Profit la fiecare 10 minute!

Nirvana

24.03.2021

DĂ DE 20 DE ORI MAI MULTA PUTERE DECÂT FOLOSIND MORFINA. LifeWave Nirvana este conceput pentru a îmbunătăți starea de spirit și bunăstarea. 

 Este singurul lucru pe care îl face? 

NU! 

NIRVANA face mult mai mult! Nirvana este conceput pentru a ridica în mod natural endorfinele beta. Beta-endorfina este un neuropeptid opioid endogen și un hormon peptidic care este produs în unii neuroni din sistemul nervos central și din sistemul nervos periferic. Este una dintre cele trei endorfine pe care le produc oamenii. Știința vă va spune, totuși, că endorfinele beta sunt capabile de multe lucruri benefice, nu doar pentru minte, ci pentru întregul corp. Acest produs a fost lansat în iulie 2017. Beta-endorfinele sunt similare cu morfina, dar de 20 de ori mai puternice decât morfiul. Beta este o endorfină, la urma urmei, din clasa opioidelor. Endorfinele beta auto-fabricate au efecte secundare mai puțin frecvente și nu te fac dependent, deși ne place ca un sentiment de bunăstare. NIRVANA NU ESTE DROG. Știința a studiat, de asemenea, că endorfinele beta nu durează mult în corp. Nirvana diferă atât de mult, deoarece are un proces patentat de stabilizare, care este durabil. Va trebui să utilizați Nirvana câteva săptămâni înainte ca nivelul de Nirvana să crească în sânge pentru a experimenta ameliorarea durerii. 

Una dintre colegii noștri dragi îi place, de asemenea, să folosească plasturele Nirvana. Potrivit ei, simte, de asemenea, efectul său benefic, care stimulează starea de spirit, care eliberează energie.