HELO LX VOTAT PRODUSUL NR 1 ÎN INDUSTRIA DE VÂNZARI DIRECTE 2017

25.07.2017

Produsul Helo LX, WORL (l) D, care a introdus produsul Global Network, a primit recent un alt prestigios premiu. După ce s-a luptat timp de câteva săptămâni cu alte produse de top din industrie, lumea a votat Helo LX, produsul # 1 în vânzarea directă. Dintre toate produsele din industrie, Helo LX a câștigat 30% din voturi, un procent incredibil de mare atunci când luați în considerare numărul de produse de pe piață. Această recunoaștere istorică arată că toate tipurile de produse - nu doar pastile, sucuri și alte produse nutriționale - pot câștiga acest premiu.

"Helo LX nu încetează niciodată să mă uimească", a declarat Fabio Galdi, CEO al WOR World (l) D Global Network. "De la inceput, Helo LX a inregistrat rezultate record, iar aceasta este o confirmare fantastica pentru echipa si distribuitorii nostri. Am creat o nouă bucată de piață și vom conduce industria de marketing în rețea cu tehnologia noastră de detectare a vieții. "

"Sunt foarte mândru de acest succes", au fost primele cuvinte ale lui Antonio De Rosa, directorul de proiectare și SVP de marketing. "Când am creat acest produs împreună cu echipa mea, nu m-am gândit niciodată că vom obține acest succes. Este de necrezut."

Helo LX revoluționează piața wellness prin colectarea a mii și mii de măsurători bio-parametrice. Aceste date oferă tuturor posibilitatea de a-și îmbunătăți stilul de viață.

Helo LX este disponibil în toată lumea în magazinul WOR (l) D