Profit la fiecare 10 minute!

Performanta sportiva

11.05.2021

În 2004 începând cu ENERGY ENHANCER LifeWave așa cum știm că s-a născut. Momentul definitoriu pentru companie a fost atunci când inginerul biomedical Dr. Karl Maret a introdus patch-urile noastre de Energy Enhancer pentru antrenorul de înot al loturilor renumite, Richard Quick. La doar trei săptămâni după ce a furnizat plasturii echipei sale de la Universitatea Stanford, șase dintre cei opt membri ai săi au doborât recordurile lor personale pe viață. La scurt timp după aceea, membrii echipei Stanford au fost văzuți purtând plasturi în timpul procesului Olimpic de înot, propulsând LifeWave în lumina reflectoarelor naționale. Ca urmare, peste 1000 de oameni au ieșit în față pentru a deveni Distribuitori LifeWave.

 Am avut rezultate minunate cu tehnologia LifeWave ®, atât în antrenament, cât și în competiție la cele mai înalte niveluri. Am antrenat mai mulți sportivi care se pregătesc pentru încercările, calificarile Olimpice și Jocurile Olimpice și plasturii LifeWave ® sunt o parte esențială a regimului lor de antrenament. 

Am văzut deja multe performanțe pe viață, inclusiv un record mondial."Richard W. Repede, repede...Din acel moment istoric LifeWave a lansat multe alte produse impresionante. Fiecare tip de produs patch poate fi considerat a fi cel mai bun prieten al sportivilor de unul singur. Cu toate acestea, atunci când sunt combinați unii cu alții, nu doar că vor ajuta sportivii să se descurce mai bine de fiecare dată când se antrenează sau fac performanță. Până acum (2021) a devenit clar că sportivii cu utilizare în curs de desfășurare au șanse mai mari să se desfășoare la niveluri înalte de concurență pentru mulți ani. Bineînțeles că ceea ce este bine pentru sportivi este la fel de important pentru oricine altcineva care are nevoie să performeze la locul de muncă, în repaus sau în joc.