Profit la fiecare 10 minute!

Plasturii de acumpuctura

28.04.2021

Plasturii de acupunctură LifeWave - revoluția în fototerapia modernă Acupunctura fără ac este o nouă tehnologie revoluționară brevetată: acupunctura și punctele de durere sunt stimulate folosind frecvențe de lumină (biofotoni) - cu rezultate uimitoare: 

Activarea celulelor stem Consolidarea sistemului imunitar Vindecarea mai rapidă a rănilor Îmbunătățirea memoriei pe termen scurt.

 Ameliorarea durerii în câteva minute. Mai multă energie și vitalitate pe tot parcursul zilei. Mai multă rezistență atletică și forță musculară O îmbunătățire naturală a calității și duratei somnului.

 Anti-îmbătrânire prin detoxifiere și regenerare a celulelor corpului. Controlul apetitului Fără medicamente, fără substanțe chimice, fără efecte secundare!

Plasturii LifeWave sunt produse de acupunctură sub forma unui plasture conductiv 1x non-transdermic (adică nu intră nicio substanță în corp). Acest principiu este utilizat pentru a stimula ușor punctele de acupunctură, care au fost utilizate de milenii pentru a echilibra și îmbunătăți fluxul de energie al corpului. Unul dintre cele mai faimoase efecte ale patch-urilor LifeWave este creșterea încărcăturii electrice pe membrana celulară. Această încărcare electrică este utilizată pentru a permite substanțelor nutritive și oxigenului să fie transportate în celule, iar produsele metabolice dăunătoare să fie eliminate din celule. 

 Plasturii conțin un amestec special de compuși organici, cum ar fi anumiți aminoacizi, polizaharide și oxigen stabilizat. Modul principal de acțiune este de a modifica potențialul electric al pielii, îmbunătățind astfel fluxul de producție de energie și comunicarea celulară. 

 Plasturile activează puncte de acupunctură pentru a stimula frecvențele biomagnetice ale meridianelor de acupunctură și a trimite semnale către organism. 

 Domenii de aplicare: terapia durerii, îmbunătățirea performanței în viața de zi cu zi și a sportului, detoxifiere, imunomodulare, hormoni, sistemul nervos, încetinirea procesului de îmbătrânire, măsuri antiinflamatorii, controlul apetitului, controlul greutății, calitatea somnului, ...Mai multă energie, mai multă bunăstare, mai puțină durere!