Profit la fiecare 10 minute!

Cum pierdem in greutate eficient folosind plasturii LifeWave?

04.05.2021

Pentru ca este o provocare cu care ne confruntam mai ales noi femeile si pentru ca primim aceasta întrebare frecvent, exista o serie de plasturi care pot fi asociați într-un protocol pentru a ne lupta cu kg în plus și compulsia de a manca. Acest proces este unul complex și are în vedere mai multi factori cum ar fi detoxul, stresul și cât de bine dormim, însă reglează din interior organismul, iar rezultatele o data atinse sunt de durata. De aceea în funcție de nevoile fiecăruia sunt recomandați următorii plasturi. 

Plasturii și pașii necesari: Cei 2 plasturi care reprezinta baza întregului protocol de slăbit sunt plasturii SP6 Complete și plasturii Glutathione. SP6 Complete este un plasture care stimulează și echilibrează funcția hipotalamusului, unde se afla centrul poftei de mâncare și al poftei de sete. Acești plasturi echilibrează apetitul și reduc pofta de dulce în mod natural. Glutationul este master antioxidantul corpului și principalul factor în procesul de detoxificare al organismului.

Recomandarea 1. Începeți cu un detox de 1-2 săptămâni pentru a echilibra corpul și sistemul endocrin.Pe lângă faptul ca reduceți consumul de carne, consumați multa apa, mai multe legume și fructe, folosiți plasturii Glutathione si/sau plasturii X39/Carnosine. Toti ajuta la detoxificarea organismului și îndepărtarea de metale grele.Cu cat organismul este mai "încărcat" și surplusul de kg mai mare cu atat perioada de detox ar trebui sa fie mai lunga. Se știe ca toxinele sunt stocate și în grăsime, iar prin acest detox creem un mediu optim si usuram sarcina organismului de a pierde în greutate.

Recomandarea 2. Incepeti cu plasturii SP6 Complete conform broșurii (aplicat pe piciorul stâng, câte un plasture nou în fiecare zi , într-un alt punct din broșură) și continuați cu Glutationul în paralel aplicat în oglinda pe piciorul drept (vezi poza atașată).Pentru a accelera procesul folosiți plasturii Energy Enhancer (as per broșura) care sunt realizați în asa fel încât cresc nivelul de energie prin activarea metabolismului grăsimilor (creste arderea grăsimilor). Daca considerați cu nu dormiți bine sau aveți de a face cu un nivel de stres ridicat (studiile arata ca lipsa somnului și stresul îngreunează greutatea corporala) puteți folosi plasturii Silent Night pentru a va regla somnul, plasturii Aeon, pentru stres sau plasturii Nirvana , cei care stimulează endorfinele. Cu oricare din acești plasturi puteți dormi mai bine, ceea ce însemnă ca și corpul o sa se recupereze si o sa se refacă mai repede.

Recomandarea 3. Deși plasturii sunt făcuți în asa fel încât reglează și detoxifica tot organismul , mergând la cauza problemei, ceea ce mâncam , cât mâncam și un regim moderat de exerciții fizice acasă sau în aer liber for face diferența. Nu uitați de hidratare, este foarte importanta atunci când folosiți plasturii. Atunci când corpul funcționează optim și este armonizat pierderea în greutate este matematica. Atunci când compulsia de a manca dispare și cantitatea de mâncare este redusa natural prin reglarea funcției hipotalamusului, atunci când stresul este gestionat si somnul este mai bun organismul devine funcțional, iar rezultatele încep sa apară. Este necesar de un deficit de 3500 de kcal pentru a pierde în greutate un kg. Cum obținem acest deficit într-un mod sănătos pentru rezultate de durata?Majoritatea femeilor au un metabolism bazal de minim 1200kcal /zi la care se adaugă un metabolism de activitate care diferă în funcție de cât de activ este fiecare.Rata metabolismului bazal (RMB) reprezintă necesarul zilnic de energie al unui organism aflat în repaus. Determină câte calorii trebuie să consumați în fiecare zi pentru a menține sau a reduce greutatea. Este vorba despre numărul de calorii de care organismul are nevoie pentru a funcționa corect. In cazul dietelor de slăbit femeile reduc drastic numele caloriilor și se duc cu mult sub metabolismul bazal. Ceea ce este o greșeală. Când acest lucru este făcut în mod repetat organismul nostru crede ca nu avem hrana sa ne susținem minimul bazal și intra într-un mod de supraviețuire...asta înseamnă ca stochează grăsime. Se obține astfel inversul a ceea ce ne dorim defapt.Modul corect de a obține acest deficit este acela de a reduce moderat caloriile din dieta noastră în asa fel încât organismul nostru sa își poată menține funcțiile de baza și sa reducem 200-250 de kcal pe zi din alimentele mai nesănătoase pe care le consumam si au multe calorii la care sa se adauge o rutina de exerciții moderate și activități care sa ne mai asigure o ardere suplimentara de calorii tot de cca 250-300 kcal. In total vom obține zilnic un deficit de 500-600 de kcal din care vor rezulta pierderea în greutate sănătoasa ( de 3-4 kg luna) .

Cu cât deficitul obținut din exercițiu fizic este mai ridicat cu atât mai bine. 

Ca o scurta recapitulare: reglarea funcțiilor organismului, armonizarea hormonala, detox / eliminare metale grele, scoaterea din dieta a alimentelor nesănătoase care au multe calorii, hidratare, somn odihnitor, exercițiu fizic moderat, multa răbdare (este un proces), dar dacă este făcut cum trebuie , rezultatele sunt de durata. Deși sunt antrenor, personal nu cred în suplimente de slăbit, diete minune sau exerciții fizice pana la epuizare. 

Cu schimbări mici, prin stimularea corespunzătoare a organismului , prin anumite schimbări în stilul nostru de viata , hidratare corespunzătoare și odihna orice rezultat este posibil. Va recomand ca și tehnica ajutătoare vizualizarea în care pur și simplu va imaginați greutatea ideala și cum va veți simți atunci când o sa o atingeți, lucrurile pe care le veți face mai ușor , sănătatea și vitalitatea pe care o veți dobândi. Totul pornește din mintea noastră. Nu este necesar sa începeți cu toți plasturii în același timp, am avut rezultate foarte bune folosind doar sp6 complete , însă dacă va confruntați cu mai multe provocări de sănătate este necesara combinarea lor pentru a obține rezultate optime.