Daily caffe

18.11.2018

Aroma perfecta pentru o zi perfecta

Care e preferata ta? Parfumul clasic de zahar caramelizat, delicioasa mireasma de ciocolata, mirosul imbietor de paine prajita, sau poate aromele de alune sau mirodenii? Gusta si delecteaza-te cu aroma Daily Caffe. Vei descoperi imediat ca secretul unei cafele de calitate sta in puritatea sa. Folosim boabe de cafea naturala 100%, pe care le macinam si impachetam in hartie de filtru pentru a le pastra aroma unica.

Selectam cele mai bune boabe de cafea din tari cu o traditie puternica in acest domeniu, iar echipa noastra de experti in preparare si degustare se asigura ca te vei bucura de cafeaua Daily in aroma sa originala. Chiar si atunci cand vremea in Brazilia nu este ideala pentru o cafea perfecta si trebuie sa selectam cafea din Kenya, reusim sa pastram retetele noastre originale. Combinarea diverselor amestecuri si tipuri de cafea este o provocare pe care o imbratisam cu succes oricand pentru placerea ta de zi cu zi.


Aparatele de cafea Daily

In timp ce am creat aceasta cafea speciala, ne-am gandit si la prepararea si distributia ei intr-un mod simplu si rapid. Prepararea cafelei printr-un sistem automatizat nu inseamna reducerea calitatii in favoarea cantitatii, ci doar simplificarea procesului si eliminarea efortului din partea ta. Te vei convinge imediat ca prepararea cafelei este distractiva si entuziasmanta cu ajutorul aparatelor de cafea Daily Caffe.

Pentru ca apreciem atat tehnologia cat si designul, aparatele noastre de cafea reprezinta cu mandrie cea mai noua generatie in domeniu. Mai mult decat atat, aparatele de cafea Daily Caffe folosesc produse inregistrate la OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) si OAPI (Oficiul pentru Armonizare in cadrul Pietei Interne) si respecta legile europene privind calitatea. De asemenea, sunt certificate si de standardele ISO 901:2000 si ISO 14001:2004 si HACCP.

Ne gandim la ceasca ta de cafea daily

Momentul in care sorbi si te bucuri de cafeaua ta: acesta e lucrul la care ne gandim mereu in timp ce dezvoltam produsele Daily Caffe. Punem multa pasiune, atentie la detalii si folosim ingrediente autentice atunci cand iti pregatim aceasta cafea speciala. Idealul nostru este zambetul tau relaxat in timp ce savurezi o ceasca de cafea Daily Caffe.

E adevarat, calitatea impecabila a cafelei noastre si satisfactia clientilor nostri ne-au asigurat pozitia de lideri in sectorul vending in fiecare an din 2005. Insa continuam sa lucram asiduu la imbunatatirea procesului de preparare a cafelei si a modului in care aromele noastre speciale se imbina si ajung in ceasca ta. De aceea, atat in Romania, cat si in Republica Moldova, Dailly Caffe foloseste in mod exclusiv automate de bauturi calde de inalta calitate, produse de Necta Zanussi, o marca traditionala italiana, cu peste 30 de ani de experienta in domeniu.

Cere oferta personalizata pentru Judetul Prahova