Profit la fiecare 10 minute!

TERAPIA GENICĂ? Următoarea generație de terapie.

23.06.2021

Terapia genică, terapia cu celule stem, CAR-T, terapia celulară și editarea genelor sunt toate forme de medicină genomică - o abordare pentru vindecarea și tratarea bolilor umane care utilizează mai degrabă biologia umană decât compușii chimici produși în laborator. 

Toate aceste instrumente sunt tehnici de deblocare și terapii cu puterea de a vindeca boli incurabile anterior. Utilizarea lor introduce o nouă eră a asistenței medicale.Industria științelor medicale cheltuie acum multe milioane, poate chiar miliarde, încercând să afle potențialele beneficii pe care le promite terapia genică. Până în prezent, terapia genică este o tehnică experimentală care speră să utilizeze gene pentru tratarea sau prevenirea bolilor.În viitor, această tehnică poate permite medicilor să trateze o tulburare prin introducerea unei gene în celulele pacientului în loc să utilizeze medicamente sau intervenții chirurgicale.Prin urmare, terapia genică este introducerea genelor în celulele existente pentru a preveni sau vindeca o gamă largă de boli. De exemplu, să presupunem că o tumoare pe creier se formează prin divizarea rapidă a celulelor canceroase. Motivul pentru care se formează această tumoră se datorează unei gene defecte sau mutante.Terapia genică, atunci când va ajunge pe piață pe scară largă, va fi costisitoare și la fel ca terapia cu celule stem va avea în continuare riscuri potențiale. Și acesta este unul dintre motivele pentru care. O genă nu poate fi ușor inserată direct în celulele tale. Mai degrabă, de obicei trebuie livrat folosind un purtător, numit vector. Cei mai comuni vectori de terapie genică sunt virușii, deoarece pot recunoaște anumite celule și pot transporta material genetic în genele celulelor. Terapia genică oferă posibilitatea unui tratament permanent pentru oricare dintre cele peste 10.000 de boli umane cauzate de un defect în oricare dintre cele două gene. Universitatea din Michigan Medical School spune că "există aproximativ 10.000 de boli care afectează oamenii, iar majoritatea acestor boli sunt considerate boli" rare "sau" orfane ". 

Știința fiind știință, aceasta înseamnă, de asemenea, că fiecare boală umană trebuie cercetată, iar tratamentul acesteia va trebui testat clinic. Deci, chiar dacă aveți de-a face cu o boală obișnuită, nu mi-aș reține respirația că orice soluție genetică funcțională și sigură va fi disponibilă în curând, care poate fi folosită și de omul obișnuit de pe stradă. 

Ceea ce este totuși disponibil astăzi și poate fi folosit acasă este o nouă tehnologie foto neinvazivă numită X39Această tehnologie X39 face un singur lucru și o face foarte bine . NU se fac alte revendicări. X39 folosește lumina emisă de propriul corp pentru a îmbunătăți performanța unei peptide de cupru GHK-Cu care este, de asemenea, deja în corpul dumneavoastră. Este, de asemenea, sigur, fără efecte secundare cunoscute și accesibil și, prin urmare, la îndemâna majorității oamenilor. Această tehnologie a durat aproape 20 de ani de cercetare și de la lansare în urmă cu doar câțiva ani a fost deja utilizată de milioane de oameni și animale. 

Da, această tehnologie funcționează în același mod pentru animale, cum ar fi pisici, câini, cai, păsări și chiar insecte, cum ar fi albinele. 

Poate să devină vreun sălbatic? Sunt de acord cu tine că X39 este în multe privințe neobișnuit. Nu ceva despre care se citește în ziar sau nu este difuzat la știri. Aspectele lui X39 pot fi înșelătoare! Totuși, nu vă înșelați. Nu ignora la ce te uiți acum. Primul lucru pentru a vă întoarce capul este modul în care folosește o metodă de patch-uri care nu este mai mare decât un timbru poștal. Această metodă nu este transdermică și începe să funcționeze imediat după ce o persoană plasează un plasture pe sau chiar lângă un corp. Dacă cineva este interesat de detaliile despre cum și de ce, este cel mai bine să petreceți acest timp lucrând la toate acestea după ce ați văzut această tehnologie performantă. Dovada se află în cerere, nu în datele nesfârșite, care le explică altor oameni de știință. Tu și cu mine vrem doar să știm dacă lucrurile funcționează. Și răspunsul la această întrebare este: da, foarte bine. Spune-i science fiction sau orice îți place.

45 de ani de date științifice și de cercetare efectuate de multe universități stabilesc că peptida de cupru numită GHK-Cu controlează sau afectează până la 6000 de gene din corpul uman.

Dacă aveți încă dubii, puteți pur și simplu să utilizați Google GHK-Cu și să aflați ce se spune de comunitatea științifică. GHK-Cu, care face posibilă resetarea a mii de gene proprii într-o stare mai sănătoasă mai tânără, începând cu câteva minute sau doar câteva zile. Ce ar putea însemna acest lucru pentru dvs., puteți afla doar dvs.Imaginați-vă ce ar putea face acest lucru pentru o persoană foarte bătrână cu gene foarte vechi sau pentru cei care, fără să știe, ar putea avea gene defecte? Doar pentru că această tehnologie arată incredibil (aspectul poate fi înșelător) nu înseamnă că nu poate acționa incredibil de bine. Cel mai bun lucru de făcut este ca TU să fii JUDECĂTOR. Puneți la încercare X39 și poate unele dintre produsele sale însoțitoare. Fiecare are un potențial enorm. Niciunul dintre ceilalți din gama de produse poate fi ignorat, chiar dacă X39 este cel mai bun nostru. Aveți o garanție LifeWave pentru restituirea banilor. Am ajutat deja mii de oameni și animale și nu am nicio îndoială că atunci când încercați corect tehnologia LifeWave X39 nu veți mai privi niciodată înapoi. Faceți din afacerea dvs. să verificați X39 personal și detaliat. Puteți face deja începând de astăzi.