Profit la fiecare 10 minute!

Întrebările noastre zilnice

12.06.2021

Întrebările noastre zilnice pentru mai multă energie. Produsele noastre LifeWave sunt renumite pentru multe lucruri. În fruntea listei de care tehnologia LifeWave este capabilă ar fi ZILELE MAI LUNGI CU ENERGIE. 

Este această energie care a dispărut de-a lungul unui număr de ani de care ne-a fost dor și am tânjit. Am presupus incorect că nu o vom recupera niciodată. Este această energie nouă care ne amintește de anii noștri tineri care brusc permite corpului și minții să revină în arta vindecării. Nu doar corpurile se pot repara singure atunci când energia este bogată, ci și problemele noastre care ne împing în noroi sunt capabile să se predea dacă cineva le aplică energie pozitivă. Formula de a crea energie in corpul uman este aceeasi pentru toata lumea deoarece motorul cu ardere biochimica, care este corpul nostru, functioneaza la fel pentru fiecare. Sumele de care avem nevoie se schimbă de la o persoană la alta și depinde de vârsta, condiția și mărimea corpului masculin sau feminin și de ceea ce cerem din corpul nostru, atât fizic cât și mental. Într-un corp sănătos celulele noastre se înlocuiesc continuu. Corpul nostru are calități speciale care îi permit să se repare și să se reînnoiască. Când sunt sănătoase aproximativ 1 miliarde de celule sunt reînnoite în fiecare oră. Într-un corp sănătos asta înseamnă că avem un corp complet nou la fiecare 7 ani. Toate celulele vor fi înlocuite în cele din urmă cu altele noi. Asta înseamnă, de asemenea, că multe celule trebuie să reziste mult timp și trebuie să funcționeze și să muncească din greu ani de zile. Din asta putem invata ca organismul are o capacitate enorma de recuperare. Dacă ne asigurăm că toate celulele (noi) primesc toți nutrienții de care au nevoie, atunci sunt sănătoase și formează un corp sănătos. 

Cum păstrăm celulele sănătoase? O celulă are mai multe organele. Organelles >any a mai multor structuri organizate sau specializate într-o celulă vie. Aceste Organele din celulă pot fi comparate cu organele din corpul nostru. Fiecare organelle / structură are propria funcție. Împreună, organele au grijă de metabolism și de producția de energie. Metabolismul este integralitatea tuturor proceselor biochimice care asigură construcția și defalcarea. Pentru ca aceste procese biochimice să deruleze perfect, este esențial să lucrăm la ea din mai multe unghiuri. 

LIFEWAVE ARE O TEHNLOGIE, DAR MULTE ANGLES DIFERITE. Trebuie să ne asigurăm că organismul are ceea ce are nevoie PE STOCK 24/7 pentru ca produsele noastre LifeWave să poată fi performante la superlativ. Unele dintre lucrurile de care are nevoie trebuie repornite zilnic. Vitamina C este una dintre acestea. 

X39 se bazează pe peptida de cupru GHK pe care o obțin din cupru care conține alimente care sunt deja în corp. Organismul are nevoie de mulți nutrienți diferiți pentru a fi prezent în sistem și responsabilitatea ta să oferi asta în fiecare zi. Energia, dar și astfel de lucruri precum hormonii nu sunt făcute din aer subțire. Ei se bazează pe hrană și, de asemenea, unii pe alții. Prin urmare, mineralele și oligoelementele sunt foarte importante. Dacă chiar și un singur vitamin sau mineral lipsește sau insuficient prezent, aceste procese sunt deja afectate negativ. De aceea, calitatea și sănătatea celulelor (noi) vor fi determinate de prezența acestor nutrienți importanți. Vitaminele, mineralele și oligoelementele sunt ca membrii unei echipe în care fiecare membru al echipei sprijină munca celorlalți membri ai echipei. Doar prin această colaborare intensivă va fi posibil ca vitaminele, mineralele și oligoelementele să obțină cât mai bine și mai eficient efectul așteptat. Dacă toate vitaminele, mineralele și oligoelementele participă corect și în același timp, se poate aștepta un metabolism optim. Prin urmare, treaba ta este să oferi cel puțin 15 vitamine alimentare integrale diferite, 10 minerale și toate oligoelementele în proporțiile și cantitățile potrivite. Când faci asta intenționat pentru că te uiți la ce mănânci, te poți aștepta ca tehnologia LifeWave să continue performanța.