en-Condiţii de cumpărare şi livrare

19/10/2017

Din Magazinul nostru online puteţi să faceţi cumpărături atât fără să fiți înregistrat, cât şi ca distribuitor.

Dacă cumpărați fără înregistrare plătiți produsele comandate la preț de client.

Dacă vă înregistrați, o singură dată plătiți o taxă de înregistrare de 68 de lei și primiți produsele comandate la preț de distribuitor.

Cumpărare fără înregistrare

Produsele se pun în coşul de cumpărături, după care apăsând butonul "Trimit comanda" se introduc datele de facturare, livrare şi de contact . Tot aici se poate alege modalităţile de livrare şi de plată: prin transfer bancar, ramburs, sau în numerar (în cazul plăţii la biroul central: 530210 Miercurea Ciuc, Str. Petofi Sandor, Nr.33, Jud. Harghita ). În cazul livrării prin curier, serviciul de curierat GLS va livra produsele.

Imediat după trimiterea comenzii veţi primi un e-mail de confirmare, de aceea este important să precizați adresa de e-mail corectă.

Plata în avans cu transfer bancar

Contul bancar al firmei DXN Marketing S.R.L. şi suma de plată le veţi primi într-un e-mail după efectuarea comenzii. Totodată veţi primi şi numărul comenzii, care trebuie specificat în cazul transferului bancar. Dacă plata nu se efectuează în maxim 30 de zile, comanda va fi anulată automat.

Comenzile ale căror valoare intră în contul nostru bancar până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi, şi serviciul de curierat GLS le va livra în următoarea zi lucrătoare.

Pentru comenzile în valoare de peste 300 RON (la o singură adresă, şi în cazul mai multor comenzi împreună) preluăm costurile de livrare.

Dacă valoarea comenzii nu atinge valoarea necesară pentru livrarea gratuită se vor aplica următoarele tarife:

0 - 2 kg-ig 21 RON

2 - 5 kg-ig 25 RON

5 - 10 kg-ig 27 RON

10 - 20 kg-ig 31 RON

20 - 30 kg-ig 35 RON

Vă rugăm să folosiţi următorul cont bancar:
DXN Marketing S.R.L.Banca OTP Bank Romania SA:
RO03OTPV260000578138RO01La rubrica Detalii vă rugăm să specificaţi numărul comenzii şi numele persoanei cine a trimis comanda. Nu este necesară completarea altor informaţii.

Plată cu ramburs

Pentru comenzile cu ramburs în valoare de peste 400 RON nu trebuie să plătiţi taxă de livrare.

Dacă valoarea comenzii nu atinge valoarea necesară pentru livrarea gratuită se vor aplica următoarele tarife:

0 - 2 kg-ig 27 RON

2 - 5 kg-ig 30 RON

5 - 10 kg-ig 36 RON

10 - 20 kg-ig 40 RON

20 - 30 kg-ig 42 RON


Comenzile trimise până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi, şi serviciul de curierat GLS Curier le va livra în următoarea zi lucrătoare.

Opţiunea de livrare gratuită se înţelege pe colete, într-un colet pot fi trimise şi comenzile unui grup, în acest caz suma totală a comenzilor trebuie să atingă pragurile minime de mai sus.

Preluare personală

În e-mailul de confirmare găsiţi datele de contact şi orarul depozitului din localitea aleasă. Produsele pot fi preluate după plata contravalorii lor şi cu confirmarea numărului comenzii primite prin e-mail.

Înregistrare combinată cu cumpărare

Dacă doriţi să cumpăraţi produsele la preţ de consumator, pe pagina de completare a datelor de comandă trebuie să bifaţi pătrăţelul din faţa propoziţiei:"Trimit simultan cu comanda şi contractul de membru, aşa pot să cumpăr produsele la preţ de distribuitor.

Taxa de înregistrare este inclusă în valoarea comenzii, deci pentru livrare gratuită trebuie să cumpăraţi produse în valoare de 232 lei în cazul plăţii în avans prin transfer bancar, respectiv de 332 lei în cazul plății ramburs.

Printre produse puteţi găsi şi pachete de pornire în afacere, însă cumpărarea acestora este doar o posibilitate pentru cei care vor să încerce mai multe produse. Avantajul este, că în cazul cumpărării pachetului de pornire, DXN-ul nu calculează taxă de înregistrare şi livrarea este gratuită.

După trimiterea comenzii trebuie să treceţi pe următoarea pagină, unde completati contractul de aderare.

Dacă, înainte de acceptarea contractului de aderare doriţi să-l citiţi, în meniul Descărcări îl găsiţi cu titlul "Regulament de distribuţie DXN".

Avantajele calităţii de membru

Taxa de înregistrare de 68 lei oferă calitatea de membru pe viaţă. Pentru a menține această calitate trebuie să cumpărați cel puțin un produs pe an. Ca membru înregistrat puteţi să achiziţionaţi produsele la preţ de distribuitor şi dacă doriţi să câştigaţi şi bani, compania DXN vă asigură numeroase mijloace gratuite. Dar aceasta este doar o posibilitate, nu aveţi nici o obligaţie în acest sens.

Înregistrarea este posibilă doar ca persoană fizică, dar la cumpărături se poate solicita ca factura să fie emisă pe firmă.

Modalităţi de a efectua comandă:1. Clientul poate să trimite comandă printr-un simplu e-mail la adresa romania@dxneurope.eu , nu trebuie completat formular de comanda. În e-mail vă rugăm să să nu uitaţi să indicaţi numele, codul DXN, denumirea corectă a produsului pe care doriţi să-l cumpăraţi, precum şi numărul (buc.) acestora.

Dacă adresa de livrare diferă de cea care este indicat în intranet, vă rugăm să nu uitaţi să ne scrieţi şi adresa la care doriţi livrarea produselor. Este important indicarea modalităţii de plată. Vă rugăm să ne semnalaţi dacă doriţi să comandaţi produsele cu plata prin transfer bancar sau cu ramburs.2. Clientul poate să trimite comandă şi prin site-ul propriu, precizează că este distribuitor (bifează această opţiune) şi completează codul lui distribuitor. Este important că sistemul va calcula preţul de distribuitor numai în cazul în care aţi marcat că sunteţi distribuitor.3. În intranet găsiţi, în bara de meniu din stânga, meniul Comandă produse de unde puteţi trimite comanda dvs. Aici nu trebuie să indicaţi că sunteţi distribuitor doarece sistemul identifică automat din intranetul căruia a fost efectuată comanda. În acest meniu găsiţi toate produsele disponibile din România şi toate materialele de marketing editate pentru piaţa europeană (pliante, broşuri, materiale audio şi video).

Comenzi de grup:

Pot fi trimise şi comenzi în grup, cu livrare la o singură adresă cu respectarea celor descrise mai sus.

Pentru comenzile cu plată prin transfer bancar în valoare de peste 300 RON nu trebuie să plătiţi taxă de livrare.Comenzile a căror valoare intră în contul nostru bancar până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi şi serviciul de curierat va livra în următoarea zi lucrătoare.Pentru comenzile cu ramburs în valoare de peste 400 RON nu trebuie să plătiţi taxă de livrare.Comenzile intrate până la ora 12:00 le vom onora în aceeaşi zi şi serviciul de curierat va livra în următoarea zi lucrătoare.Opţiunea promoţională de mai sus se înţelege pe colete, într-un colet pot fi trimise şi comenzile unui grup de persoane, în acest caz suma totală a comenzilor trebuie să atingă pragurile minime de mai sus.În cazul comenzilor de grup cu plată prin transfer bancar contravaloarea totală a comenzilor trebuie să intre într-o singură sumă în contul bancar al DXN Marketing SRL.
Sumele virate separat nu pot fi incluse în comenzile de grup.