Profit la fiecare 10 minute!

Paturi medicale

16.03.2021

Paturile medicale sunt tehnologiile de sănătate emergente ale viitorului Tehnologiile de sănătate se schimbă din ce în ce mai repede. 

Până acum am intrat cu adevărat în noua epocă numită Epoca Mașinii. 

Aproximativ vorbind ne-am mutat din epocile întunecate în epoca industrială, din epoca industriei în epoca informatică, din epoca calculatorului am intrat acum în epoca mașinii. Datorită tehnologiilor artificiale controlabile (AI) și noilor modalități de producere a energiei vom vedea în următorii 10 ani câteva schimburi majore în fiecare industrie, inclusiv în arta vindecării. Cei care refuza sa ia seama (se uita și învață cu viziune) și care nu au grija sa se schimbe cu vremurile vor rămâne în curând în urma sa se întrebe de ce nu mai sunt relevanți. În arta vindecătoare există o schimbare clară și majoră de la managementul sănătății înapoi la cel al scopului nostru de bază AJUTOR Permiteți-mi să vă spun clar că LifeWave nu este asociat cu videoclipul pe care urmează să îl vedeți. Într-adevăr, unele dintre conținutul și cuvintele rostite pot să nu fie realitatea ta, dar videoclipul este altfel foarte informativ. Prin urmare, acest videoclip pe care urmează să îl vedeți este doar educațional. În el putem vedea clar cum va fi lumea în curând și cum va deveni noul normal în ceea ce privește mintea trupurilor și sufletul nostru. 

Vă amintiți, de asemenea, că propriul nostru CEO vizionar LifeWave vizionar și Inventor David Schmidt la recenta noastră conferință online Nova a pictat o imagine clară în mintea noastră despre unele dintre lucrurile la care a lucrat, precum și unele dintre lucrurile inventate de alții care vor deveni Un loc obișnuit în următorii 10 ani. Inclusiv în viziunea lui pe care ne-a lăsat-o, a menționat paturile medicale. 

LifeWave continuă să muncească din greu și are și investește multe milioane de dolari în fiecare an în cercetare și dezvoltare. LifeWave este în fruntea acestei noi lumi care acum apare. Să nu uităm că LifeWave a fost deja cel mai important trend în industria wellness, așa cum îl știm astăzi. Ei au inventat și eliberat tehnologiile noastre revoluționare și accesibile de care omenirea poate beneficia deja astăzi. Luați aminte la cuvintele mele și la cele ale lui David Schmidt.Patch-ul tehnologiei de reînnoire a tineretii X39 este doar începutul.