Functioneaza MLM-ul?

05.02.2018

Pe baza statisticilor și a cifrelor reale ale economiei se poate declara în mod evident că în cea mai mare criză economică, care a caracterizat ultimii ani, vânzările directe, rețelele de network marketing au înregistrat o creștere continuă.Cifra de afaceri realizată de companiile MLM a crescut extrem de mult de la an la an.
Aceste companii oferă pentru milioane de oameni un trai de viață ridicat pe lângă faptul, că produsele comercializate au îmbunătățit calitatea vieții multor oameni în întreaga lume.
Trendul pieței se îndreaptă clar către vânzări și cumpărări online, pe internet, așa că magazinele web fac vânzări din ce în ce mai semnificative.
Bineînțeles, nu putem nega că există și opinii negative despre afacerile MLM și construire de rețea datorită faptului, că mulți oameni au avut experiențe negative cu jocuri piramidale îmbrăcate în haina MLM-ului.Tocmai de aceea trebuie făcută diferența între o companie de Network Marketing, care vinde produse reale în sistem multinivel și unul care promite îmbogățire rapidă, fără muncă.
Când nu există un produs real, sau există produse fără importanță, când câștigul provine din taxa de înscriere atunci este cazul să deveniți suspecți!
Care sunt criteriile la care trebuie să te uiți, când alegi compania MLM?• Compania să aibă cel puțin 10 ani vechime pe piață.• Datele companiei să fie publice.• Cifra de afacere să arate creștere.• Compania să poate fi contactată de către oricine, din orice țară, inclusiv România.• Să aibă propriul serviciu cu clienții, să existe posibilitatea de a face reclamații.• Logistica să fie pusă la punc, comisioanele să fie plătite la zi.• Persoanele de conducere să fie disponibili.• Compania să fie legală și să respecte legile.• Planul de marketing să fie ușor de înțeles, previzibil, echitabil, inspirat și realizabil. Să nu fie incluse constrângeri pe baza cărora membrilor le este impus să cumpere produsele chiar și dacă nu au nevoie de ele, chiar dacă nu-și pot permite. De ce este DXN una dintre cele mai bune companii MLM?Produsul star al companiei este cafeaua cu Ganoderma.După apă cafeau este cea mai consumată băutură și al doilea cel mai vândut produs, după petrol.Potrivit experților, chiar și în timp de război și de criză sunt 4 lucruri care cu siguranță se pot vinde:

  • medicamentele
  • țigările
  • alcoolul
  • cafeaua.

Astfel, piața cafelei nu va dispare niciodată, ci mai degrabă este în creștere.
Oamenii din ce în ce mai multă au grijă de sănătate, aleg să cunsume produse sănătoase și aleg cafeaua sănătoate în schimbul cafelei ieftine și de calitate inferioară.
Într-o astfel de tendință mondială și compania DXN se atașează industriei de wellness care include: prevenirea bolilor, menținerea sănătății, împiedicarea îmbătrânirii prematură, cura de slăbire, dieta și alimentația sănătoasă, suplimente alimentare.
Vânzarea-cumpărarea online precum și munca online, la domiciliu s-ar putea numi tot trenduri, și cine nu ține pasul, rămâne în urmă!
DXN a fost înființată în 1993 de către Dato'dr. Lim Siow Jin, absolvent al universității de renume, Institute of Technology din India.
Astăzi, compania a devenit o prezență mondială având reprezentanțe locale în 48 de țări, dar desfacerea produselor s-a extins în întreaga lume.Compania are peste 6 milioane de membri înregistrați, din care mai mult de 20 de mii sunt medici.Se numără printre cele mai importante companii MLM din regiunea asiatică, iar pe plan mondial se situează pe locul 24 și, după ultimele estimări, datorită extinderii rapide în Europa, are toate șansele să se situeze printre primele 10.
Piața europeană a fost deschisă în 2009 și de atunci în fiecare an, numeroase țări aderează la ea.Certificatele de atestare bio, premiile, distincțiile sunt recunoscute în toată lumea!
Toate produsele sunt aprobate spre desfacere în piețele deschise.
Produsele DXN nu reprezintă cheltuială în plus pentru familie, este doar o schimbare de marcă în domeniul igienei, al băuturilor non-alcoolice, al suplimentelor alimentare.În prezent, există mai mult de 50 de produse DXN prezente pe piața din România, dintre care cafeaua premium reprezintă cea mai mare parte a vânzărilor.Cafelele DXN conțin 100% cafea arabică, unt de palmier, lapte praf de natură vegetală, sunt îndulcite cu zahăr de trestie, nu conțin arome și îndulcitori artificiali.
Vrei să ții pasul cu trendul pieței? Vrei să îți construiești o afacere în industria wellness?