Profit la fiecare 10 minute!

Îmbătrânirea și exercițiile fizice

14.04.2021

Exercițiul este important, iar cercetările arată că are beneficii semnificative și pentru longevitatea ta. Un studiu care compară bicicliștii adulți în vârstă care făceau exerciții pentru majoritatea vieții cu indivizi care nu făceau exerciții fizice, a arătat că exerciți-ii obișnuiți nu aveau semne de masă musculară legată de vârstă și pierderi de forță. În plus, colesterolul și nivelul de grăsime corporală din acest grup nu au crescut odată cu vârsta, subliniază importanța activității fizice pe parcursul vieții. Au existat și vești bune și pentru bărbați, după cum cercetătorii au observat, de asemenea, că nivelul lor de testosteron a rămas ridicat în vârstă. Studiul a arătat, de asemenea, că exercițiile fizice au avut un impact mai mare asupra sistemelor imunitare ale adulților în vârstă. Acești adulți s-a demonstrat că produc cât mai multe celule T, un tip de celulă imunitară, ca și oameni mai tineri, sănătoși - adică corpurile lor sunt mai bine pregătite pentru a evita bolile. În ciuda faptului că știm deja importanța exercițiilor fizice regulate, mulți dintre noi nu ne conformăm. Motivul pentru care nu mai facem exerciții are mult de-a face cu ceea ce simțim. Să te simți obosit nu este doar un fenomen fizic. De fapt are o legătură cu funcționarea minții. Nivelul tău de energie are multe de-a face cu emoțiile tale, deoarece aceste emoții reglează sistemul endocrin.  Ce face sistemul endocrin? Glandele endocrine eliberează hormoni în fluxul sanguin. Acest lucru permite hormonilor să călătorească în celule în alte părți ale corpului. Hormonii endocrini ajută la controlul stării de spirit, creșterii și dezvoltării, modul în care funcționează organele noastre, metabolismul și reproducerea.I ată un mic exemplu. Imaginează-ți că erai obosit și nu te simți bine. Obosit înseamnă epuizat de putere și energie. Brusc, cel mai bun prieten al tău te sună și îți spune. Îmbracă-te că te iau în 10 min. Mergem la film să vedem filmul ăla pe care vroiai să-l vezi. Am luat bilete gratuite. Acest singur apel telefonic ți-a schimbat nivelul de energie. Oboseala ta s-a ridicat în câteva secunde. Motivul pentru care a fost posibil să îți ridici energia de la jos la sus și să o faci într-o clipă a fost emoțional. Toate problemele fizice și limitările pe care le-ai avut în minte au făcut un pas înapoi. Atenția ta brusc a fost extrovertită și acum nu este concentrată asupra problemelor tale, ci asupra faptului că ești pe cale să te distrezi la film. Doar acest gând a avut multe consecințe hormonale semnificative. Îți schimbă starea de spirit. Durerile fizice și faptul că nu dorm bine sunt încă două motive care ne scurg energia și pentru care ne este greu să facem sport chiar dacă a fost la fel de simplu ca mersul la plimbare sau la înot. LifeWave are produse plasture care ajută în multe feluri pentru a face mai multe șanse ca tu să îți faci antrenamentele. 

Icewave - Perfect cu a face față durerilor acute și cronice și inflamațiilor Energy Enhancer - Andurance - Nu trebuie să te prăbușești după o zi lungă de muncă înseamnă că încă îți poți îndeplini toate celelalte angajamente, inclusiv angajamentul de a merge la sală 

Silent Night - Performanță îmbunătățită în somn - Trezirea mai revigorată. Re energizat îți permite să te trezești devreme și să mergi la sală sau la pista de biciclete

X39 - Timpuri îmbunătățite de recuperare, timp îmbunătățit de răspuns. Sănătate vasculară și construire musculară.

Nirvana - stimulator de dispoziție. Fii mai dispus să confrunți oamenii și să nu te ascunzi de ei și introvertit cronic.

Aeon-ia marginea stresului rău, vă permite să vă prezentați la un stres bun înscriindu-vă la sală și rămânând la ea.

Alavida - Organele majore sunt îmbunătățite, inclusiv reîntinerirea pielii - Arătând și simțindu-te cel mai bine. Nu te mai ferești de alții (la sală) pentru că nu arăți ca și cum ai fi folosit și de fapt arăți al naibii de bine. Prin urmare, toate produsele LifeWave fac mai multe șanse să poți îndeplini la niveluri superioare 24/7 și să îți îndeplinești mai bine toate sarcinile pe care vrei (alegi) sau trebuie să le îndeplinești. Știind că performanța produselor LifeWave face, de asemenea, mai probabil, să-ți asumi responsabilitatea de a intra în sală și să rămâi în formă și, prin urmare, mai sănătos.