Profit la fiecare 10 minute!

Tehnologie Lifewave

09.06.2021

Patch-uri tehnologice, tehnologie de la LifeWave. Se arată clinic că crește rezistența cu până la 125 % (după 3 săptămâni de utilizare) 

Îmbunătățește puterea și flexibilitatea

Îmbunătățește sănătatea generală

Îmbunătățește proprietățile bioelectrice ale organelor

Formă exclusivă de presopunctură

Fără medicamente, chimicale sau stimulente

Performanță de viață mai bună cu Carnosine

După vârsta de 30 de ani, oamenii încep să piardă masa musculară și densitatea osoasă, iar până la vârsta de 70 ani ajung să aibă mai puțin de jumătate din masa musculară pe care o aveau cândva. 

Carnosina este un antioxidant care apare în mod natural în mușchii scheletici și mușchii cardiaci, ceea ce ajută la prevenirea acestui declin și la îmbunătățirea sănătății generale. Iar studiile noastre arată că și Carnosina poate îmbunătăți starea pielii. Mulți sportivi și pasionați de fitness folosesc Y-Age Carnosine pentru a se împinge mai departe, dar acest plasture poate ajuta pe oricine să experimenteze performanța în rutina lor zilnică de viață. Utilizarea acestui plasture îmbunătățește puterea, flexibilitatea și rezistența, care împreună formează fundamentul unui stil de viață robust și activ. Rezultatul studierii de carnozină de vârstă Y-Age realizat în 2010, acest studiu dublu orb, controlat placebo arată că plasturele Lifewave Carnosine crește semnificativ flexibilitatea, echilibrul, puterea și rezistența la oamenii sănătoși. Aceste creșteri variază la 125 % pentru putere și rezistență, aproape 30 % pentru flexibilitate și 100 % pentru echilibru.  Mai mult, este probabil ca acest plasture să producă efecte mai mari sau susținute atunci când este purtat pe perioade mai lungi. Aceste rezultate demonstrează, de asemenea, că acest plasture scade considerabil pragul lactat și ritmul cardiac în pragul lactatului, îmbunătățind rezistența în performanța atletică. Important, niciun subiect de test nu a avut efecte adverse care poartă plasturele LifeWave Carnosine. Raportul complet poate fi găsit aici: https://lifewave.com/.../home/science/pdf/completed-CARN.pdf 

Construirea forței și rezistenței îți va îmbunătăți probabil sănătatea generală. De exemplu, mușchii puternici, capabili și flexibilitatea oferă o mai bună stabilitate, reducând riscul de accidentare în timp ce desfășori activități fizice. Acest lucru poate beneficia în mod semnificativ adulții în vârstă, care pot risca fracturi periculoase la cadere. Vă rugăm să vă asigurați că căutați pe Google cuvântul Carnosine. Află ce spune Știința că este și de ce este responsabilă. Nu vă încurcați de ceea ce au găsit oamenii care iau carnosină orală. Faptul că nimic nu se compară cu metoda LifeWave de a construi corpuri mai puternice.