en-InfoLio

25/07/2017

Impact Arena, locația uimitoarei Convenții internaționale WOR (l) D, a fost etapa în care WOR (l) D a dezvăluit noua bijuterie a producției WOR (l) D.

Pe scenă, CEO-ul nostru, Fabio Galdi, a prezentat uimitorul INFOLIO, primul smartphone care reduce efectul dăunător al electrosmogului, datorită unei antene optimizate bazate pe tehnologia BioZen.

Această tehnologie, numită BioZen Shield, folosește aceleași principii principale ale autocolantului BioZen, cu o îmbunătățire a reducerii de aproximativ 15%, datorită unui proces optimizat pentru a proiecta antena pentru a se potrivi complet caracteristicilor și designului acestui nou smartphone.

Conceput în întregime de la zero, cu un corp din aluminiu și o frumoasă culoare albastră Cosmic, INFOLIO ridică bara de smartphone-uri.

Ecranul BioZen este doar începutul: hardware-ul său este cu adevărat uimitor, cu o baterie de 3380 MHA, o cameră dublă cu 16 + 8 megapixeli în spate și o cameră de 5 megapixeli de fund pentru auto. Complet cu un senzor de amprentă sensibil și un ecran de 5,5 "bezelless cu tehnologie AMOLED. Într-un corp de telefon de 5 inci, avem un ecran de 5,5 ".

Toate informațiile privind disponibilitatea INFOLIO vor fi dezvăluite săptămâna viitoare.

Rămâneţi aproape!