Profit la fiecare 10 minute!

Interiorul plasturilor de viata?

13.05.2021

ȘTIINȚA DIN SPATELE TEHNOLOGIEI VIEȚII?

Cum funcționează Plasturii DE VIAȚĂ?

CE ESTE ÎN INTERIORUL Plasturilor DE VIAȚĂ?

Aceste întrebări mi se pun adesea. Astăzi am făcut tot posibilul să răspund la aceste întrebări. Răspunsul scurt este: EI MUNCESC FOARTE BINE! Răspunsul mai lung este poate pentru unii puțin complicat și confuz. În acest caz, rămâi la răspunsul scurt. Există lungimi specifice de undă ale luminii infraroșii care ar putea iniția elevarea energiei mitocondriale (Whelan et al., 2001 a, 2001 b). Stimularea mitocondriilor este importantă pentru că mitocondria oferă ATP, unitatea chimică de bază a energiei pentru celule. ATP este substanța chimică responsabilă pentru eliberarea energiei în repararea rănilor, contracția musculară, producția de peptide și ameliorarea durerii.′′ Se presupune în general că formarea unei legături de peptide necesită cel puțin cinci ATP. Cu toate acestea, valorile experimentale sugerează o cerință ATP mult mai mare pentru sinteza de peptide sau procesele conexe (van Milgen, 2002). 

"S-a demonstrat în această privință că lungimile de undă specifice luminii 633 nm și 810-890 nm pot crește producția ATP, pot crește producția de peptide și pot produce efecte de ameliorare a durerii. S-a descoperit că plasturii LifeWave sunt lungimi de undă de lumină în aceste intervale. În timpul investigației sale despre efectele luminii asupra corpului uman Fondatorul și CEO-ul LifeWave David Schmidt au aflat, de asemenea, că studiile de cercetare au stabilit că efectele biologice ale luminii asupra corpului nu sunt specifice dispozitivelor care produc lumină. În schimb, lumina la lungimi de undă specifice care creează efectele biologice și nu dispozitivul care l-a produs. La început, a experimentat cu jad, turmalină și materiale ceramice care absorb energia infraroșu umană. Descoperirea lui David a avut loc atunci când a recunoscut că formele valurilor de infraroșu și lumina vizibilă produsă de materiale ecologice se potrivesc cu structurile biologice mai bine decât cu cele produse de materiale anorganice sau dispozitive electronice. A început să experimenteze anumite tipuri de zaharuri organice și aminoacizi. El a creat soluții compuse din stereoizomeri de L-aminoacizi și D-zaharuri capabili să se auto-asambleze în cristale nano-dimensionate care atunci când sunt activate de căldura corpului emite lungimi de undă specifice ale luminii infraroșii și vizibile cunoscute ca acționează prin fototerapie și biomodulare foto produc efecte fiziologice atât la animale, cât și la oameni. Stereoizomerii sunt izomeri care diferă în aranjamentul spațial al atomilor, decât în ordinea conectivității atomice. Unul dintre cele mai interesante tipuri de izomeri este stereoizomerii cu imagine oglindă, un set neepisabil de două molecule care sunt o imagine în oglindă a celuilalt. Existența acestor molecule este determinată de un concept cunoscut ca chiralitate. Chiralitatea înseamnă, în esență, ′′ oglindă-imagine, molecule neperimpozabile ′′ . Mai detaliat, izomerii sunt doi compuși cu aceeași formulă, dar au un aranjament diferit de atomi în moleculă și prezintă proprietăți diferite. Este proprietățile unice ale utilizării diferiților izomeri împreună cu nano-cristale de dimensiuni diferite în diferite produse de patch care oferă plasturilor LifeWave cu efectele lor diferite. 

Plasturii LifeWave precum plasturii X39 sunt fabricați prin impregnarea unui disc de țesături cu o soluție proprietară de stereoizomeri chirali. Țesătura impregnată, la rândul ei, este sandvișată și sigilată între două filme din plastic medical de înaltă densitate impermeabilă umezelii și alți factori de mediu.Un strat de adeziv hipoalergenic de grad medical se aplică pe o parte a plasturilor, astfel încât plasturii să poată fi aplicați ușor și convenabil pe suprafața pielii (Schmidt, 2014). Moleculele stereoizomer chiral sunt utilizate în plasturii nanocristali LifeWave deoarece aceste nanostructuri chirale sunt active optic și au proprietăți fotofizice (Litvinov, 2016.) ′′ În mod similar, la tranzițiile dintre nivelurile energetice dintr-un atom, un foton poate fi emis sau absorbit în timpul încărcării tranziții între nivelurile de energie în nanocristale (Litvinov, p. 12, 2016).′′ Frecvențele de tranziție, eu. e., absorbția sau lungimile de undă luminoasă, pot fi reglate prin modificarea dimensiunii nano-cristalelor. În afară de aceasta, monocristalele posedă proprietăți optice unice, cum ar fi spectrul larg de absorbție (Litvinov, p. 12, 2016). 

Formulele de proprietate LifeWave sunt concepute pentru a produce monocristale de dimensiuni diferite în diferite produse de patch, așa cum pot fi observate în micrografiile electronice ale plasturilor LifeWve produse de Dr. Marc Stuart în 2013.Nanostructurile sunt de obicei considerate particule mai mici de 100 nm în dimensiune. Amestecurile nanocristale active organic optic din peticele LifeWave funcționează ca reflectoare localizate care absorb și capturează o mare parte a căldurii corporale (emisie infraroșu în bandă largă) și reflectă o anumită parte a spectrului într-o bandă îngustă din spectrul infraroșu înapoi în corp - Nu, nu, nu. Cercetările publicate în 2006 de Tulip și Clark au confirmat conceptul principiu al patch-urilor când acești oameni de știință au demonstrat că soluțiile aminoacizilor ar forma cristale moleculare active optic și electric. LifeWave a dezvoltat această tehnologie care utilizează nano-cristale bio-moleculare structurate pentru a emite lungimi de undă specifice luminii pentru producția efectelor fotobiomodulării atât la oameni cât și la animale. Când un plasture LifeWave este plasat pe suprafața pielii, tehnologia oferă capacitatea de a transmite în siguranță lungimi de undă specifice luminii pentru a optimiza anumite funcții biologice precum producția de energie, sinteza de peptide și controlul durerii. 

Aceste dispozitive sunt în esență transmițătoare pasive care folosesc antene nano-cristaline organice care au atât proprietăți fotonice, cât și electronice (dielectrice). Antenele nano-cristaline din dispozitivele LifeWave absorb radiațiile infraroșii (căldura corpului) în gama de 700-20,000 nanometri și emit lumină în spectrul infraroșu și vizibil înapoi în corp. 

Cristalele mici de nanometru din plasturii LifeWave prezintă proprietăți spectroscopice, cum ar fi absorbția luminii și emisiile de lumină. ′′ Termenul dielectric este folosit pentru a indica capacitatea de stocare a energiei a materialului (prin polarizare) " Un material dielectric este o substanță care este un conductor slab al electricității, dar un suporter eficient al câmpurilor electrostatice - un câmp electrostatic poate stoca energie. O proprietate importantă a unui dielectric este capacitatea sa de a sprijini un câmp electrostatic, în timp ce disipează energia minimă sub formă de căldură.  LifeWave a dezvoltat această nouă tehnologie pentru producția de energie, managementul durerilor, îmbunătățirea somnului, producția de peptide, gestionarea stresului și, cu patch-ul X39, producția peptidelor GHK-Cu care activează celulele stem. Plasturii LifeWave pot fi combinați în siguranță cu alte terapii. În 15 de ani și cu milioane de utilizatori, nu au existat niciodată rapoarte despre interacțiuni cu medicamente sau interferențe cu dispozitive medicale implantabile precum stimulatorul cardiac. Prin introducerea patch-ului X39, LifeWave valorifică puterea celulelor stem pentru a promova vindecarea.′′ Nici un medic din istoria omenirii nu a vindecat vreodată un pacient. Doar celulele pacientului pot vindeca pacientul. Doar celulele știu să închidă rănile, să înțeleagă ce să facă cu insulina și cum să distrugă agenții patogeni. Cel mai bun lucru pe care un medic îl poate face este să pună obstacole în calea celulelor (de exemplu, prin operație), să furnizeze materiale și arme către celule (de exemplu, droguri și blocuri de viață) și lasă lupta împotriva bolii în seama celulelor. 

Valorificarea puterii celulelor este baza fundamentală a Medicinei Regenerative (DR. JOSEPH PURITA-www.stemcellorthopedic.com)." Cei care sunt interesați de știință sunt sfătuiți să intre pe site-ul nostru LifeWave și să dea clic pe știință sau pur și simplu să caute pe Google cuvintele: GHK-CU, Glutathione, Carnosine, unde se poate găsi un munte de informații care oferă tuturor dorințelor de a observa de ce folosesc, sunt atât de multe rezultate care ajung departe.