De ce Wor(l)d?

28.03.2017

Cu sediul central in Miami, Statele Unite ale Americii, WOR (l) D stă ca un lider pe piețele globale de mass-media, mobile și tehnologii ușor de purtat. În cele 15 birouri în toată lumea, WOR (l) D este angajarea cele mai strălucite minți și cei mai buni profesioniști, investind constant în idei și oameni foarte motivați. Fiecare WOR (l) Produsul D reflecta pasiunea sa pentru cercetare, inovare și responsabilitate față de mediu.

Un nou orizont.

Fondatorul nostru, Fabio Galdi, a realizat că tehnologia de comunicare, microprocesoare, și senzori au avansat la un punct în care, combinate cu acces unic pentru clienții din întreaga lume, el ar putea aduce oamenii la un nou nivel de conștiință, în cazul în care în cele din urmă, această tehnologie poate interacționa cu simțurile oamenilor. El s-a angajat într-o călătorie pentru a crea produse inovatoare, care sunt destinate pentru a schimba modul în care trăim pentru totdeauna.

Dorim sa cream cea mai mare platforma din lume de date biometrice umane, construit pentru a îmbunătăți starea de bine a participanților prin extragerea de date, ajutând dezvoltarea noilor tehnologii și dezvoltarea de soluții pentru a îmbunătăți calitatea vieții.