Profit la fiecare 10 minute!

Sistemul Limfatic

27.03.2021

Sistemul limfatic este o parte critică a sistemului nostru circulator și a sistemului imunitar. Este responsabil pentru tratarea toxinelor, a deșeurilor și a excesului de lichid, precum și pentru mutarea globulelor albe din jurul corpului pentru a combate infecția. Spre deosebire de sistemul circulator în care inima acționează ca pompă, sistemul limfatic se mișcă doar într-un singur sens în sus și departe de gravitație. Pentru ca asta să se întâmple, trebuie să ai mușchi și să folosești acel mușchi.În timp ce sistemul limfatic încearcă să combată gravitația, acesta poate deveni înfundat. Prea multe toxine sunt un factor principal. Dieta slabă și supraexpunerea la toxinele de mediu pot supraîncărca sistemul limfatic. În plus, lipsa somnului, deshidratarea, stresul, trauma emoțională, infecțiile și lipsa mișcării pot stagna și uneori chiar opri fluxul limfatic. Când sistemul devine înfundat, de obicei apare umflarea (sau limfedemul). Când toxinele nu pot fi eliminate din corp, celulele nu pot funcționa corect, rezultând disfuncții și boli în interiorul corpului. Când sistemul limfatic este compromis, sistemul imunitar este compromis. Inflamația poate apărea și când apare congestia limfatică cronică, poate contribui la afecțiuni autoimune.

Iată care sunt cele 19 simptome ale unui sistem imunitar înfundat:

Umflătura în degete (inelele se potrivesc mai strâns? )))Simțindu-mă înțepenit și inflamat când te trezești dimineața. Mâini și picioare reci. Ceață de creier. Oboseală cronică. DepresieBalonareExces de greutate.Sensibilități alimentare. Probleme digestive. Piele uscată sau mâncărime.Infecții sinusurilor.Răceli crescute și gripe.Imunitate slăbită.Nodulii limfatici măriți. Alergii.Răni și boli inexplicabile. Constipație. Paraziții. Există multe abordări care vor ajuta ca lichidul limfatic să curgă din nou, cum ar fi exercițiile fizice, evitarea statului sau a sta în picioare pentru perioade prelungite de timp și multe alte schimbări de stil de viață care sunt cele mai bine discutate cu medicul tău alternativ de asistență medicală. Cu toate acestea, adesea aceste schimbări ale stilului de viață nu au fost suficiente sau nu sunt suficiente pentru a apărea ca rezultate pentru a face o persoană suficient de fericită pentru a continua schimbarea stilului de viață. 

Datorită tehnologiei LifeWave, acum, ca parte a unui stil de viață sănătos, poți face altceva care durează mai puțin de minute. Plasturi de tehnologie LifeWave în modul său inek performanța sporește organismul. Este capabil să reînvie funcțiile vitale ale corpului tău pentru a putea face față toxinelor, circulației, inflamațiilor precum și performanțele plămânilor și inimii. 

Produsele LifeWave asistă la lucruri precum protecția wastage-ului muscular sau la construirea mușchilor mai puternici. Așadar, pentru a preveni astfel de probleme prezentate mai sus de a pune mâna pe unul este inteligent să ai un stil de viață sănătos care include utilizarea regulată a plasturilor tehnologice LifeWave. 

Glutationul este renumit pentru detoxifiere. 

Carnosina este renumită pentru sănătatea mușchilor și a inimii

X39 este faimos pentru multe lucruri, inclusiv construirea mușchilor și beneficii vasculare

Energy Enhancer este faimos pentru performanța de anduranță care poate fi remarcată când muncești din greu, la joacă sau în sală.

Aeon se confruntă cu inflamații și durere.

LifeWave este singura companie din lume care are o abordare realistă a reînnoirii tineretii. 

De asemenea, poate reduce viteza îmbătrânirii.