Profit la fiecare 10 minute!

LIFEWAVE PENTRU ATLETELE AMATEUR ȘI ELITE!

02.07.2021

Sănătatea este extrem de importantă pentru noi toți. Dacă acest lucru nu este sau nu mai este cazul, este confuz. (nu știe ce să facă sau în ce se poate avea încredere).

Mai ales sportivii de elită, dar și cei cărora le place să joace sporturi competitive sau să se antreneze pentru distracție la sala de gimnastică locală se preocupă de îmbunătățirea stării de sănătate. Mulți baby boomeri ca mine sunt fericiți să nu aibă dureri atunci când mergem la plimbări, sărim pe o bicicletă sau mergem la o baie la piscina locală sau la ocean. În orice caz, indiferent de ceea ce facem cu zilele noastre, suntem la fel ca sportivul care concurează cu ceilalți pentru dreptul de a supraviețui și de a aduce acasă recompensa noastră (bani sau bucurie) pe care o câștigăm atunci când furnizăm (vindem) munca (energia) noastră afacerea sau angajatorul nostru. Ceea ce facem sună de rutină, dar încercăm să profităm la maximum de fiecare zi. Acest lucru necesită energie și rezistență. Acestea sunt ambele lucruri pentru care sunt renumite produsele LifeWave. Așadar, fiecare dintre noi aspiră în mod obișnuit să facă mai multe în orice zi, fără să simtă că arde și se prăbușește la sfârșitul ei. Dar pentru un sportiv sau un pasionat de sport, starea fizică și mentală în care se află (mai ales în ziua competiției) poate face diferența de a-și bate cel mai bun record personal sau nu sau între a câștiga și a pierde. Indiferent de ce vă puneți energia în LifeWave Smart Patch-urile îmbunătățesc performanța față de ceea ce ați oferit voluntar sau sunt obligați să faceți în fiecare zi.

LifeWave poate furniza următoarele și multe altele:

Instruire sau sarcini de repetiție mai rapide

Performanța somnului

Performanță de anduranță

Timpii de reacție / răspuns

Stabilitate emoțională

Ștergeți gândirea mai puțin enturbulată

Flexibilitate

Recuperare în general

Prevenirea leziunilor

Recuperare mai rapidă după rănirea efectivă.

Recuperare de la Jetlag.

cu alte cuvinte mai mult Life Force.

Oamenii care concurează la sporturi de nivel înalt cer maxim de la corpul lor. Sportivii sunt gladiatorii noștri moderni. Sunt doar atunci când câștigă taxe uriașe pentru spectacol. Și acel spectacol este posibil numai dacă au grijă optimă de corpul lor și oferă sprijin maxim zi și noapte 7 zile în fiecare săptămână. Prin urmare, sportivii se străduiesc întotdeauna să ajungă la perfecțiune în tot ceea ce fac pentru a oferi performanțe de vârf, pentru a preveni accidentările și pentru a se putea recupera rapid după un antrenament sau o performanță grea. LifeWave a dezvoltat produse de patch-uri inteligente care nu sunt transdermice și, prin urmare, extrem de potrivite pentru pasionații de sport și sportivi de top. Pot fi folosite cu ușurință sub îmbrăcăminte sport. Niciun concurent nu ar fi mai înțelept. Deoarece nu intră nimic în corp care să poată fi considerat interzis, echipa de elită și echipa medicală care înconjoară acești sportivi sunt capabili să se relaxeze. Este imposibil din punct de vedere tehnic ca ceva interzis să ajungă la probele de testare a dopajului sportivilor. De altfel, mulți dintre cei care sprijină sportivii sunt puțin mai în vârstă și, de asemenea, au nevoie de patch-uri. Suportul suplimentar de la doar câteva patch-uri LifeWave diferite poate face ca visul unei medalii de aur să devină realitate și câștigurile de milioane în prețuri și comisioane de susținere care urmează din aceasta. LifeWave vrea să-i ajute pe sportivi să realizeze acea sutime de secundă, acel milimetru în plus, acel efort suplimentar, acele minute suplimentare de rezistență care pot face sau rupe sportivi atunci când concurează pentru mize mari la evenimente de nivel superior. LifeWave a susținut întotdeauna cu generozitate sportivii următoarei generații și face acest lucru din nou. Cei care concurează la sporturi de elită pot aplica pentru Programul de sprijin olimpic LifeWave.