Profit la fiecare 10 minute!

De ce este util pentru tine să ai un cont personal de membru, atunci când cumperi produsele LifeWave?

09.10.2021

1. În acest fel tu vei fi parte din grupul nostru exclusiv de suport, unde găsești răspuns la orice întrebare ai avea și primești sfaturi de la persoane cu experiență în direcția sănătății holistice, care deja au trecut prin experiențele tale. 

2. Vei avea parte de un îndrumător experimentat și o echipă de suport, care te vor învăța cum să folosești corect produsele. Primul pas este să ai un ghid care să te ajute la început, să fii parte dintr-o comunitate care să te impulsioneze zilnic să fii cea mai bună variantă a ta și să îți schimbi paradigmele. Adevărata vindecare este cea care are loc pe toate planurile și nu doar fizic. Soluția problemelor tale vine din modul de utilizare al produselor, poți face minuni atunci când cunoști câteva reguli esențiale. LifeWave este mult mai mult decât o companie care vinde plasturi. LifeWave este despre oamenii care doresc să își schimbe viața, despre a te bucura de fiecare zi într-o stare de sănătate absolută. LifeWave este despre comunitatea care e parte din drumul tău către o sănătate mai bună, despre mine, despre tine și despre orice om care își dorește să privească înăutrul său și să își descopere propria putere. 

3. Ai libertatea de a alege ce produse îți doresti indiferent de Kitul de înrolare!

4. Ai access la magazinul de produse la prețuri reduse, mai ieftine cu 25-30% decât pe site-ul oficial, pentru a fi accesibile oricărei persoane care își dorește o nouă viață fără obligația plasării unei comenzi lunare.

5. Beneficiezi de promoții exclusive, pregătite în semn de apreciere pentru tine, pe care poți să le accesezi imediat atunci când te înscrii. Aceste oferte speciale sunt disponibile doar pentru membrii LifeWave. 

6. Ai garanție de o lună(30 de zile) la prima comanda. Dacă din orice motiv consideri ca nimic nu s-a îmbunătătit in starea ta de sănătate compania îți dă banii înapoi!

7. Te asiguri că achizitionezi plasturii dintr-o sursă sigura, că au fost corespunzător depozitați și ambalați. Te asiguri ca livrarea lor este promtă și o poți urmări si modifica detalii legate de locație, zi și oră.

8. Faci primul pas către noua ta viață. O viață în care te bucuri de razele Soarelui fără să doară, zilele trec aducându-ți vitalitate, înflorești cu fiecare răsărit de Soare și guști fiecare zi cu o intensitate maximă. Mai multe detalii o să aflii în grup: 

9. Urmează aici pașii către contul care îți va schimba viața: Te rog să citești REGULAMENTUL cu atenție: Inițierea în tainele LifeWave și achizițiile de produse îți oferă și un consultant!