Profit la fiecare 10 minute!

Lifewave Info

01.05.2021

Abonați-vă la canal: https://icks.ro/4n1x 

Vizitați-ne aici: https://icks.ro/4n1y 

Alăturați-vă aici: https://icks.ro/4n1z 

Să ne uităm la primul concept cheie al tehnologiei LifeWave și anume ENERGY. În cultura tradițională chineză, Qi 

sau Chi este un principiu activ care face parte din orice ființă vie. Este adesea tradus ca: LIFE ENERGY LIFE FORCE ENERGY FLOW. Tot ceea ce există este alcătuit din diferite forme de energie. Luăm în mod constant energie din lumea exterioară; cu toate acestea, energia este creată și intern din activitatea celulară, funcția organelor, mișcarea musculară, fluxul sanguin și chiar gândurile noastre. 

Când suntem sănătoși, această energie este asemănătoare unui fluid, care curge prin corp neobstrucționată. 

Când suntem nesănătoși, energia este obstrucționată undeva în corp provocând un dezechilibru. Corpul nu se poate vindeca singur dacă sistemele corporale nu funcționează echilibrat. 

Scopul LifeWave este de a reechilibra fluxul de energie din corp pentru a face ca toate sistemele să funcționeze corect și astfel să înceapă procesul de vindecare din interior !. Dar, înainte ca cineva să încerce să folosească patch-uri LifeWave, prima reacție naturală este de a întreba ce este în interiorul patch-urilor. 

Plasturii LifeWave conțin: apă oxigen glucoză și aminoacizi pe bază de plante Toate ingredientele naturale și NU există substanțe chimice sau orice tip de medicament. Plasturii LifeWave sunt: ​​ușor portabili și se activează imediat după ce atinge pielea, peste îmbrăcăminte sau chiar până la 3 centimetri distanță de corp. Nu există efecte secundare și motivul este că plasturile LifeWave sunt plasturi NON transdermici, asta înseamnă că nimic nu intră în corpul nostru. Apoi, a doua întrebare pe care ne-o punem majoritatea dintre noi este, cum funcționează patch-urile atunci? Plasturii LifeWave funcționează pe baza a 2 principii principale, primul principal este: Acupunctura Am putea spune că aproape oricine a experimentat o formă de acupunctură, fie prin ace, presopunctură, stimulare electrică, moxibustie etc. Și ceea ce este important de remarcat este faptul că plasturile LifeWave au toate beneficiile Acupuncturii, dar fără a fi nevoie să folosiți ace ... 

Plasturii LifeWave funcționează și pe acest al doilea principal: Frecvența luminii Acum, ce este exact Frecvența luminii? În zilele noastre, sunt bine cunoscute beneficiile vindecătoare ale soarelui de dimineață și asta pentru că o frecvență specifică a soarelui ne va stimula corpul să producă vitamina D și, de asemenea, ne va ajuta să sintetizăm cantități adecvate de vitamina D pentru a ne menține oasele puternice și sănătoase, precum și susține sistemul imunitar. De asemenea, dacă ar fi să petrecem 2 - 3 ore sub soare, am ajunge să ne bronzăm și asta pentru că o altă frecvență specifică a soarelui ne va stimula corpul să producă melanină. Ei bine, patch-urile LifeWave funcționează pe același principiu, odată ce patch-urile sunt aplicate într-un punct specific de acupunctură, plasturele va începe să stimuleze acel punct cu un rezultat similar folosind un ac. Așa este, ar stimula punctul de acupunctură printr-o anumită frecvență. Având în vedere aceste două principii, trebuie să facem o notă foarte importantă aici: " Obiectivul acestor videoclipuri este de a pregăti pe oricine care este nou la patch-urile LifeWave să înțeleagă ce pot face patch-urile și adevăratul său potențial. LifeWave este o tehnologie proprietară și înțelegerea sa depășește domeniul de aplicare al acestui material ". În următorul videoclip vom analiza mai adânc procesul de aplicare a patch-urilor LifeWave. SA CONECTĂM!

Aceasta este partea a 2-a din seria video LifeWave

Urmăriți o prezentare completă a LifeWave Patches, unde includem tot ce trebuie știut despre LifeWave Patches ca primă privire. Ideal pentru cei care sunt noi în tehnologia Lifewave, precum și pentru cei cu experiență și care au nevoie de o explicație cuprinzătoare. 

5 Days Opener & Cleanser Protocol face parte din https://www.patchingprotocol.com​serii video de antrenament. Aplicând o combinație de patch-uri LifeWave în conformitate cu sistemul explicat în acest videoclip, puteți obține rezultate excelente fără a fi nevoie să ingerați nimic.