Profit la fiecare 10 minute!

COST DE VIAȚĂ

08.06.2021

Cât costă un azil de bătrâni în SUA? Mulți oameni se mută în azile de bătrâni imediat după spitalizare. Unul dintre principalele motive pentru care o persoană nu se poate întoarce acasă ar fi că persoana / bătrânii se vindecă încet sau nu se vindecă deloc. De multe ori raman inca cu durere sau au rani care nu se inchid. Toate acestea tinde să rezulte din mobilitatea pierdută și există, de asemenea, întotdeauna riscul de a cădea sau de a uita să facă ceva important. În SUA în timpul șederii de scurtă durată, asigurarea acoperă adesea costurile. Mulți alți oameni din alte țări decât SUA nu sunt atât de norocoși. Ei plătesc pentru TOT. Dar în SUA dacă o persoană are nevoie de îngrijire pe termen lung în loc asistat sau azil de bătrâni, asigurarea probabil nu va acoperi costul. Acest lucru îi lasă pe mulți bătrâni și familiile lor surprinși și nesiguri de cum să plătească pentru îngrijire. 

Deci cât costă un azil de bătrâni? Potrivit rapoartelor consultative financiare din 2018, prețul mediu pentru o cameră privată într-un azil de bătrâni costă aproximativ 8,300 $ pe lună. Asta inseamna peste 100,000 $ pe an. Desigur, costurile variază foarte mult în funcție de locația facilității, serviciile necesare și calitatea îngrijirii. Peste tot în U. S., cele mai mari costuri medii zilnice pentru un azil privat sunt în Alaska, Hawaii și Connecticut, costurile ajungând la $ 907, $ 449, respectiv $ 452 . Cele mai mici medii zilnice din Statele Unite sunt în Louisiana, Missouri și Oklahoma, cu costuri de 182 $, $ 182 și respectiv $ 174. 

Deci, cum plătesc oamenii pentru îngrijirea de bătrâni? Majoritatea oamenilor chiar și din SUA plătesc din buzunar pentru majoritatea cheltuielilor de îngrijire. Având în vedere costul îngrijirii menționate mai sus, este ușor de văzut cum plata unui azil de bătrâni poate scădea chiar și cele mai sănătoase economii de familie. investiții și averi. Mulți oameni se întorc la asigurare după ce nu mai pot acoperi costurile de unul singur. Cu tot mai mulți oameni care se bazează pe asigurare vor fi din ce în ce mai puțini bani pentru a plăti acest tip de grijă pentru populația care îmbătrânește gri. 

TEHNOLOGIA LIFEWAVE COST ZILNIC: 10 $ PE ZI sau mai puțin. 

Chiar și unul, dar mai bine, câțiva plasturi LifeWave în fiecare zi pot ajuta o persoană în vârstă ca mama și tata să fie independentă pentru mai mult timp. Mai des decât să nu fii chiar cu cei foarte bătrâni și în câteva zile deja să vezi îmbunătățiri ale performanței persoanelor. Va părea că mama și tatăl tău în vârstă întineresc. Tehnologia LifeWave nu este, de asemenea, complicată. Durează doar câteva secunde pentru a aplica în fiecare zi. Îți va lua doar câteva minute să explici. Persoanele fără dureri și mobile, precum și energizate, pot cumpăra mai mult ca sigur pentru a-și pregăti propriile mese și nu au nevoie de ajutor pentru a mânca. Sunt bucuroși să facă multe sarcini de curățare și cu mândrie îți arată cât de independenți pot fi. Încă sunt capabili să facă baie și să se îmbrace singuri și, mai mult, să aibă practici bune de igienă, să își gestioneze propriile îngrijiri medicale și programări. Dar vei fi surprins că oamenii care sunt peticiți vor fi mai mobili în interiorul și în afara propriei case și vor să meargă la dans. Abilitățile lor cognitive sunt mai bine protejate și probabil îmbunătățite. S-ar putea chiar să poată conduce din nou o mașină în siguranță și să viziteze prietenii. 

Iată concluzia de jos care nu va fi surprinzătoare, dar o reamintire a faptelor dure reci. LifeWave US10 dolari în fiecare zi investiți în membrii familiei voastre de bătrâni sau aveți familia mai devreme decât era absolut necesar obligat să cheltuiască 1000 $ pe zi pentru o îngrijire adecvată într-un azil de bătrâni. Fiecare an de acasă salvează familia ceva de genul $ 96000 $ și o grămadă de alte probleme care necesită timpul tău. Dacă mama ta și tatăl tău au nevoie de acest tip de îngrijire îți va fi din ce în ce mai greu să te descurci pe toate fronturile. În curând vei plăti cu prețul mai mare numit stres. Începeți să vă peticiți pe voi și pe familia voastră în vârstă de azi înainte. Fiecare an acasă înseamnă economisirea bugetului gospodăriei și a averilor familiei bani reali, bani reali. Nimic altceva nu ar putea mărgini randamentul investiției pe care o poți face în sănătatea ta sau a familiei tale.În fiecare zi, o persoană în propria casă din SUA economisește familia 1000 $. Cel mai bun bonus adăugat și cel mai bun dintre toate este că îți vei putea vedea părinții la cât mai multe petreceri de familie și de Crăciun.

DRUMUL SPRE FERICIRE INCLUDE CĂ ÎȚI CINSTEȘTI ȘI ÎȚI AJUȚI PĂRINȚII. Momentul pentru a avea grijă și a-ți onora părinții este acum că încă poți. Dacă acest cost sumbru ȘI analiza STRESULUI POTENȚIAL nu te va băga în acțiune, îmi voi mânca pălăria (de hârtie).