Profit la fiecare 10 minute!

Mihaela Buzarnescu

10.05.2021

Fototerapia. Citiți frecvent ca ne referim la plasturii LifeWave ca fiind plasturi foto terapeutici. Pentru a înțelege ce înseamnă asta trebuie sa exploram ce inseamna fototerapia si cum acesta companie a făcut-o accesibila tuturor. Fototerapia este știința care studiază impactul luminii asupra corpului uman prin expunerea la lumina zilei sau unde de lumina specifice generate de lasere, diode, lămpi fluorescente etc.(ex, atunci când ne expunem la soare, corpul nostru inițiază o reacție chimica si produce Vit D sau melanina pentru a ne proteja de razele UV.) Acest gen de terapie se găsește frecvent în clinici, cabinete de înfrumusețare , cabinetele doctorilor sau ale terapeuților și se folosește cu succes pentru tratarea afecțiunilor pielii, psoriazis, ameliorarea durerii, vindecarea rănilor, depresie, creșterea parului, liftinguri faciale etc. Aceste metode sunt foarte bine documentate și înțelese științific. Știința fototerapiei este veche de aproape 100 de ani și folosește lumina pentru a îmbunătăți starea de sănătate a corpului. Aceasta idee nu este noua. In urma cu 2000 de ani, în Grecia antica exista un centru folosit pentru studierea efectelor cauzate de lumina asupra sănătății umane. Chiar și egiptenii antici au folosit lumina solara focalizata prin sticla colorata pentru a îmbunătăți sănătatea, au înțeles acest concept. Imaginați-va cum ar fi viata și sănătatea noastră dacă am putea folosi fototerapia, oriunde, oricând, la costuri reduse pentru a avea rezultate specifice în funcție de nevoile noastre individuale de sănătate! 

Corpul uman emite căldură sub forma de energie infra-roșie. Acești plasturi sunt realizați în asa fel încât sa capteze aceasta energie când sunt plasați pe corp. Acest proces are ca efect reflectarea în corp a unor lungimi de unda de lumina care stimulează puncte specifice de pe piele și semnalează corpului sa producă anumite beneficii, unice fiecărui plasture LifeWave.

 Ceea ce a făcut LifeWave prin inventarea și patentarea acestor plasturi este ca în locul unei surse active de lumina ca o lampa sau un laser, sa fie posibila utilizarea unui plasture care reflecta anumite unde de lumina pentru a aduce astfel fototerapia din laboratoare și clinici în mai aproape de cei care au nevoie. Stimulând pielea cu plasturii foto terapeutici putem obține astăzi inclusiv activarea naturala a propriilor celule stem și accelerarea procesului de vindecare al organismului astfel încât poți folosi puterea luminii oriunde, oricând .