Profit la fiecare 10 minute!

SP6 Complete

23.04.2021

SP6 PATCH ÎMBUNĂTĂȚEȘTE FUNCȚIA ORGANĂ Sherry Blake-Greenberg ND, MA, HMD și doctoratul Homer Nazeran, CPEng (Biomed. )* Terapie Integrare Sănătății, Palos Verdes Estates, California 90274, SUA * Inginerie electrică și computerizată, Universitatea din Texas la El Paso, El Paso Texas 79968, SUA. 

Rezultatele au arătat o îmbunătățire foarte semnificativă (p @ 0.001) a statutului fiziologic funcțional al ficatului, pancreasului, rinichiului drept și stâng. 

A existat o îmbunătățire foarte semnificativă (p < 0.01) a statutului funcțional al tiroidei, intestinelor și hipotalamusului. 

A existat o îmbunătățire semnificativă (p @ 0.05) a statutului funcțional al glandelor suprarenale stânga și dreapta. 

Glanda pituitară nu a prezentat o îmbunătățire semnificativă (p = 0.19). 

Puterea statistică medie având în vedere dimensiunea efectului (% îmbunătățirea funcției fiziologice, a numărului de probe și a nivelului de semnificație) a fost de cel puțin 89 % în pancreas, ficat Intestine, rinichi stânga și dreapta, tiroida, glandele suprarenale stângi și drepte și hipotalamusul. 

În rezumat, datele generale din acest studiu au demonstrat că plasturii SP6 purtați zilnic pe o perioadă de 1 săptămână au produs o îmbunătățire semnificativă a statutului fiziologic funcțional al ficatului, pancreasului, rinichilor drepți și stângi cu o putere statistică medie > 97 % și o îmbunătățire foarte semnificativă a statutului funcțional al tiroidei, intestinelor și hipotalamusului cu o putere medie> 87 % și o ameliorare semnificativă a glandelor suprarenale cu o putere statistică medie > 75 %. Declarat diferit toate organele, cu excepția glandei pituitare a obținut îmbunătățiri semnificative a statutului fiziologic funcțional celular în comparație cu valoarea inițială cu o putere statistică> 89 %. 

SP6 Complete - reglarea hormonilor și controlul apetitului Apetitul și foamea sunt două sentimente diferite care sunt adesea confundate în vremurile noastre moderne. De multe ori nu simțim foamea, ci mai degrabă pofta de mâncare și mâncăm, chiar dacă corpul nostru nu ar avea nevoie de nutrienți. Dacă acest lucru se întâmplă prea des, obezitatea este rezultatul. Obezitatea, denumirea medicală a excesului de greutate, poate provoca probleme grave de sănătate. Plasturii Lifewave SP6 Complete vă pot ajuta să vă mențineți greutatea sub control. Acestea stimulează punctele de pe corp care reglează pofta de mâncare și astfel ajută la reducerea poftei de mâncare. În același timp, susține puterile de auto-vindecare și previne astfel obezitatea și obiceiurile alimentare proaste. Plasturii ameliorează, de asemenea, fluctuațiile hormonale și simptomele menopauzei și previn problemele tiroidiene.

Hipotalamusul este o mica zona a creierului, de mărimea unei migdale, situata imediat sub talamusul din centrul creierului. Este cunoscut ca principalul ganglion și centrul de control al sistemului nervos autonom și este adesea numit ′′ creierul creierului ". Este un centru integrator pentru funcții homeostatice care mențin echilibrul și armonia proceselor noastre fiziologice și este o legătură importantă între sistemul nervos autonomic și sistemul endocrin. Este implicat în reglementarea directă a mediului intern (milieu) al organismului. Este responsabil pentru coordonarea orchestrată a multor funcții de reglementare ale diferitelor organe. Mai exact, ne controlează temperatura corpului, setea și foamea, aportul de mâncare, ieșirea de urină, producția și secreția hormonilor pituitari anteriori, contracții uterine și ejecții de lapte. Ca un centru major de coordonare autonomică afectează toți mușchii neteziți, mușchii cardiaci și glandele exocrine. Face parte din sistemul motivațional al sistemelor centrale integrative ale creierului, care oferă drumul spre satisfacerea nevoilor noastre de bază. De asemenea, joacă un rol în modelul emoțional și comportamental.

SP6 este mult mai puternic pentru sănătatea ta decât ar crede cineva.Nu este vorba doar despre a slăbi.