Profit la fiecare 10 minute!

Da, sunt un geniu...

01.06.2021

DA, SUNT UN GENIU ȘI LA FEL FIECARE BĂRBAT, FEMEIE ȘI COPIL. 

GENIU putere intelectuală sau creativă excepțională sau alte abilități naturale. DERIVARE. in latină, ′′ spirit de însoțitor prezent de la nașterea cuiva, abilitate sau înclinație înnăscută de la rădăcina gignere ′′ beget Simțul inițial ′′ însoțitor de spirit pe o persoană ′′ a dat naștere unui sentiment ′′ dispoziția caracteristică a unei persoane ′′ (sfârșitul secolului al XX-lea), care a dus la un simț ′′ capacitatea naturală a unei persoane și în cele din urmă ′′ abilități naturale excepționale ′′ (mijlocul secolului al XVIII-lea).

Geniul provine din cuvântul latin cu același nume, care înseamnă ′′ zeitate tutore sau spirit care veghează asupra fiecărei persoane din naștere ′′ sau ′′ abilitate înnăscută." Geniul tău - talentul tău superior. Deci, cum DEBLOCAȚI ACEL GENIU? Ce spune negreșit această derivație că geniul ești TU ca în ființa ta spirituală. Nu ești corpul sau mintea ta. Ai un corp și o minte Ființa ta înnăscută este ființa ta spirituală. De la tine, de la spiritul tău îți obții capacitatea / înclinațiile / talentul tău. Deci, dacă ai descoperit că viața a scăpat de sub control (Muncă / Relații / Bani / Sănătate / Etc) și ai NEVOIE DE SCHIMBARE decât trebuie să fii dispus să o faci este să PRIVEȘTI și să înveți cum să readuci VIAȚA sub PROPRIE Control bun. Pentru asta, îmbrățișezi titlul de geniu (adică spirit) și cele 24 caracteristici native pentru toată lumea, dar care poate au fost cu bună știință sau fără știință (conștient) au scăpat deja de sub control de ceva timp. Și dacă viața ta este încă controlată bine și cineva simte că cineva este fericit, atunci amintește-ți că poate fi întotdeauna mai fericit și că această fericire trebuie protejată (securizată) cu cunoaștere (conștientizare / conștiință) Există cursuri online gratuite (instrumente pentru a trăi) care te pot ajuta să îmbunătățești orice caracteristică de personalitate din lista de mai jos. Lucrul greșit de făcut este nimic.

 Cele mai mari genii ale lumii au avut toate 24 caracteristici de personalitate în comun și poți dezvolta aceleași trăsături chiar tu, spune un expert.

′′ Majoritatea oamenilor au ideea greșită că geniile se nasc, nu se fac ", a declarat psihologul clinic Dr. Alfred Barrious, fondator și director al Centrului de control auto-programat din Los Angeles și autorul cărții, Spre libertate și fericire. Dar dacă te uiți la viețile celor mai mari genii ale lumii precum Edison, Socrate, DaVinci, Shakespeare, Einstein, vei descoperi că toate au în comun 24 caracteristici de personalitate. Acestea sunt trăsături pe care oricine le poate dezvolta. Nu contează câți ani ai, câtă educație ai sau ce ai realizat până acum. Adoptarea acestor caracteristici de personalitate îți permite să operezi la nivel de geniu. Iată care sunt cele 24 caracteristici ale Dr. Listele Barrios, care permit geniilor să vină cu idei noi și fructuoase: 

1.Condu. Geniile au o dorință puternică de a munci din greu și mult. Sunt dispuși să dea tot ce au la un proiect. Dezvoltă-ți drumul concentrându-te pe succesul tău viitor și continuă.

2. CURAJ. Este nevoie de curaj pentru a face lucruri pe care alții le consideră imposibile. Încetează să îți mai faci griji despre ce vor crede oamenii dacă ești diferit.

3. DEVOTAMENT PENTRU SCOPURI. Geniile știu ce vor și se duc după ea. Obține controlul asupra vieții și programează-te. Să ai ceva specific de realizat în fiecare zi.

4. CUNOAȘTERE. Geniile acumulează neîncetat informații. Nu te culca niciodată noaptea fără să fi învățat măcar un lucru nou în fiecare zi. Citește. Și puneți întrebări oamenilor care știu.

5. SINCERITATE. Geniile sunt sincere, drepte și cinstite. Asumă-ți responsabilitatea pentru lucrurile care merg prost. Fii dispus să recunoști, ′′ am glumit ′′ și să învăț din greșelile tale. 

6. OPTIMISM. Geniile nu se îndoiesc niciodată că vor reuși. Concentrează-ți în mod deliberat mintea pe ceva bun care urmează.

7. ABILITATEA DE A JUDECA. Încearcă să înțelegi faptele unei situații înainte de a judeca. Evaluează lucrurile într-o bază deschisă la minte, fără prejudecăți și fii dispus să te răzgândești.

8. ENTUZIASM. Geniile sunt atât de încântate de ceea ce fac, încât îi încurajează pe ceilalți să coopereze cu ei. Crede cu adevărat că lucrurile vor ieși bine. Nu te abține.

9. ȘANSE. Învinge-ți frica de eșec. Nu îți va fi frică să îți asumi riscuri odată ce realizezi că poți învăța din greșelile tale.

10. ENERGIE DINAMICĂ. Nu sta pe fund așteptând să se întâmple ceva bun. Fii hotărât să faci asta să se întâmple.

11. INTREPRIZĂ. Geniile sunt căutători de oportunități. Fii dispus să iei locuri de muncă pe care alții nu le vor atinge. Niciodată să nu-ți fie frică să încerci necunoscutul.

12. PERSUASIUNE. Geniile știu cum să motiveze oamenii pentru a-i ajuta să meargă mai departe. Vei găsi ușor să fii convingător dacă crezi în ceea ce faci.

13. AFARĂ. Am găsit genii capabili să-și facă prieteni ușor și să fie ușor cu prietenii lor. Fii un ′′ rapel ′′ nu cineva care îi doboară pe alții. Atitudinea asta îți va câștiga mulți prieteni valoroși.

14. ABILITATEA DE A COMUNICA. Geniile sunt capabile să-și facă efectiv ideile față de ceilalți. Profită de orice ocazie pentru a explica ideile tale altora.

15. RĂBDARE. Fii răbdător cu ceilalți de cele mai multe ori, dar fii mereu nerăbdător cu tine însuți. Așteptați-vă mult mai mult de la voi decât de la alții.

16. PERCEPȚIE. Geniile au radarul lor mental care funcționează cu normă întreagă. Gândește-te mai mult la nevoile și dorințele altora decât la nevoile tale.

17. PERFECȚIONISMUL. Geniile nu pot tolera mediocritatea, mai ales în ele însele. Niciodată să nu fii ușor satisfăcut de tine însuți. Întotdeauna străduiește-te să faci mai bine.

18. SENSUL UMORULUI. Fii dispus să râzi pe cheltuiala ta. Nu te supăra când gluma e pe tine.

19. VERSATILITATE. Cu cât înveți să realizezi mai multe lucruri, cu atât vei dezvolta mai multă încredere. Nu te feri de noi eforturi.

20. ADAPTABILITATE. A fi flexibil îți permite să te adaptezi rapid la circumstanțele schimbătoare. Rezistă să faci lucrurile în același mod vechi. Fii dispus să iei în considerare noi opțiuni.

21. CURIOZITATE. O minte curioasă te va ajuta să cauți informații noi. Nu-ți fie teamă să recunoști că nu știi totul. Întotdeauna pune întrebări despre lucruri pe care nu le înțelegi.

22. INDIVIDUALISM. Fă lucrurile așa cum crezi că ar trebui făcute, fără să te temi de dezaprobarea cuiva.

23. IDEALISMUL. Ține-ți picioarele pe pământ - dar cu capul în nori. Străduiește-te să realizezi lucruri mari, nu doar pentru tine, ci pentru binele omenirii.

24. IMAGINAȚIE. Geniile știu să gândească în combinații noi, să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă, decât oricine altcineva. Desfă-ți mediul mental pentru a dezvolta acest tip de imaginație. Acordă-ți timp în fiecare zi pentru a visa cu ochii deschiși, pentru a avea fantezii, pentru a pluti într-o viață interioară visătoare, așa cum ai făcut. Viața este ceea ce o faci. Nu permite să scape de sub control. Dobândește noi instrumente (cunoștințe noi, conștientizări noi)