en-Bangkok 27 mai 2017

27/04/2017

Vine timpul: convenția internațională WOR (l) D este aproape.

În Bangkok, pe 27 mai, vom avea un eveniment uimitor de afaceri și viziune, în cadrul căruia CEO-ul nostru și președintele, dl Fabio Galdi, și întregul management de vârf vor prezenta noi căi pentru viitorul companiei.

Va fi momentul potrivit pentru a vorbi despre succesul din ultimul an, dar și pentru a prezenta tuturor participanților toate știrile pe care WOR (l) D le pregătește pentru membrii săi.

Nu numai HELO LX și succesul său incredibil. Nu numai HeloAppStore și abordarea sa revoluționară față de piața portabilă.

Va exista un anunț mare și mult așteptat: smartphone-ul Infolio va fi dezvăluit exclusiv pe scenă.

Și va fi o altă mare surpriză pe lângă aceasta. Pentru toți participanții la eveniment, va fi o ocazie uimitoare de a precomanda Infolio cu o reducere de 50 USD.

Această reducere va fi livrată numai participanților la eveniment, deci este un alt motiv important pentru a fi prezent!

Ți-ai împachetat bagajele?

Vino la una dintre cele mai importante convenții de marketing de rețea, și trăiește atracția și sentimentele unui eveniment WOR (l) D.

Veți înțelege cu siguranță că suntem o mișcare.

Vino la Zona Impactului pe 27 mai: Evenimentul WOR (l) D vă așteaptă *

Ne vedem în Bangkok!

* Costul biletului acoperă doar intrarea. Toate zborurile și cazările la hotel sunt responsabilitatea utilizatorului și nu a Companiei.