Profit la fiecare 10 minute!

Stresul cotidian, cum tratam?

08.05.2021

Biochimia sau chimia biologică, este studiul proceselor chimice în interiorul și în legătură cu organismele vii. O subdisciplină atât a chimiei, cât și a biologiei, biochimia poate fi împărțită în trei domenii: biologie structurală, enzimologie și metabolism. Biochimia se concentrează pe procesele care se desfășoară la nivel molecular. Se concentrează pe ceea ce se întâmplă în interiorul celulelor noastre, studiind componente precum proteinele, lipidele și organele. Când punem vreunul dintre plasturii noștri pe corp cauzăm chimia din interior să răspundă și să schimbe un anumit aspect. Când acest lucru apare este posibil să experimentezi nu doar unul, ci multe fenomene. Terminată ca știința viitorului, biochimia se dezvoltă rapid într-un subiect extrem de important. Biochimiștii studiază structura și funcția enzimelor, proteinelor, glucidelor, grăsimilor și proceselor lor metabolice, baza moleculară a acțiunii genelor, etc. 

Patch-uri tehnologice LifeWave impact în primul rând direct, dar apoi indirect, mulți dacă nu chiar toate aceste structuri și funcții. Doar pentru că tehnologia LifeWave folosește o cale neobișnuită și diferită pentru a face ceva să se întâmple, nu înseamnă că nu se poate face un impact benefic.

De fapt, corpul este foarte bine atribuit să comunice cu mediul exterior și răspunde chimic mai repede decât cineva poate avea o gândire conștientă. 

De fapt, acest lucru se realizează automat fără a fi nevoie de NICIO gândire conștientă ANALITICĂ și făcută corect de fiecare dată sub rezerva nevoilor de bază i. e.: nutriția este disponibilă în interiorul corpului și orice toxine nu împiedică apariția unui lucru.Mulțumită Lifewave Technology, omul are acum un instrument ușor de folosit, eficient din punct de vedere al costurilor și cel mai rapid dintre toate.