Test muscular, testare telefon mobil, test de corp, test de twist corporal, test de impingere corporală. După cum s-a demonstrat în acest videoclip veți găsi mai jos pe oricine poate acum să sporească performanța corpului uman. Tehnologia LifeWave este 100 % în ton (armonie) cu corpul. Nici un medicament, loțiuni, licori nu intră în corp.Plasturii nu sunt transdermici. Nu există efecte secundare cunoscute, dar vin cu o mulțime de efecte. Performanța îți îmbunătățești corpul cu ajutorul energiei LifeWave, așa cum se vede în videoclip, a ajuns la consecințe. Aceste consecințe benefice nu vor avea ca rezultat doar în zile de performanță mai bune, dar și mai bine îți vor afecta viitorul pe termen scurt și lung și cum va funcționa VIAȚA cu o utilizare în curs sau cel puțin frecventă. În ultimii 15 ani+ s-a extins această tehnologie și până acum este deja folosită de multe milioane de oameni. Energy Enhancer nu este important doar pentru sportiv sau amatuer sport. Acest lucru este cel mai relevant pentru oricine a avut zile de performanță mai bune.Patch-ul tehnologiei Energy Enhancer ar fi putut fi la fel de ușor numit: Forța vieții sau Sursa viețiiPlasturii Energy de la LifeWave sunt demonstrați aici în prima parte a videoclipului.Cu toate acestea, nu faceți nicio greșeală, celelalte produse fabricate de LifeWave numit Icewave, X39, Alavida, Glutation, Carnosine, Silent Nights, Sp6, în timp ce fiecare este diferit, au beneficii similare pentru îmbunătățirea performanței.

Când sunt combinate unele dintre aceste diferite produse se măresc chiar și reciproc.Deci, atunci când testezi tehnologia LifeWave pentru tine și familia ta, cel mai bine ar fi să nu lași nicio piatră neîntoarsă și să le testezi pe toate.Rezultatele pe care e probabil să le vezi sunt că în curând te vei simți (și vei arăta) cu zeci de ani mai tânăr într-un fenomen pe care îl numim: Reînnoirea Tineretului.Imaginați-vă ce înseamnă acest cuvânt nou-inventat Reînnoirea Tinerilor nu doar pentru cei în formă și sănătoși, ci și pentru cei răniți accidental, precum și pentru cei bătrâni și fragili. Animalele de companie precum câinii și pisicile și animalele de fermă, precum caii și vitele răspund la fel ca și oamenii. Se poate spune chiar că animalele răspund mai repede. Acest lucru se întâmplă pentru că nu au opinii, îngrijorări sau alte considerente pentru a-i bloca să aibă rezultate. 

Prin urmare, cel mai bine este să îți faci propria realitate despre ce este vorba și să îți faci propriile teste în confortul casei tale. Spre sfârșitul videoclipului îl vedeți pe Dr. Dean Clark demonstrând Icewave. Vorbește de L3, ceea ce a vrut să spună a fost nava guvernamentală 3În acest caz a plasat plasturii în mod leneș pe tricoul persoanelor apropiate de GV3. Plasture alb pe partea dreaptă a corpului, plasture de bronz pe partea stângă a corpului. (nu amesteca asta pentru că vei obține efectul opus)