Te atentionez!

10.02.2018

TE ANTENȚIONEZ! Vei citi lucruri în acest articol, care s-ar putea să te deranjeze, dacă le iei personal, și ai 2 variante:

  • să nu îl citești sau
  • să îl citești și dacă nu suporți realitatea, atunci să dai Unscribe, din lista noastră..


Astăzi vom discuta un subiect controversat și delicat în industria noastră:
Care este realitatea URÂTĂ despre network marketing...Și îți voi vorbi despre 3 greșeli fatale, făcute de majoritatea networkerilor, pe care le văd aproape în fiecare zi.
Dacă te chinuiești în acest moment să găsești prospecți de calitate, să faci vânzări, să recrutezi noi parteneri în afacerea ta, să creezi un venit stabil, nimeni nu ți se alătură, nu reușești să creezi o afacere profitabilă, etc ... este foarte probabil ca motivul să fie unul dintre acestea 3, pe care ți le voi enumera mai jos.
Ieri, cineva a postat pe reclama unui partener de al meu un mesaj, pe care ți-l voi pune mai jos, și pe care îl vom diseca împreună, pentru că în interiorul lui se află de fapt cele 3 greșeli fatale.Acesta este mesajul: "Am trecut prin 3 companii: X, Y, Z - am încercat totul, am investit o grămadă de timp și bani și nu am făcut un ban. Cel mai mult am băgat într-o afacere 300 de EUR și cel mai puțin 10 EUR... Doar vreau să îmi pot susține copilul în facultate. Nu am de unde să mai bag un cent în vreo afacere. Ce spui tu, sună prea bine ca să fie adevărat. Nu sunt o persoană tehnică, dar îmi doresc foarte mult o afacere care să îmi producă bani și în care să nu fiu nevoită să bag prea mult timp sau bani. Doar vreau să nu mă mai chinui ...".
Atenție, scopul nu este să râd de această persoană sau să o minimalizez sau să o discreditez, este doar un exemplu - despre ce să nu faci dacă vrei să ai succes.
Am fost în situația acestei persoane, câțiva ani buni, gândind ca și ea că dacă găsesc prospectul potrivit sau compania potrivită, sau dacă aș avea sponsorul potrivit, sau dacă aș avea formula de finalizare magică, sau dacă aș avea un plan de compensare mai bun, sau dacă prețul produselor sau prețul de start în afacere ar fi mai mic, etc... atunci voi avea succes.
Dar, am fost și în situația cealaltă, în care am generat mii de prospecți online, am recrutat sute de clienți și zeci de parteneri, am încasat zeci de mii de dolari, în afacerea mea ... adică știu cum este și să eșuezi lamentabil ani de zile și cum să ai succes, sau cum să ajungi să ai succes.
Și o să îți spun, care sunt lucrurile, care pe mine m-au ținut pe loc și care o țin și pe această persoană pe loc.
Ai avut momente în care și tu te-ai simțit la fel? Orice ai încercat sau încerci, nu funcționează?
Dacă DA, atunci dă-mi voie să îți spun de ce...
Și voi diseca 3 lucruri din mesajul acestei persoane.

  1. "am băgat într-o afacere 300 de EUR" - ca să începi o afacere, nu sunt bani mulți ... dacă ai o viziune pe termen lung!

Sunt oameni cu afaceri clasice, sau chiar online, în care au investit sute de mii de EUR, doar ca să le starteze. În schimb dacă ne uităm la afacerile de network marketing, din punctul meu de vedere, cel mai bun lucru este că nu ai nevoie de mulți bani ca să poți începe.Lucrul mai puțin bun este că nu ai nevoie de mulți bani ca să poți începe și asta dă posibilitatea oricui să pornească, inclusiv celor care nu au nici cel mai mic interes să se dezvolte personal, să iasă din zona de comfort, să învețe abilități noi, etc.
Și asta mă duce la următorul lucru mai puțin bun despre această industrie.

2. "Am trecut prin 3 companii: X, Y, Z - am încercat totul, am investit o grămadă de timp și bani și nu am făcut un ban".

Problema este că ea gândește că succesul ei depinde de companie, este de prea mult timp pe piață sau planul de compensare nu este bun sau produsele nu sunt de calitate, sau costă prea mult sau etc.Mută responsabilitatea succesului ei, de la ea la companie (la altcineva).Pentru că nu poate accepta realitatea, că ea este de vină.Și uite de aceea au apărut "pastilele magice de slăbit" sau "sistemele online de apăsat câteva butoane și făcut bani".Pentru că deși logic știm că dacă vrem să slăbim, trebuie să mâncăm sănătos și să facem sport, și că nu există pilula magică, totuși aceste pastile se vând foarte bine.De ce?Pentru că ne dă oportunitatea să mutăm responsabilitatea rezultatului de la noi la altcineva."Motivul pentru care încă nu am succes este pentru că încă nu am găsit compania, sponsorul, pastila, etc potrivită!"

3."Nu sunt o persoană tehnică, dar îmi doresc foarte mult o afacere care să îmi producă bani și în care să nu fiu nevoită să bag prea mult timp sau bani."


Cu această mentalitate nu o să aibe niciodată succes!!!Și mai bine s-ar întoarce la un serviciu.Atenție, nu am spus că este ceva în neregulă cu a avea un serviciu ... Nu toată lumea este făcută pentru antreprenoriat. ​​​​​​​
Pentru că succesul fiecăruia dintre noi se reduce la A INVESTI ÎN NOI: în cunoștințele noastre, în abilitățile noastre, în educația noastră, în dezvoltarea noastră personală.
Revin și spun, nu râd de sau o discreditez pe această persoană, și eu am fost vinovată de toate aceste lucruri!
Și eu am crezut că succesul meu depinde de altceva sau altcineva...
Și nu de faptul că: încă nu știu cum să mă conectez la un prospect și să îl fac să se simtă în sigurantă cu mine, că nu știu să atrag prospecți către mine, că nu înțeleg și nu răspund cum trebuie obiecțiilor prospecților, că nu fac invitația corect, că nu fac prezentarea de oportunitate cum trebuie, că nu înțeleg psihologia cumpărătorului online sau offline, că nu știu cum să îmi prioritizez acțiunile, etc ....
În ziua în care am decis că succesul meu, depinde doar de mine, de nimeni și nimic altceva - aceea a fost ziua în care am început să investesc cu adevărat în mine.
Până când nu vei investi în tine cunoștințe, educație, timp, bani, nu vei reuși să atingi succesul, pe care ți-l dorești.