INFOLINO

07.06.2017

Impact asupra Arena, locația uimitoare WOR (l) D Convenția internațională , a fost etapa în care WOR (l) D a prezentat noua bijuterie a WOR (l) producția Ds.

Pe scena, CEO - ul nostru, dl Fabio Galdi , a prezentat uimitoare INFOLIO , primul smartphone care reduce efectul nociv al electrosmogul, datorită unei antene optimizat bazat pe tehnologia BioZen .

Această tehnologie, numită BioZen Shield , utilizează aceleași principii principale ale colantului BioZen, cu o îmbunătățire de reducere în jurul valorii de 15% , datorită unui proces extrem optimizat pentru a proiecta antena pentru a se potrivi complet caracteristicile și proiectarea acestui nou smartphone.

Proiectat în întregime de la zero, cu un corp de aluminiu și o frumoasă culoare albastră Cosmic, INFOLIO ridică bara de smartphone - uri.

Scutul BioZen este doar începutul: hardware - ul său este cu adevărat uimitor, cu un 3380 MHA baterie, o camera dubla cu 16 + 8 megapixeli de pe partea din spate și de 5 megapixeli aparat de fotografiat de jos pentru selfie. Complet cu un senzor de amprentă digitală sensibil și un ecran de 5.5" -bezel mai puțin cu tehnologia AMOLED. Într - un corp al unui telefon de 5 inch, ne - am potrivi cu un ecran de 5.5" .

Toate informațiile cu privire la disponibilitatea INFOLIO va fi dezvăluit săptămâna viitoare.

Rămâneţi aproape!

Fiți mereu la curent cu noutățile!