Profit la fiecare 10 minute!

Inima și circulația

28.03.2021

Dacă vrei să ai mai multă energie, o memorie mai bună și un tonus mai bun al pielii sau dacă vrei să oprești mâinile și picioarele reci, cheia este să ai o circulație sănătoasă. Fără o circulație bună, este posibil să obosești și să rămâi fără respirație rapid pentru că inima ta trebuie să pompeze mai greu pentru a-ți pune sângele în mișcare. Puteți obține mâini și picioare reci, pentru că sângele abia poate atinge degetele și degetele de la picioare. Puteți suferi de probleme de memorie, din cauza rezervelor de sânge insuficiente ale creierului dumneavoastră. Și poți suferi chiar de decolorarea pielii și tonusul pielii neonorate, din cauza lipsei fluxului sângelui pe piele. 

Cele de mai sus sunt doar câteva lucruri care pot merge prost atunci când ai circulația compromisă. Plasturele X39 s-a demonstrat că în cercetările clinice LifeWave sunt semnificative statistic într-o serie de moduri, dar mai exact în ceea ce privește sănătatea vasculară. Sănătatea vasculară include orice afecțiune care îți afectează sistemul circulator. Pe măsură ce îmbătrânim, multe părți ale corpului devin periferice. Nu este ceva ce ar trebui să accepți ca fiind normal. Doar pentru că alții aleg să vrea să se risipească și să se uite urât după ei, nu trebuie să însemne că tu urmezi pur și simplu. Poți face mult mai bine decât cel dat fiind condițiile corecte de mediu pe care LE-AI CREAT sau CREAT ÎN VIITOR. Mijloace periferice: Relația cu sau situată la limita sau periferia a ceva. Cercetarea sănătății vasculare are, prin urmare, de-a face cu arterele, vene și vasele limfatice și cu analizele de sânge care afectează circulația. 

FAPTE REPERATE DE DR. MELINDA H. STUDII PERFORMAȚE CONNOR. Pilotul de metabolism

• 17 Schimbări de aminoacizi de semnificație la sfârșitul săptămânii.

• Efecte antiinflamatoare produse pe baza rezultatelor aminoacizilor.

• O reducere a tensiunii arteriale semnificativa.

• Îmbunătățește calitatea somnului.

• Vitalitate sporită.

• Memorie îmbunătățită pe termen scurt.

Metabolismul dublu rol

• Creșterea a 8 aminoacizi la niveluri semnificative în cele 3 perioade de timp.

• Creșterea a 3 aminoacizi la semnificație apropiată.

• Îmbunătățirea memoriei pe termen scurt la niveluri semnificative pe parcursul a 7 zile.

• Îmbunătățirea memoriei intermediare la o semnificație apropiată în 7 zile.

• Calitatea îmbunătățită a somnului la niveluri semnificative în decurs de 24 ore.

• Creșterea vitalității la niveluri aproape semnificative în 7 zile.

• Reducerea tensiunii arteriale la semnificație în 7 zile.

• Relaxarea musculară îmbunătățită la o semnificație aproape în 7 zile.

• Îmbunătățirea variabilității ritmului cardiac la semnificație în 7 zile.

• Creșterea profunzimii respiratorii la semnificație aproape în 7 zile. (Respir mai profund. )))

Pilotul de plasmă sângelui

• Creșterea producției la semnificația GHK în 24 ore.

• Creșterea producției la semnificația GHK-Cu în 7 zile.Dr Melinda Connor.

 Şi încă. 

Până acum a efectuat trei studii clinice pentru LifeWave pe X39.

Aceste studii nu sunt postate pe site-ul nostru web în acest moment, deoarece sunt revizuite pentru publicarea în jurnalele recenzate inter pares. După publicarea studiilor LifeWave le va posta pe site. 

Din fericire pentru noi toți cei cărora nu le place să aștepte putem face propriile noastre cercetări cu plasturii tehnologiei LifeWave. Putem afla personal ce se va întâmpla sau nu și cât timp lucrurile vor dura să fie observate. Mai bine putem combina câteva dintre diferite tipuri. Combinarea câtorva plasturi diferite este ceva ce doar noi putem face în propriile noastre încercări. Dacă sunteți preocupat de problemele de performanță legate de vârstă, folosirea decât utilizarea plasturilor tehnologice doar X39 este un început bun, dar asta nu înseamnă că trebuie să ignorați toți ceilalți plasturi din gama LifeWave ca parte a unui stil de viață sănătos. Fiecare dintre diferitele plasturi aduce răspunsuri biologice care sunt de mare ajutor când vine vorba de probleme de performanță. 

Când sunt utilizați împreună, pot îmbunătăți performanța organismului de la vârf până la picioare și mai bine. Corpul este un motor complex cu combustie chimică pe care TU trebuie să-l HRĂNEȘTI în fiecare zi cu apă și MULȚI nutrienți. De asemenea, va produce deșeuri și produse toxice care trebuie tratate. Când TU și corpul faceți aceste lucruri bine, este capabil să facă sutele sau mai multe alte componente chimice FĂCUTE DE CORP ca hormonii și antioxidanții care sunt necesari pentru a menține motorul cu ardere în funcțiune. 

Aceste componente care sunt FĂCUTE DE CORP nu pot fi găsite în alimentația pe care o mâncăm și sunt dificile dacă nu imposibil de suplimentat cu ele. Înlocuirea lor cu ingrediente (chimicale) făcute de om nu este la fel.