Profit la fiecare 10 minute!

Terapia Access Bars

27.06.2021

Persoana sau Imagine?

Persoana este tot ceea ce ești și ce vei fi atunci când nu iți pasa de ce spun cei din jur.

Persoana este o creație vie și generativa. Ești cine ești tu și creezi orice vrei sa fii în funcție de energia momentului și nu iți pasa de ce crede lumea. Creezi persoana atunci când ești cameleon și poți fi orice, fără sa ramai blocat în nici un rol. Gândește-te la actori: unii dintre ei pot juca orice rol și nu păstrează același stil de la un rol la altul. Altii și-au creat o anumita imagine și nu "pot" trece dincolo de ea. Te invit sa te uiți la politicieni și la alte "vedete" sa vezi care funcționează din persoana și care nu. Persoana iți da posibilitatea sa arați diferite parți ale tale și iți permite sa fii cine ești tu, fără sa te definești. Imaginea este ceea ce crezi ca ar trebui sa fii și este o construcție, este ceea ce vrei sa vadă ceilalți ca ești și, în timp, începi sa crezi ca este ceea ce ești. Crezi ca ești imaginea pe care o prezinți lumii și trăiești conform acelei imagini. Este o fațadă cu o singura dimensiune. Si, este necesar sa te judeci non stop pe tine deoarece încerci sa iți păstrezi imaginea. Adica, în loc sa fim cine suntem, punem o imagine despre ce credem noi ca ar trebui sa fim pentru a demonstra ca suntem acel lucru. Când ești în imagine ești "mort", nu ești cine ești, nu ai spațiu sa respiri, nu ai ocazia sa joci alt rol decât cel care ai decis ca ar trebui sa fii. Nu ai ocazia sa te amuzi și sa te simți plin de viata atunci când ești imaginea ta. E ca și cum îți pui haine frumoase dar nu te joci pentru a nu te murdari..sunt mai valoroase hainele nepătate decât starea de bine în care le murdărești, le sifonezi, le dai jos oricând.

Persoana este generativa și te expansioneaza, imaginea te limitează la maxim.

Sunt persoane care, după ce se căsătoresc, încep sa recurgă la imagine în loc sa continue sa fie persoanal. Alte ori, intri în căsătorie sau relație ca imagine și iți ia multa energie sa iți menții imaginea, toată energia ta ducându-se în acea direcție. Daca ți se pare ca nu ai suficient de multa energie si nu te simți bine fiind "TU" întreabă-te: "Folosesc imagine sau persoana?"

De multe ori, datorita faptului ca suntem conștienți de ce proiectează lumea asupra noastră legat de ce crede ea ca ar trebui sau ar fi potrivit sa fim, în acord cu vârsta, sexul, jobul, naționalitatea, etc, începem sa devenim acel lucru care este așteptat de la noi. Sau, sunt situații în care ceilalți ne desemnează un rol sau imagine și apoi proiectează asupra noastră sa fim acea imagine iar noi ne conformam, fără sa fim foarte conștienți de acest lucru.

Imaginea este ce arați lumii, și iți da alegeri minime, persoana este cine alegi sa fii și iți da alegere infinita. Când alegi persoana, viata ta se poate deschide în moduri nebănuite, pe care imaginea nu ar putea sa o aducă.

Când folosești persoana iți poți crea orice rol, în funcție de ce vrei sa creezi în lume și în viata ta, ca viata ta. Când folosești imagine, poți crea doar rolul care ai decis ca ești, bine definit, constant, neschimbat.

In lumea în care trăim este încurajată imaginea, și ești considerat nebun sau ciudat atunci când ești schimbător. Si totuși, geniile lumii, au folosit aproape mereu persoana.

Vrei sa distrugi si sa decreezi in totalitate toate imaginile pe care le-ai creat? Mulțumesc! 

Vrei sa alegi ceva diferit? Doar pentru o zi?..apoi, iți poți crea o noua imagine ;

Este viata ta! Tu ce alegi? Persoana? Imagine?

Dincolo de Abuz

Fiecare dintre noi purtam in corpul si in conștiința noastră energia abuzului. Exista numeroase forme de abuz pe care le-am trăit si pe care le-am blocat in corpul si conștiința noastră si pe baza cărora, multi dintre noi ne cream viata.

Exista abuz fizic pe care ceilalți îl fac fata de noi sau pe care noi îl facem corpului nostru. Atunci când mâncam ceva ce corpul nu vrea sa mănânce, aceasta poate fi o forma de abuz. Atunci când nu ne întrebam corpul dacă, ce și cât vrea sa mănânce aceasta este o forma de abuz. Atunci când facem sporturi care ne chinuie corpul acesta este o forma de abuz. Atunci când suntem judecați sau când ne judecam corpul, acestea sunt forme de abuz. Atunci când facem diete ciudate și chinuitoare, fără sa ne întrebam corpul dacă le vrea, aceasta reprezinta o alta forma de abuz.

Exista apoi si abuzul mental pe care noi îl facem asupra noastră si pe care ceilalți îl fac asupra noastră. Critica, judecata, respingerea sunt forme de abuz. Atunci când nu ne oferim ceea ce ne dorim în viata, aceasta este o alta forma de abuz. Atunci când ceilalți nu ne permit sa fim ceea ce suntem sau când noi nu ne permitem sa fim ceea ce suntem, aceasta este o forma de abuz.

Exista si abuz emoțional pe care noi îl facem asupra noastră sau pe care ceilalți îl fac în ceea ce ne privește.

Exista abuzul monetar, atunci când ne abuzam cu lipsa banilor sau cu faptul de a nu avea ușurință în ceea ce privește banii.

Exista și abuz spiritual, prin care am fost dezimputerniciti de religii, culte, școli, universități, organizații. Exista abuz sexual atunci când nu ne întrebam corpul cine este potrivit pentru noi sa avem sex cu și atunci când sexul nu este ceva ce ne hrănește corpul și ne expansioneaza. 

Neglijenta este o forma de abuz, alcoolismul este o forma de abuz. Atunci când suntem in preajma persoanelor care au forme de abuz in sistemul lor, acestea ne influențează si pe noi.

Toate aceste forme de abuz la care ne-am supus sau am fost supuși exista in corpurile noastre si ne blochează sa avem ușurință totala cu corpul si de a avea alegere totala in viata. De multe ori nici măcar nu suntem cognitiv conștienți ca aceste forme de abuz sunt prezente si ca ne conturează viata si alegerile. De multe ori continuam sa perpetuam abuzurile, de la cele mai evidente la cele mai subtile, asupra noastră si asupra celorlalți.

Este posibil sa trăiești o viata libera de abuz? Este posibili sa eliberezi complet aceasta energie din conștiința ta? Cum ar fi lumea dacă nu am mai purta si nu am mai perpetua aceasta energie?

Primul pas este sa ne întrebam:

Cum ma abuzez, pe mine si corpul meu?

Cum ii abuzez eu pe cei din jur? Care sunt formele evidente de abuz si care sunt formele subtile de abuz pe care le fac?

Cum ar fi sa trăiesc o viata libera de abuz?

Cum ar fi lumea dacă as trai liber de abuz?

De ce ar fi nevoie pentru a elibera complet energia abuzului din viata mea?

Cum ar arata viata ta si lumea fără energia abuzului?

O viata "DINCOLO DE ABUZ" este o posibilitate care exista si pe care o poti alege!

O Realitate diferita cu Corpul- cu Ușurință, dincolo de Suferință!

Iata câteva întrebări care sa ne ofere mai multa conștientizare legat de ce e posibil cu corpul nostru.

Este corpul nostru ceea ce ni s-a spus ca este? Suntem noi ceea ce ni s-a spus ca suntem sau ceea ce am concluzionat ca suntem? Te identifici tu cu corpul tău?

Faptul de a avea un corp fizic este o bucurie sau o limitare pentru tine? Ai creat tu o comunicare cu corpul tău? Cat de des asculți la nevoile corpului si cât de conștient ești de informațiile pe care ți le furnizează? Te-ai gândit vreodată ca percepțiile din corpul tău nu sunt ceea ce ai decis tu ca sunt și ca ele sunt informații despre tine si despre lumea din jurul tău? Te-ai gândit vreodată ca durerea fizica poate fi modul în care corpul iți atrage atenția asupra a ceva ce nu vrei sa știi?

Consideri tu faptul de avea un corp fizic o limitare si o sursa de suferință în viata ta? Te consideri tu o victima în legătură cu corpul tău?

Cat de multe judecați ai la adresa corpului tău? Cat de multe judecați pun ceilalți asupra corpului tău? Te-ai gândit vreodată sa iți întrebi corpul cum vrea sa arate și sa te deschizi sa primești aceasta informație?

Punctele de vedere ne crează realitatea. Toate punctele de vedere pe care le avem creează rigiditate în corp. Cu cât avem mai multe puncte vedere fixe, cu atât creem mai multa rigiditate în corp.

Judecățile pe care le avem la adresa corpului nostru creează în corp mai mult din acea judecata. De exemplu, atunci când spui: ce gras sunt, corpul tău va crea mai mult din ceea ce judeci. Atunci când spui ce urat sunt, corpul va crea mai multa urâțenie.

Si dacă ai putea sa creezi o Realitate diferita cu corpul tău?

Cum ar fi dacă ai alege diferit? Cum ar fi dacă ai începe sa ii mulțumești corpului ca iți permite sa exiști in aceasta lume? Cum ar fi dacă în loc de judecata ai oferi recunoștință, îngrijire și iubire corpului tău? Cum ar fi dacă ai începe sa fii mai atent la nevoile corpului și la semnalele acestuia? Cum ar fi dacă în loc sa fie o limitare corpul ar deveni un instrument care sa te ajute sa ai o viata împlinită, sa contribuie la crearea a mai multa conștientă pentru tine și sa fie o contribuție la crearea vieții pe care o alegi?

Cum ar fi dacă ai recunoaște și ai primi darul pe care îl reprezinta corpul pentru tine, ființa infinita care ești?

Cum ar fi dacă nu ar mai fi nevoie sa creezi boala și suferință în corpul tău și cum ar fi dacă ai putea sa generezi corpul în loc sa îl distrugi?

Toate aceste lucruri sunt posibile. Poți începe sa creezi o noua realitate cu corpul tău atunci când ieși din lumea concluziilor, punctelor de vedere fixe și a judecaților sa accesezi spațiul posibilităților infinite.

Întrebarea este unul din instrumentele care iți deschide ușa spre toate aceste posibilități. Cum ar fi dacă în locul unei concluzii și a unei judecați ai pune o întrebare despre ce este posibil? Cum ar fi dacă ai începe sa iți eliberezi corpul de toate limitările pe care le-ai blocat în el? Ce ar fi posibil atunci?

Access Bars și procesele de corp Access Consciousness facilitează eliberarea inconștienței, limitărilor, suferințelor blocate în corp. Ele sunt modalități prin care poți începe sa ai ușurința și comuniune cu corpul tău și prin care poți începe sa iți generezi corpul în loc sa il distrugi.

Un instrument simplu pe care sa îl folosești este acesta: De cațe ori ai o durere în corp întreabă: Este aceasta durere a mea? Daca răspunsul este nu, atunci trimite durerea înapoi de unde a venit cu conștiința atașată. Daca răspunsul este da, întreabă: Corpule ce vrei sa îmi spui cu aceasta durere?

Poate părea simplu, dar atunci când începi sa practici aceste întrebări vei începe sa descoperi modalitatea în care corpul comunica cu tine și vei începe sa folosești informațiile primite pentru a crea posibilități diferite, cu Ușurință, dincolo de limitare și suferință. Vei începe sa iți asumi responsabilitatea asupra sănătății tale și sa începi sa știi ca ai capacitatea de a schimba situații neplăcute în corpul tău. Vei lasa deoparte ideile celorlalți despre sănătate și vei începe sa te încrezi din ce în ce mai mult în cunoașterea ta.

Un alt instrument pentru a crea mai multa ușurință cu corpul este întrebarea: Ce energie, spațiu și conștiință pot fi pentru a avea ușurință totala și comuniune cu corpul meu?

Spune-o de mai multe ori și vezi ce se întâmplă..

CE REALITATE, DINCOLO DE ACEASTA REALITATE VREI SA CREEZI?

Te-ai întrebat vreodată ce este o realitate?

Cel putin doua persoane care se aliniază sau rezista la un un punct de vedere crează o realitate. Cum ar fi dacă ai avea realitatea ta si nu ai mai avea nevoie ca altcineva sa o valideze? Ce ai crea ca si realitate pentru tine? Cat din ceea ce faci si din ceea ce esti este pentru a valida realitățile pe care ceilalți le-au format despre tine? Cat de mult validezi la cei din jur ceea ce au creat ca si adevăr despre ei si despre viata lor? Cat de mult iei aceasta realitate ca adevărată și ca unica realitate? Ce altceva ar fi posibil dacă nu ai face acest lucru?

Cum vrei sa fie realitatea ta? Cum ar fi viata ta dacă ai renunța la nevoia de a fi validat si de a fi înțeles de către ceilalți? Cum ar fi dacă ai urma: "Doar pentru mine, doar de amuzament, fără sa fie nevoie sa spun nimănui"?

Ce realitate, dincolo de aceasta realitate vrei sa creezi?

CARE ESTE CAPACITATEA TA DE A PRIMI?

Ce înseamnă pentru tine a primi? A primi un cadou, un compliment, o recunoaștere, o validare? Te-ai gândit vreodată ca tot ceea ce este în viata ta reflecta disponibilitatea pe care o ai în a primi? Poate în minte iți spui ca ai vrea sa ai mai mult: o viata mai mare și mai frumoasa, mai multi prieteni, mai multa iubire, mai multa prosperitate, mai multe călătorii, mai mult succes. Întrebarea este: Ești tu dispus sa primești toate aceste lucruri în viata ta, indiferent de forma în care vin ele? Dar dacă a primi înseamnă a primi TOT ceea ce vine spre tine și tot ceea ce EȘTI? Ești tu dispus sa primești judecățile celor din jur, mizeria, corupția, boala, singurătatea, furia? Ești tu dispus sa primești frumusețea și măreția a ceea ce ești dar și ceea ce tu numești " urat și rău" în tine? Fiecare lucru pe care îl judeci și pe care nu il primești reduce capacitatea ta de a primi în toate aspectele vieții. Cine ai fi dacă ai primi totul fără nici un punct de vedere? Cum ar fi viata ta dacă ai fi dispus sa te primești pe TINE? Cum ar fi dacă ai primi și ai exprima darul care EȘTI în lume?

Access Bars, acum prezent și în Romania, este un instrument dinamic care deschide capacitatea de a primi. A primi cu adevarat este un lucru foarte rar pe planeta Pamant. Cei mai multi oameni nici nu știu ce înseamnă acest lucru. Atunci când eliberezi judecați, puncte de vedere, convingeri, atitudini, capacitatea ta de a primi și de a fi se expansioneaza. De fapt, tu eliberezi ceea ce nu permite strălucirii care ești sa FIE. 

Dupa o ședință de bars te simți mult mai clar, în pace, plin de posibilități iar lumina vieții radiază din tine. Corpul tău învață sa primească din nou și începi sa te deschizi sa primești contribuția tuturor lucrurilor și tuturor oamenilor... cu recunoștință. Atunci când tu faci acest lucru, atunci când tu te deschizi sa primești, vei inspira pe cei din jur sa aleagă sa primească. Ești cine ești și TRANSFORMI lumea. Cat de mult ești dispus sa primești din tot ceea ce are acest Univers de oferit? Cat de mult te primești pe TINE? Daca de fapt, TU ești ceea ce ai cautat mereu și nu ai găsit?

Depresia....Access Bars, o metoda eficienta? Fara medicație? Cu Ușurință, spre Bucurie?

Depresia este o condiție foarte des întâlnită în întreaga lume. Ea poate varia de la forme ușoare precum lipsa dorinței de viata, oboseala, apatie, pana la situații de disperare extrema, atacuri de panica, gânduri de sinucidere. E posibil sa observi cum, doar citind aceste rânduri, poți percepe energia greoaie pe care cuvântul depresie o aduce în conștientă. De multe ori, cei diagnosticați cu depresie urmează tratamente lungi și li se oferă perspective sumbre. De multe ori, persoanele cu astfel de manifestări sunt de fapt persoane foarte conștiente, care percep cu ușurință câmpurile de energie ale celor din jurul lor și asuma în mod eronat ca sunt ale lor. O simpla întrebare precum:" Este aceasta emoție a mea? " poate deschide ușa spre conștientizarea faptului ca peste 98% din gândurile și emoțiile pe care le percepem nu sunt ale noastre. Ele sunt precum o mare de energie pe care noi o percepem și despre care concluzionam ca este a noastră sau, ca este cine suntem. Un instrument foarte simplu care sa ne scoată din aceasta situație este acesta: Atunci când te trezești cu sentimentul ca nu vrei sa trăiești, ca nu ai chef de nimic și ca ești foarte obosit pune întrebarea : Sunt aceste emoții, gânduri,sentimente și senzații al mele? As alege eu sa am aceste gânduri și emoții?

Daca ai crescut alături de o persoana cu predispoziție spre depresie este posibil sa fi încercat sa vindeci acea persoana și, este posibil sa fi încercat sa vindeci sau sa schimbi acea energie. In sinea ta știai ca oamenii pot fi veseli si ca viata poate fi usoara si nu puteai sa intelegi de ce ar alege cineva sa fie trist si deprimat. Cu inima deschisa ai incercat sa faci tot ce stiai sa schimbi acea situatie. Dar daca starea de depresie este o alegere? Dar daca nu era vina ta ca acea persoana era nefericita? Vrei sa eliberezi acum tot ce ai decis ca esti sau nu esti datorita acestui lucru? Multumesc! Si daca de fapt continui sa faci acelasi lucru si in ziua de astazi, cu alte persoane din viata ta, sperand ca in cele din urma vei reusi ce nu ai reusit in copilarie? Este acum timpul sa renunti la aceasta povara si sa vezi ca nu depinde de tine? Multumesc !

Cum ar fi daca ar exista metode usoare si eficiente pentru eliberarea de depresie?

Cum ar fi daca am putea facilita pe cei cu depresie spre bucurie si spre posibilități diferite?

O procedura dinamica de transformare care a ajutat un numar mare de persoane cu simptome de depresie sa se vindece cu usurinta este Access Bars. Aceasta tehnica, ce consta din atingerea usoara a unor puncte de pe cap, poate fi invatata si practicata cu usurinta, inclusiv de catre copii. In fiecare zi facilitatori si practicieni Access Bars din intreaga lume creaza miracole in viata clientilor lor folosind aceasta metoda, participand in acelasi timp la crearea unei lumi noi, constiente. Metoda poate fi folosita pentru orice situatie neplacuta si limitativa de sanatate sau de viata, inclusiv in depresie.

Esti interesat sa facilitezi acest proces pentru cei din jurul tau? Esti interesat sa devii creatorul unei lumi constiente folosind aceasta metoda dinamica de transformare?

CERI TU SA AI MAI MULT? INSTRUMENT ACCESS, INTREBAREA: Cum poate fi si mai bine de atat?

Ceri tu sa ai mai mult? Instrument Access, intrebarea: Cum poate fi si mai bine de atat?

Unul din lucrurile trecute cu vederea de cei mai multi oameni este acela de a folosi in viata de zi cu zi : "Cere si vei primi". Uitam sa cerem Universului ceea ce vrem sa avem sau, uneori, nici nu stim ca putem face acest lucru. Avem capacitatea de a participa constient in crearea propriei realitati iar faptul de a cere sa apara in viata noastra ceea ce vrem sa cream este parte din proces.

Uita-te la viata ta, in toate aspectele ei si intreaba-te: Ce anume nu am cerut sa am? Este ceea ce am ceea ce imi doresc sa am? Ce vreau sa cer de la Univers astazi si in fiecare zi? Ce vreau sa cer de la mine astazi si in fiecare zi?

Un instrument Access Consciousness care iti poate permite sa te antrenezi in a cere este întrebarea : "Cum poate fi și mai bine decât atât?" pentru orice lucru " bun" sau "rau" care vine in viata ta. De exemplu : cineva iti da o veste proasta, sau ceva neplacut se prezinta in viata ta, pune intrebarea: "Ce poate fi si mai bine de atat?" ..si vezi ce se intampla. Sau, cand ceva minunat se prezinta in viata ta, in loc sa concluzionezi: "Uau, e cel mai minunat lucru pe care l-am trait!", pune intrebarea: " Cum devine si mai bine de atat?" Ceri in acest fel Universului sa deschida si mai multe posibiltati in viata ta. Nu o faci din nemulțumire și lipsa de recunoștință ci din conștientizarea faptului ca poți cere și ca vei primi.

Cum devine și mai bine de atât? Ce altceva este posibil?

DOUA CATEGORII DE OAMENI PE PLANETA?....Ai observat ca exista doua categorii de oameni pe planeta?

Unii cred ca au dreptate mereu, sunt foarte siguri pe ei si cred ca daca ai face ce iti spun ei si daca nu ai mai fi asa ciudat si diferit totul ar merge bine in viata ta. Din punctul lor de vedere viata este suferinta si durere si nu ai de ales, trebuie sa accepti. Aceste persoane se plang mereu de viata lor si nu fac nimic pentru a o schimba. Ei ii judeca pe ceilalti neincetat si nu se gandesc o clipa ca ar putea fi sursa a ce exista in viata lor. Atunci cand te afli in preajma lor nu te simti confortabil, ba mai mult, simti ca e ceva in neregula cu tine. Ei pot face acelasi lucru tot timpul fara sa se plictiseasca sau fara sa incerce sa schimbe ceva.

O alta categorie de oameni este reprezentata de cei care se judeca pe sine non stop si care cred ca e ceva in neregula cu ei. Acestia nu inteleg cum de nu pot fi la fel cu ceilalti oameni si cum de nu pot trai in limitare. Ei cauta mereu ceva mai bun, ceva diferit, ceva nou, se plictisesc repede si schimba locul de munca destul de des iar cand ajung intr-un loc de munca isi imbunatatesc si perfectioneaza munca foarte repede. Ei percep judecatile celorlati cu usurinta si spun ca ei sunt cei care judeca. Se cred de pe o alta planeta si au mereu senzatia ca au nimerit intr-un loc gresit, ca locul lor nu e aici. Isi pun mereu intrebari si cauta mereu mai mult.

Care tendinta e mai prezenta in tine? Aceea de a avea dreptate mereu sau aceea de a crede ca e ceva in neregula cu tine si ca trebuie sa te schimbi?

Nici o categorie din cele de mai sus nu e mai buna decat alta, ci doar diferita. Atunci cand suntem constienti de diferenta dintre noi si realizam ca acest lucru este de fapt darul nostru in aceasta lume, incepem sa proclamam, sa iubim si sa exprimam ceea ce suntem si sa ii lasam pe ceilalti sa faca acelasi lucru. Renuntam sa ne mai impotrivim celorlalti si permitem tuturor punctelor de vedere sa existe fara nevoia de a ne alinia si accepta sau reactiona si rezista.

Cum ar fi aceasta lume daca nu ne-am mai compara, daca nu ne-am mai judeca si daca nu i-am mai judeca pe ceilalti?

Cum ar fi daca am lasa diferenta dintre noi sa ne inspire si sa ne bucure?

Ce ar fi daca am alege acest lucru acum?

Ce lume am putea crea impreuna?

Primul pas in schimbare este constientizarea. Cand ai constientizat diferenta poti face o alegere diferita.

PUNCTUL DE VEDERE ITI CREAZA REALITATEA. Este timpul sa traiesti constient?

Te-ai gandit vreodata la faptul ca punctul de vedere iti creaza realitatea? Daca ai punctul de vedere ca viata este grea, cum o sa fie viata ta? Daca tu consideri ca banii se fac greu si se duc repede, cat de multi bani vei avea si cat de usor ii vei obtine? Daca tu crezi ca esti lipsit de valoare, cat de valoros te vei simti? Dar daca nici unul din aceste puncte de vedere nu este adevarat? Si daca punctele de vedere pe care le ai nici macar nu sunt ale tale? Si daca poti alege un punct de vedere total diferit? Dar daca ai intoarce toate punctele de vedere pe care le ai la 180 de grade? Cum ar arata viata ta? Te invit sa folosesti urmatorul instrument Access Consciousness: Este un punct de vedere interesant ca am acest punct de vedere. De exemplu:

Este un punct de vedere interesant ca nu sunt inspirata. Este un punct de vedere interesant ca sunt suparat. Este un punct de vedere interesant ca simt durere in picior. Este un punct de vedere interesant ca vreau o relatie. Si lista poate continua: E un punct de vedere interesant ca... Foloseste acest instrument pentru fiecare gand, emotie, senzatie, situatie din viata ta si vezi ce se intampla. Cand cei din jur ti se adreseaza, spune-ti in minte: Este un punct de vedere interesant. Si poti sa te amuzi cand cineva este foarte serios cu punctul sau de vedere, stiind ca este doar un punct de vedere interesant.

Cum ar arata viata ta daca totul ar fi un punct de vedere interesant? Cate puncte de vedere nu sunt de fapt ale tale? Daca ai avea alegeri infinite ce puncte de vedere ai alege? Cum ar arata viata ta daca ai avea toate punctele de vedere? Hmm, e un punct de vedere interesant..

CINE AI FI DACA AI FI TU?

Suntem atat de acoperiti de punctele de vedere ale familiei, prietenilor, societatii, cartilor, invatatorilor, maestrilor spirituali, incat realizam intr-o zi ca nu mai stim cine suntem, ce este de fapt al nostru, cum am vrea sa arate viata noastra. Ajungem sa descoperim ce ne place traind ce nu ne place. Toate aceste puncte de vedere pe care le-am" cumparat" din jur ne impiedica sa vedem ce e posibil pentru noi, luand trecutul si parerile celor din jur ca referinta pentru ce vrem sa fim si sa avem.
Cum ar fi daca ai avea din nou claritate despre ce esti? Cum ai vrea sa traiesti? Ce ai vrea sa creezi? Cum ar fi daca ai trai intr-o curiozitate continua despre ce este posibil?
Ce ai alege sa fii si sa creezi daca ai avea bani nelimitati? Ce ai alege sa fii, sa creezi si sa ai daca ai avea timp nelimitat? Daca ai avea posibilitati infinite ce ai alege sa fii, sa creezi, sa ai? Ce ai alege sa fii, sa creezi, sa generezi daca nu ar fi nimic de reparat la tine si la lumea din jurul tau ? Daca ai fi TU cine ai FI? Daca ai fi TU unde ai FI?
Dar daca scopul vietii este acela de a te simti bine si de a crea o realitate care functioneaza pentru tine, indiferent de ce se intampla in jur? Cum ar fi daca nu ai mai avea nevoie de lectii, de suferinta, de misiuni si de scopuri inalte? Dar daca viata ar putea fi usoara, cu umor, cu voie buna, cu posibilitati, cu recunostinta si cu prezenta totala? Cum ar fi daca ai renunta total la judecata de sine si la a-i judeca pe ceilalti ? Ce te opreste sa faci acest lucru ACUM? Cum ar fi viata ta daca ai alege aceste lucruri? Ce ai crea in lume prin alegerile tale? Este timpul acum sa spui DA vietii, DA pentru tine, DA pentru posibilitati infinite?

TI-AI DORIT INTOTDEAUNA O BAGHETA MAGICA CU CARE SA ITI SCHIMBI VIATA? FRAZA DE CURATARE ACCESS FUNCTIONEAZA PRECUM O BAGHETA MAGICA!

Ce este fraza de curățare? Ei bine, e un instrument dezvoltat de Gary Douglas, fondatorul Access Consciousness. Cu acest instrument poti schimba, repede si cu usurinta, tot ce nu functioneaza in viata ta. Ce face fraza de curățare? Ea te împuternicește sa eliberezi limitările pe care le-ai creat, cerind energiei sa meargă la momentul în care limitarea a fost creata și sa o elibereze. E ca atunci când tragi o carte de la baza unui castel din cărți de joc si întreaga construcție se prăbușește ca urmare a acestui lucru. Este greu sa o folosești? Nicidecum! Ca orice instrument Access Consciousness, cheia este sa fie ușor și sa fie în joaca. Primești instrumentul și îl folosești! Explorezi schimbările pe care le produce în viata ta...fără atașament și fără așteptări, cu curiozitate și prezenta. Trebuie sa înțelegi ce înseamnă pentru ca ea sa funcționeze? Nu! Acest instrument este conceput astfel încât sa depășească mintea cognitiva si sa meargă direct la energia care crează o anumita situație, pentru a o curata. Este nevoie sa știi limba engleza pentru a funcționa? Nu! De fapt, s-a observat ca ea funcționează si mai dinamic la cei care nu stiu limba engleza, deoarece sunteaza mintea logica. Trebuie sa crezi in metoda pentru a functiona? Nu! Unul din targetele Access este acela de a te elibera de sisteme de credinta si de a functiona in schimb din cunoasterea pe care o ai in moment. Folosesti fraza de curatare si vezi ce se intampla! Nu poti face rau cu ea si nu poti gresi. Tu esti cel care a creat viata pe care o ai, tu esti cel care o poate schimba. E responsabilitatea ta, e bucuria ta si Access Consciousness iti da si instrumentele cu care sa o faci. Ce poate fi si mai bine de atat?

Esti curios sa testezi acest instrument Access Consciousness? Ce posibilitati se pot deschide in viata ta ca urmare a acestui lucru? Este acum timpul sa ai viata pe care ti-ai dorit mereu sa ai?

CE AI DECIS CA NU ESTE POSIBIL?

Care sunt lucrurile care ai decis ca nu le poti schimba? Sunt aceste lucruri legate de corpul tau, de relatiile tale, de capacitatile si talentele tale, de nationalitate, de sex, de viata ta in general? Sau, care sunt lucrurile pe care le-ai luat ca adevar absolut si nici macar nu te mai intrebi daca pot fi schimbate? Dar daca nu exista adevar absolut? Te invit sa explorezi care sunt aceste lucruri in viata ...ce ai decis ca nu poti schimba? Pune apoi intrebarea: Este acest lucru adevarat? Cum ar fi daca acest lucru ar putea fi schimbat? Intrebarea deschide usa spre posibilitati, concluziile si deciziile inchid orice alte posibilitati. Cum ar fi daca nu ar exista un adevar valabil pentru toata lumea? Ce ar fi daca orice ar fi posibil? Ce ai vrea sa schimbi la tine, la corpul tau, la viata ta? Cine iti spune ca nu poti? Al cui punct de vedere este acela? Al tau? Al altcuiva? Altceva? Ce ai stiut mereu ca poti sa schimbi, sa fii si sa faci? Vrei tu sa incepi sa functionezi in intrebare si din posibilitati in loc sa functionezi prin concluzii, decizii, convingeri, puncte de vedere fixe? Cum ar arata viata ta daca ai avea alegeri infinite in fiecare clipa? Dar daca Totul este opusul a ce pare sa fie si nimic nu este opusul a ce pare sa fie?

Articole: Instrumente Access

POTENTA SAU PUTERE? CAT DE DES ESTI IMPUTERNICIT?

In realitatea in care traim, puterea este asociata frecvent cu putere asupra a ceva din exterior sau asupra cuiva, asociata cu banii, cu statutul social sau cu faima.

In Access Consciousness, puterea adevarata este numita potenta. Potenta este capacitatea de a schimba orice si CAPACITATEA DE A ALEGE. Potenta inseamna ca, doar fiind cine esti cu adevarat, devii catalizatorul care schimba totul in jur: FII TU SI SCHIMBI LUMEA.

Suntem antrenati inca de mici sa fim neputinciosi. Cum? Ni se spune ca profesorii stiu mai mult decat noi, parintii stiu mai mult decat noi, medicii stiu mai mult decat noi, oamenii de stiinta stiu mai mult decat noi, liderii din orice domeniu stiu mai mult decat noi. Este acest lucru adevarat? Cat din ceea ce STIM cand suntem mici este invalidat? De cate ori suntem intrebati ce STIM si suntem ascultati? Dar daca un copil nu este altceva decat o fiinta infinita intr-un corp mic? Dar daca avem access in fiecare clipa la toata informatia care a existat in univers? Daca avem punctul de vedere ca nu stim, acest access nu este disponibil. Dar daca tu stii ce este potrivit pentru tine in orice situatie, fie ea de viata sau de sanatate? Dar daca nu mai astepti de la cei din jur sa iti spuna ce este bine pentru tine? Si daca incepi din nou sa te increzi in tine, mai presus de oricine altcineva? Si daca atunci cand iei si ceri informatii din exterior alegi sa fii cel care STIE ce sa faca cu acele informatii si ce e adevar pentru tine? Cate persoane din jurul tau te imputernicesc sa stii ca stii si sa accesezi ceea ce stii? Dar daca astazi ai face o alegere diferita si nu ai mai lasa pe nimeni sa iti spuna ce este potrivit pentru tine?

Toate raspunsurile pe care le primim sunt limitari. Toate persoanele care ne ofera raspunsuri ne desimputernicesc. Inseamna acest lucru ca nu mai cerem informatii din exterior? Nu! Inseamna ca cerem informatii, le primim, si stim ce e adevarat si potrivit pentru noi. Un instrument Access usor de folosit si care ne antreneaza in a accesa ceea ce stim este: atunci cand te surprinzi spunand "Nu stiu" , alege sa pui intrebarea: " ce stiu eu despre acest lucru?" Si lasa constientizarea acestei intrebari sa vina..atunci cand va veni, si asa cum va veni.

Cea mai mare putere pe care o avem este aceea de A ALEGE. Cat de des si cat de constient folosesti aceasta putere? Cum ar arata viata ta si lumea in care traim daca ai alege sa fii potenta care schimba totul in jur?

Este acum timpul sa alegi sa fii liderul vietii tale? Viata ta este responsabilitatea si bucuria ta! Ce alegi? Cum ii tratezi pe ceilalti? Ii imputernicesti sa stie ce stiu?

Relatiile... ceva ce adauga vietii tale sau " parte din viata ta"?

Relatiile reprezinta unul din modurile in care functionam in aceasta realitate. Relatia reprezinta distanta dintre doua persoane; relatia de cele mai multe ori reprezinta separare de ceilalti si de noi. Relatie inseamna de fapt opozitie, tu opus mie.

Care sunt relatiile primordiale din viata ta? Sotul, prietenul, mama, tatal, sora, fratele, copilul, prietena, prietenul, pisoiul, catelul, casa in care locuiesti, masina pe care o conduci? Ce s-ar intampla daca ai pierde una din aceste relatii? Daca "a pierde" una din aceste relatii inseamna pentru tine a pierde bucuria de a trai, inseamna ca ai facut aceste relatii parte din viata ta, prin urmare, cand "le pierzi" pierzi parte din viata ta. Dar daca in loc de a face relatiile parte din viata ta le faci ceva ce adauga o anumita calitate si energie vietii tale? Cea mai mare parte a suferintelor din realitatea in care traim se datoreaza relatiilor. Foarte putini oameni aleg sa faca relatiile un element care le expansioneaza viata in toate aspectele. Putine persoane creaza bucurie, pace, amuzament, posibilitati noi in relatii. Cei mai multi oameni aleg posesivitatea, lupta, excluderea celorlalti, teritorialitatea, renuntarea de sine in relatii. Dar daca altceva este posibil in zona relatiilor? Si daca relatiile pot deveni parte din celebrarea vietii pe pamant? Sau, o oportunitate de a crea comuniune, frumusete, recunostinta si placere a simturilor? Exista o alta posibilitate in relatii si exista instrumente usor de aplicat care te ajuta sa creezi aceste relatii.  E viata ta, e responsabilitatea ta, e bucuria ta sa o creezi asa cum vrei. Ce alegi sa creezi?

Care sunt prioritatile din viata ta? Pe lista ta de prioritati, pe ce loc te afli tu?

Daca te uiti la alegerile pe care le faci clipa de clipa poate deveni clar care sunt prioritatile din viata ta. Prioritatile sunt lucruri care ai decis ca vrei sa fii si sa faci. S-ar putea ca nici macar sa nu mai fii constient de aceste prioritati. Este cumva prioritatea ta nevoia de a fi bun? Prioritati pot fi lucruri precum: sa fii placut sau recunoscut de catre ceilalti, sa ai succes, sa faci bani, sa ai lucruri frumoase in viata ta, sa fii destept, sa fii parinte bun, sotie iubitoare si dedicata, sot de incredere, copil cuminte si silitor, prieten bun, sa fii sanatos.

Te-ai gandit tu ca orice prioritate este de fapt o limitare? Mai mult decat atat, multi dintre noi nu ne punem pe noi ca si prioritate in viata nostra. De multe ori ii punem pe ceilalti ca si prioritati in viata nostra iar daca ne uitam atent noi nici nu existam in schema vietii noastre. Dar daca alegi sa nu mai lasi prioritatile sa te defineasca? Si daca nu le mai faci mai mari decat tine? Ce ai avea in locul prioritatilor? Alegere infinita!

Eliberare de demoni...cu usurinta, spre posibilitati diferite!

Demonii sunt entitati aduse pe Pamant pentru control. In timp ei ajung sa ne controleze multe aspecte alte vietii, fara sa fim constienti de acest lucru. De fiecare data cand spunem ca un anumit lucru ni s-a intamplat si nu recunoastem ca am participat la crearea lui, invitam demoni sa ia controlul vietii noastre. De cate ori auzim o voce care ne spune ca nu suntem sufiecienti de buni, ca nu putem face un anumit lucru, putem intreba daca sunt demoni care ne vorbesc. Oamenii care se considera victime sau neputincioase, de multe ori, au invitat demoni sa le conduca viata atunci cand au decis ca sunt victime. Demonii sunt folositi de oameni si pentru a-i controla pe ceilalti. 


Care este diferenta dintre Judecata si Constientizare?

Ce inseamna sa judeci? Inseamna sa decizi ca ceva este bun sau rau, frumos sau urat, placut sau neplacut, etc. De cele mai multe ori folosesti ca repere pentru aceste judecati puncte de vedere care nici macar nu sunt ale tale, adica nu ai facut o alegere constienta sa ai acele puncte de vedere. Ele pot fi punctele de vedere ale familiei, regiunii, tarii, grupului, societatii in care traiesti.

Ce simti in corp atunci cand faci o judecata? Relaxare, expansiune, usurinta, posibilitati? Sau simti contractie, aparare, separare? Te simti apropiat, in uniune cu lucrul sau cu persoana pe care o judeci sau te simti in opozitie si separare?

Ce simti in corp atunci cand esti judecat?

Dar daca fiecare judecata pe care alegi sa o creezi, produce o soliditate in corpul tau care te separa de tine si de lume? Dar daca o judecata pe care o creezi te separa de persoana pe care o judeci si te impiedica sa o vezi in totalitate, pentru ceea ce este? Dar daca acest lucru se intampla si atunci cand te judeci pe tine?

Ce este constientizarea? Este atunci cand observi ceva la tine, la o anumita persoana sau la o anumita situatie. Fara sa judeci ca fiind bine sau rau. Poti observa un corp frumos fara sa judeci. Poti observa cum stau lucrurile intr-o situatie si poti observa ce creaza acele lucruri, fara sa fie nevoie sa judeci. Ce simti in corp atunci cand ai o constientizare? E spatiu, usurinta? E un sens de posibilitate si uniune?

Judecata creaza separare, constientizarea nu! Cand alegi sa judeci, creezi acea energie si o vei regasi in viata ta in viitor, sub diferite forme. Judecata iti distruge viata si nu o creaza. Acesta este lucrul pe care vrei sa il creezi? Ce altceva ar fi posibil daca nu ai alege acest lucru? Posibilitati infinite?


Ai avut tu situatii in care mintea refuza sa se opreasca? Si, ma refer aici la mintea ta sau la mintea altor persoane din jur.

Sunt nopti in care ai dori sa te odihnesti dar somnul nu vrea sa vina?

Mergand pe strada, ai intalnit tu persoane "nebune" a caror prezenta te-a facut sa evaluezi posibilitatea de a sta la distanta?

Ai fost tu in situatii in care nu puteai intelege ce vorbea persoana din fata ta, chiar daca vorbeati aceeasi limba?

Ai avut vreodata o stare interioara de conflict sau ai fost in preajma cuiva cu astfel de stare?

Ai dori tu sa ai un instrument pentru situatii care par fara iesire?

Lucrezi intr-un spital de psihiatrie sau traiesti alaturi de persoane cu "boli psihice" si ai vrea sa ai mai multa usurinta in interactiunea cu ele?

Iata doar cateva dintre situatiile in care poti folosi acest instrument Access Consciousness.

Te invit sa fii creativ, sa il folosesti si in alte situatii, si apoi sa ne povestesti de experienta ta.

Iata acum " fraza nebuna":

TOTUL ESTE OPUSUL A CE PARE SA FIE, NIMIC NU ESTE OPUSUL A CE PARE SA FIE.

Cum folosesti aceasta fraza?

Ei bine, in oricare din situatiile de mai sus, repeti in minte aceasta fraza... de cateva ori..tu stabilesti de cate ori.

Cand este vorba despre o alta persoana, poti face acelasi lucru: spui fraza in minte de cateva ori ...sau, poti sa o spui cu voce tare... la alegere..

Care sunt posibilitatile infinite de a folosi acest instrument?.. si de a te amuza in acelasi timp?

Esti tu constient ca durerile din corpul tau pot fi semnale de la Pamant care iti cere contributia?

Am fost invatati sa concluzionam ca orice durere din corpul nostru este o problema, o boala, ceva ce trebuie sa reparam...Dar daca in foarte multe dintre cazuri nu este asa?

Ai tu o durere sau o lipsa de usurinta in corp care a aparut fara o cauza de care sa iti aduci aminte? Ai incercat sa dai de cap la o situatie de sanatate si nici un specialist sau vindecator nu a reusit sa identifice ce este, sau, ai avut rezultate pentru o perioada si apoi problema a revenit? Unul din instrumentele Access Consciousness care poate facilita mai multa usurinta in aceste situatii si pe care te invit sa il folosesti este : Atunci cand ai o durere in corp, de orice fel, sau o lipsa de usurinta precum palpitatie, stare de greata, durere de cap, pune urmatoarea intrebare, " Este aceasta durere a MEA, a ALTCUIVA sau ALTCEVA? Cand pui aceasta intrebare vei avea o constientizare a uneia dintre cele 3 situatii..Atunci cand " a ALTCUIVA" iese ceea ce primesti ca si constientizare la intrebarea ta, in peste 90% din cazuri este vorba despre Pamant care cere o anumita energie de la tine. Ce faci atunci? Ceri ca toata energia pe care o ai disponibila si pe care Pamantul ti-o cere, sa se elibereze in Pamant. Poti sa aduni acea energie, numeri pana la trei si, la trei o oferi spre Pamant cu o scuturare a mainilor.

Faci acest lucru pana cand durerea dispare. Apoi, dimineata la trezire poti pune intrebarea:" Ce contributie pot fi astazi pentru Pamant, pentru animale, pentru plante?" Poti face apoi tehnica 1,2,3. Un instrument foarte simplu care poate face minuni, daca esti dispus sa ai usurinta in viata ta..

Chiar este posibil sa avem Usurinta?

Invitatia mea pentru tine in aceasta saptamana este aceasta: Intreaba-te: "Sunt eu deschis sa recunosc faptul ca lucrurile pot fi usoare si ca nu mai este nevoie sa creez suferinta, durere si boala in viata mea?" Ce puncte de vedere ma impiedica sa am acest lucru acum? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? 

 De multe ori avem usurinta in anumite parti ale vietii noastre dar nu reusim acelasi lucru in toate aspectele vietii. Unde nu iti permiti sa ai usurinta in viata ta ? Ce puncte de vedere ai creat care nu iti permit aceasta usurinta? Toate aceste puncte de vedere, vrei sa le eliberezi in totalitate? Multumesc! Una dintre calitatile instrumentelor Access Consciousness este aceea de usurinta. Folosirea acestor instrumente este usoara, asemanator cu ceea ce simtim cand ne jucam. Atunci cand esti obisnuit cu munca grea, sustinuta, cu efortul, aceasta idee de usurinta poate parea neserioasa, chiar poate ofensa si enerva. Undeva, pe parcursul vietii, multi dintre noi am invatat ca pentru ca un lucru sa fie valoros e nevoie de munca grea. Multi dintre noi pretuim numai ce obtinem cu "sudoarea fruntii" si anulam ceea ce vine cu usurinta. Mai mult, de multe ori refuzam sa primim sau sa vedem ceea ce vine usor, in timp ce spunem ca ne-am saturat de greutati si suferinte. Cum ar fi daca am alege diferit?Este minunat sa observi cum dupa o clasa de bars sau dupa o sedinta de bars participantii, care de cele mai multe ori sunt seriosi, tristi, deprimati si nemultumiti , cu dureri, pleaca usori, cu zambetul pe buze si cu constientizarea ca pot alege ceva diferit. Cum se poate si mai bine si mai usor de atat? Fiecare dintre noi care alegem sa avem si sa fim usurinta, bucuria, expresia exuberanta si abundenta suntem un exemplu si o invitatie pentru cei din jur sa aleaga diferit. Suntem aceasta usurinta si schimbam lumea prin aceasta. Putem observa apoi cum lucrurile incep sa devina mai usoare si pentru cei din jur. Vrei sa folosesti un proces care incepe sa creeze mai multa usurinta, bucurie, expresie exuberanta si abundenta in viata ta? Ce energie, spatiu, si constiinta pot fi pentru a fi usurinta, bucuria si gloria care sunt cu adevarat? 

Cum ar fi daca usurinta ar deveni realitatea ta continua? Si daca nu mai e nevoie de munca grea pentru a avea acest lucru? Esti tu dispus sa iti oferi aceasta alegere acum?E alegerea ta, e viata ta!Ce alegi?

CE INSEAMNA BANII PENTRU TINE?

Multi dintre noi consideram banii ca fiind una din sursele principale de frustrare, fata de care nu pare sa avem control asa cum ne-am dori.

Punctele de vedere despre bani, emotiile si sentimentele pe care le avem atunci cand ne gandim la bani sunt cele care ne creaza realitatea financiara.

De multe ori refuzam sa ne gandim la bani si punem un val de inconstienta si de orbire in acest sector al vietii noastre.

Ai putea sa observi acum, in acest moment, ce emotii si ganduri ai dupa ce ai citit aceste randuri. Acestea sunt parte din energiile care creaza banii din viata ta.

Alt lucru pe care il facem uneori e sa cream fantezii legate de bani, asteptand ca acestia sa "pice din cer" sau cautand sa invatam un instrument sau o tehnica care, in mod miraculos, sa aduca toti banii pe care ii dorim.

Toti am trait probabil momente in care banii au venit cu usurinta, uneori in moduri neasteptate si surprinzatoare. Cum am putea avea mai mult din acea energie in viata noastra?

Avem tot felul de pareri despre ce suntem dispusi sa facem pentru bani, despre sursa din care acestia ar putea veni. Aceasta poate fi alta susrsa de limitari pe care o punem in legatura cu banii.

Este posibil sa ai usurinta cu banii?

Este posibil sa generezi si sa creezi bani continuu, si sa te si bucuri atunci cand faci acest lucru?

Este posibil sa ai realitatea ta financiara, indiferent de ce se intampla in jurul tau?

Joaca-te cu aceste instrumente si vezi ce se schimba!

NU SPUNE, NU ASCULTA SI NU CUMPARA POVESTI

Unul dintre instrumentele Access Consciousness care poate crea mai multa usurinta in viata ta este : " Nu spune, nu asculta si nu "cumpara" povesti".

Ce sunt povestile? Sunt moduri in care oamenii justifica limitarile pe care le aleg si modurile in care isi creaza si mentin starea de victima in loc de a recunoaste ca au avut alegere in fiecare clipa.

Pentru cele mai multe persoane a crea si a spune povesti este un mod de a fi.

O poveste este doar o poveste, nimic mai mult. O poveste nu este adevar.

Atunci cand "cumperi" povestea cuiva, ii validezi povestea ca si cum ar fi adevarata si ar insemna ceva. Povestea nu inseamna nimic! Ea este doar modul in care refuzam sa fim prezenti si sa ne cream vietile!

A asculta povestea cuiva este un mod prin care validam starea de victima a celui care o prezinta si nu este o alegere care expansioneaza posibitati. Si atunci cand incercam sa dam solutii la povesti, de fapt, noi nu recunoastem faptul ca povestea nu este adevarata si ca persoana a avut alegere si a ales.

Lumea in care traim iubeste povestile si nu recunoaste alegerile.

In loc sa incepi sa creezi o poveste ai putea intreba: Ce alegeri am facut sa creez aceasta situatie? Ce altceva diferit pot alege acum?

Cum ar fi viata ta daca nu ai mai spune povesti?

Cum ar fi viata ta daca nu ai mai "cumpara" povesti?

Cum ar fi viata ta daca nu ai mai asculta povesti..ale tale sau ale altora?

Ce altceva ar fi posibil atunci?

Esti dispus sa folosesti acest instrument?Rezervare online

Faceți o rezervare din timp. Vă vom confirma rezervarea prin e-mail.