Profit la fiecare 10 minute!

 Până în 2030...

05.05.2021

Până în 2030 este de așteptat ca 19 % din populație să fie peste 65. Având în vedere că speranța de viață continuă să crească, ne putem aștepta ca această tendință să rămână aici. Din păcate, odată cu vârsta avansată, multe afecțiuni patologice legate de vârstă, care contabilizează ratele ridicate ale spitalizării, costuri crescute ale îngrijirii sănătății și scăderea calității. Astăzi, mai mult ca oricând, este nevoie urgentă de a găsi metode sigure, ușor de administrat, eficiente din punct de vedere al costurilor, care nu ar putea doar să întârzie debutul bolilor legate de vârstă, dar și să restabilească sănătatea. Acum devine din ce în ce mai clar că principala cauză a îmbătrânirii umane și a bolilor însoțitoare ale acestuia sunt schimbări în activitatea genomului uman. În timpul îmbătrânirii există o creștere a activității inflamatorii, a cancerului, și a genelor distructive ale țesuturilor plus o scădere a activității genelor regenerative și preparative. Cea mai captivantă descoperire din ultimele decenii este că aceste schimbări ale activității genetice pot fi inversate, adesea prin molecule destul de simple și naturale. Descoperirile recente privind acțiunile tripeptidei umane GHK (glycyl-L-histidil-L-lizină) pentru a reseta expresia genetică a celulelor umane într-o stare mai sănătoasă poate deschide o ușă pentru resetarea terapeutică a genelor la vârstnici. 

Acest lucru poate fi util ca măsură preventivă și un tratament gratuit pentru afecțiuni asociate în mod obișnuit îmbătrânirii precum cancer, Alzheimer, boli pulmonare obstructive cronice (BPOC), nefropatie și retinopatie. GHK a fost descoperit în timpul studiilor care compară efectul plasmei umane de la tineri (vârsta de 20-25 ani) cu plasma de la persoane în vârstă (vârsta 50-70 ani) asupra funcționării feliilor incubate de țesut hepatic uman. Plasma mai tânără a indus mai eficient un profil asociat tinerilor prin suprimarea sintezei fibrinogenului. Factorul activ s-a dovedit a fi GHK. De atunci numeroase studii de-a lungul a patru decenii au demonstrat că această moleculă simplă îmbunătățește vindecarea rănilor și regenerarea țesuturilor (piele, foliculi de păr, oase, stomac, garnituri intestinale și ficat), crește colagenul și glicozaminoglicanele, stimulează sinteza decorului, crește angiogeneza și nervul în creștere; posedă efecte antioxidante și antiinflamatoare, crește stemtatea celulară și secreția factorilor trofici de către celulele stem mezen chimale. Acțiunile GHK privind expresia genelor au fost determinate de Institutul Broad și, folosind datele lor, am stabilit că GHK a crescut sau a scăzut expresia genetică (UP sau JOS mai mult de 50 %) în 32.1 % din genele umane. 

Acest lucru combinat cu spectrul larg de acțiuni pozitive al GHK asupra multor sisteme care mențin sănătatea umană, sugerează că terapiile care folosesc GHK ar putea oferi beneficii pentru sănătate vârstnicilor. Ești înțelept să afli mai multe despre GHK-Cu. Căutați pe Google și citiți mai multe despre această moleculă cea mai puternică sau cumpărați cartea Resetându-vă genele tinereții AZI de Dr Loren Pickart. O tehnologie care creste performanța îmbunătățește această peptidă care este deja în corp este LifeWave X39. Produsele LifeWave sunt toate studiate clinic. Sunt, de asemenea, metode sigure, ușor de administrat, eficiente din punct de vedere al costurilor. Acestea nu ar putea doar să întârzie debutul problemelor fizice legate de vârstă, dar și să refacă sau să îmbunătățească fitness-ul (îmbunătățirea performanței) în fiecare zi din viața ta. 

Cu alte cuvinte tehnologia noastră LifeWave este neprețuită. (Atât de prețios încât valoarea ei nu poate fi determinată)