Profit la fiecare 10 minute!

Economia de bani și rolul vieții

17.06.2021

O economie de bunăstare are scopul fundamental de a obține o bunăstare durabilă cu demnitate și corectitudine pentru oameni și restul naturii. Printre acestea se numără valorile bunurilor și serviciilor derivate dintr-o societate sănătoasă (capital social) și o biosferă înfloritoare (capitală naturală). Sustenabilitatea economică este o parte integrată a durabilității și înseamnă că trebuie să folosim, să salvăm și să susținem resursele (umane și materiale) pentru a crea valori durabile pe termen lung prin utilizarea optimă, recuperare și reciclare. Produsele LifeWave și LifeWav mai mult decât orice altă companie sau gamă de produse merg foarte mult în protejarea resurselor umane ale unei familii / omenirii. 

Datorită tehnologiei LifeWave sunt cei care nu pot să facă performanță bine, totuși sunt ajutați chiar și atunci când cred că niciun ajutor nu este posibil. 

Cei care folosesc cu sârguință produsele LifeWave pot afla rapid că sunt mult mai fericiți decât înainte și sunt mai optimiști în ceea ce privește obiectivele lor viitoare și într-adevăr destinul. Fără să te comporți sănătos la cap, nu te poți aștepta niciodată la sustenabilitate sau la o lume mai bună. Pentru a fi fericiți, oamenii trebuie să aibă controlul asupra propriilor corpuri și mediul înconjurător. Oamenii fericiți știu, de asemenea, diferența dintre a cumpăra din ce în ce mai multe lucruri care sunt nesustenabile și a face cu adevărat diferența în viața altor popoare. Oamenii fericiți au mai multe șanse să gândească și să acționeze sănătos. Ei știu ce este bine și rău în mod natural. Ei descoperă că omenirea este practic bună, dar recunosc, de asemenea, că, din păcate, câțiva dintre mulți oameni au uitat cât de buni sunt cu adevărat prin natură. Oricine conduce o afacere tipică sau chiar câștigătorul de pâine dintr-o familie înțelege stresul pe care îl aduce atunci când dintr-o dată o persoană nu mai este fericită și nu mai poate funcționa bine. În multe aventuri de afaceri, o persoană cheie care se desprinde din cauza bolii sau rănilor înseamnă începutul unui declin dureros al întregii afaceri. Persoanele familia este la fel de eficientă. Grupurile și afacerile familiare știu cât de importante sunt resursele umane pentru nivelul veniturilor și linia de jos unde afacerea sau familia dau faliment. O economie de bunăstare are scopul fundamental de a oferi sănătate mentală și fizică umană bună, egalitate și corectitudine mai mare, relații sociale bune și un mediu natural înfloritor. Bunăstarea sustenabilă se realizează atunci când îmbunătățești bunăstarea individuală este corelată cu îmbunătățirea bunăstării celorlalți membri ai societății și a mediului natural. Gama de produse LifeWave și oportunitatea de afaceri face exact asta. Ce rost are să găsești răspunsul la pericolele și ′′ durerea ′′ ta dacă cineva este blocat în sărăcie sau se luptă cu o minte care nu vede niciun viitor. Oamenii fericiți sunt ocupați să creeze un viitor nou și mai bun, nu depind de pomană sau noroc și noroc singuri. Indicatorii buni de bunăstare sunt ai oamenilor

1. Starea de sănătate

2. Fericire

3. Securitate personală

4. Conectarea socială.

Când acest lucru se întâmplă cu din ce în ce mai mulți oameni omenirea poate face față familiei mai mari și probleme mondiale aparent imposibile. Dacă vrem o lume sustenabilă avem nevoie de mai mult ca câțiva oameni să poată confrunta tot ce este rău. 

Ceea ce face LifeWave unic este că avem o companie care îmbrățișează fiecare dintre aceste indicatoare. Performanța produselor LifeWave îi ajută pe oameni astfel încât să poată face ceea ce fac în mod natural și asta îi ajută pe ceilalți. Ei ajută la formarea unor grupuri sociale puternice.  (Familia și munca sunt grupuri) Codurile morale sunete în societate pot fi convenite și durabile atunci când sunt convenite de oamenii fericiți care sunt dispuși să le apere. Codurile morale puternice sănătoase la cap sunt universale, acei oameni care nu au sau ignoră sau refuză să aplice un cod moral puternic sănătos se vor găsi foarte repede dezamăgiți de ceilalți din familie, de muncă și de cei pe care îi întâlnesc de-a lungul vieții. 

Produsele LifeWave ridică oamenii și departe de pericol, departe de ′′durere ′′ Când apare asta, se vede creșterea înțelegerii, toleranței, producției, a grupurilor etice puternice. Atât de mult încât dintr-o dată să avem o persoană cu o atitudine și poftă nouă (entuziasm și energie mare) pentru Viață.

O persoană căreia îi place să fie în viață și să îi ajute pe ceilalți și cu unele încurajări și instruiri va găsi în curând în sine să ajute chiar și un străin care poate și-a pierdut calea.