Profit la fiecare 10 minute!

Cum ne ajută plasturii SP6 să ne reglăm funcția organică în corp?

28.09.2021

HIPOTALAMUSUL este o zonă mică a creierului, de mărimea unei migdale, situată imediat sub talamus în centrul creierului cunoscut ca ganglionul principal și centrul de control al sistemului nervos autonom și este adesea denumit "creierul creierului". un centru integrator pentru funcțiile homeostatice care mențin echilibrul și armonia proceselor noastre fiziologice și este o legătură importantă între sistemul nervos autonom și sistemul endocrin. implicat în reglarea directă a mediului intern (mediului) corpului. 

Responsabil pentru coordonarea orchestrată a multor funcții de reglementare ale diferitelor organe. controlează temperatura corpului, sete și foame, aportul de alimente, debitul de urină, producția și secreția de hormoni hipofizari anteriori, contracțiile uterine și ejecțiile de lapte. ca centru principal de coordonare autonomă, afectează toți mușchii netezi, mușchiul cardiac și glandele exocrine. face parte din sistemul motivațional al sistemelor integrative centrale ale creierului, care asigură impulsul pentru satisfacerea nevoilor noastre de bază. joacă un rol în tiparele emoționale și comportamentale.În anul 2009, autorii Sherry Blake‐Greenberg & Homer Nazeran, au realizat un studiu în care au demonstrat rolul plasturilor SP6 asupra funcției organice a corpului nostru. Pentru acest studiu au fost folosite două metode de investigație PLASTURELE LIFEWAVE SP6 nouă metodă de stimulare a punctelor de acupunctură SP6 sau Stomach 36 de pe corp cu o combinație de presiune și energie în infraroșu. 

Plasture non-transdermic care nu introduce substanțe chimice sau medicamente în organism conține cristale naturale netoxice care absorb căldura corpului pentru a genera semnale în infraroșu care stimulează aceste puncte de acupunctură. SISTEMUL EIS (Electro Interstitial Scan) a fost implementat pentru a obține date de impedanță bioelectrică care indică starea funcțională fiziologică celulară în 8 organe. Sistem computerizat hardware / software care aplică algoritmi precise și formule proprietare pentru a genera reprezentări de modelare pe ecran, 3D a sistemelor corpului uman;  cu utilizări specifice destinate. 

- funcțiile sale principale sunt de a citi diferitele procese care au loc în corp, hiperactivitate și hipoactivitate în organe. 

- măsoară nivelurile de biochimie și hormoni, 

- pH-ul, compoziția corpului și sistemul simpatic și parasimpatic, 

- chiar și traumele emoționale pot fi detectate prin măsurarea biochimiei și a activității celulare în diferite zone ale creierului. 

-  se măsoară prin trimiterea unor frecvențe inofensive, de joasă tensiune, către și de la 6 electrozi conectați la corp. 

-  scanează întregul corp în 3 minute CRITERII DE INCLUDERE A PARTICIPANȚILOR LA STUDIU persoane care erau dispuse să poarte plasturele SP6 pe punctele de acupunctură Spleen 6 & Stomach 36 timp de o săptămână. participanții trebuiau să fie de acord să nu înceapă nicio altă terapie sau metodă de vindecare și / sau să facă modificări majore în viața lor de zi cu zi care ar putea modifica eficacitatea studiului nu trebuie să fi purtat plasturele SP6 înainte de studiu la acest studiu au participat zece subiecți voluntari - 1 bărbat și 9 femei, cu vârsta cuprinsă între 19 și 81 de ani, greutate între 72 - 99,5 kg şi cu o înălţime între 150 - 175 cm. 

REZULTATELE STUDIULUI rezultatele au arătat o îmbunătățire extrem de semnificativă a stării funcționale fiziologice a ficatului, pancreasului, rinichiului drept și stâng. a existat o îmbunătățire foarte a stării funcționale a tiroidei, intestinelor și hipotalamusului cu o putere medie > 87% și o îmbunătățire semnificativă a glandelor suprarenale cu o putere statistică medie > 75%. s-a obținut o îmbunătățire semnificativă a stării funcționale fiziologice celulare, comparativ cu valoarea inițială, cu o putere statistică > 89%.

REFERINȚA BIBLIOGRAFICĂ Blake-Greenberg, S., & Nazeran, H. (2009). SP6 PATCH IMPROVES ORGAN FUNCTION. Health Integration Therapy, 1-6.