Profit la fiecare 10 minute!

Practician Acces Bars®

16.08.2021

Cum se desfășoară o sesiune Access Bars®? Access Bars® este un procedeu energetic, care eliberează mintea și corpul de diferite blocaje și condiționări, diminuează tensiunile din minte și din corp și aduce mai multa ușurință și energie. 

Dupa o sesiune de Access Bars®, în cel mai rău caz, te vei simți ca după un masaj relaxant, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viata se va schimba în bine. O singura ședință pe săptămână te va face sa te simți mai fericit și te vei bucura mai mult de viata. Ce este Access Bars®?Access Bars® este un procedeu de atingere ușoară a unor puncte specifice, care se găsesc în zona capului. Pe cap exista 32 de puncte, care sunt niște benzi de energie și care se numesc "bars" (bare sau benzi). In aceste benzi de energie se depozitează componenta electromagnetica a tuturor gândurilor, emoțiilor, traumelor sau credințelor limitative pe care le-am avut vreodată despre orice subiect și pe care le-am acumulat în decursul mai multor vieți. 

Exista benzi legate de bani, corp, sexualitate, creativitate, vindecare, îmbătrânire, manifestare, control și altele. In timpul unei sesiuni Access Bars®, aceste puncte sunt atinse ușor și ele eliberează limitări în acel aspect al vieții, care corespunde cu bara atinsa. De exemplu, eliberarea blocajelor din bara Vindecare, permite corpului și mintii sa se vindece cu mai multa ușurință; eliberarea limitărilor din bara Bani, permit crearea unei noi realități financiare. Cu alte cuvinte, atunci când se rulează Bars, este ca și cum s-ar șterge blocajele din subconștient, astfel încât ele sa nu mai apară în mod automat și sa nu ne mai tina pe loc. 

Ce beneficii poate aduce o sesiune Access Bars®?-Se diminuează tensiunile din minte și din corp și obții mai multa ușurință și relaxare.

-Se diminuează semnificativ stresul și obții un sens de liniște și pace.

-Se îmbunătățește somnul și devii mai odihnit și revigorat.

-Se diminuează confuzia și obții mai multa claritate în legătură cu toate aspectele vieții.

-Devii mai conștient și ești prezent în tot ce se petrece în viata ta.

-Obții mai multa creativitate și relaxare în activitatea pe care o desfășori.

-Se reduc fobiile, anxietatea, atacurile de panica și depresia.

-Te eliberezi de blocaje mentale, psihice și emoționale.

-Obții mai multa libertate, ușurință, bucurie, armonie și energie.

-Se relaxează undele cerebrale și obții un sens de spațiu.

-Obții mai multa încredere în propriile forte.

-Iti îmbunătățești starea generala de bine, atât fizica cât și psihica.

-Daca ești gravida, obții o sarcina liniștita și o naștere ușoară.

-Daca ești copil, obții mai multa ușurință în procesul de învățare și în comunicarea cu cei din jur.

Cine poate beneficia de o sesiune Access Bars®?

Oricine își dorește mai multa ușurință în orice aspect al vieții, poate primi o sesiune Access Bars®. Access Bars® poate fi aplicat pe oricine, pentru ca nu poți greși și nu poți face rău nimănui cu aceasta tehnica. 

Cum se desfășoară o ședință Access Bars®?

In timpul sesiunii de Bars, beneficiarul se va afla într-o poziție relaxata și confortabila, iar practicianul ii va atinge blând și ușor zona capului, lăsând energia sa deblocheze și sa elibereze diferite lucruri. Procesul în sine este foarte relaxant, de aceea multe persoane dorm profund în timpul ședinței. 

Ca toate Procesele de Corp Access Consciousness® Access Bars® nu este recomandat sa fie combinat în același timp cu alte tehnici, procedee, uleiuri esențiale sau muzica. O sesiune poate fi însoțită sau nu de alte instrumente Access Consciousness®, care se folosesc pentru a curata diferite puncte de vedere în legătură cu mai multe aspecte ale vieții clientului.

Cine poate oferi o sesiune Access Bars®?

Oricine a făcut o clasa de Access Bars® cu un facilitator certificat Access Consciousness Bars® și a obținut un certificat de participare Access Bars® Practitioner, poate oferi cu încredere ședințe individuale de Access Bars®. Certificatul de practician Access Bars® este recunoscut în toată lumea, fapt ce permite practicianului sa ofere ședințe individuale în orice țara. Access Bars® este folosit cu succes de părinti, psihologi, psihoterapeuți, practicieni de terapii complementare, medici, asistenți sociali, tehnicieni maseuri, reflexoterapeuti, fizioterapeuti, kinetoterapeuti, osteopati, oameni de afaceri sau artisti si lista poate sa continue! Access Bars® este atât de simplu, încât este folosit cu ușurință și de copii. 

Care este rolul practicianului ? 

Un practician Access Bars® are rolul de a fi spațiul Unității care nu judeca nimic, nu se prezintă ca o sursa de autoritate și nu ii dezimputerniceste pe alții. Practicianul Access Bars® nu va trage concluzii de niciun fel și va facilita schimbarea numai prin întrebări. 

Cat de des poți primi o sesiune de Access Bars®? Access Bars® poate fi primit oricât de mult alege o persoana sa primească, nu sunt restricții în acest sens.

Înscrie-te pentru o sesiune gratuita acum (Prahova)