Profit la fiecare 10 minute!

Ceruloplasmin

16.05.2021

CERULOPASMIN ESTE CEA MAI IMPORTANTĂ PROTEINĂ DIN SÂNGELE NOSTRU și acesta este motivul! Ceruloplasminul este o enzimă feroxidază care la om este codificată de gena CP. Această genă CP este cea care oferă instrucțiuni pentru a face o proteină numită ceruloplasmin. Ceruloplasminul ajută la mutarea fierului din organele și țesuturile corpului în sânge. 

Această proteină pregătește fierul pentru încorporarea într-o moleculă numită transferrină, care transportă fierul de fier la globule roșii. Ceruloplasminul este o proteină care se produce în ficat. Acesta depozitează și transportă cupru din ficat în sânge și în părțile corpului tău care au nevoie de el în plus joacă un rol în metabolismul fierului. Ceruloplasmin îndepărtează în mod normal fierul din celule. Dacă acest proces nu poate fi dus la bun sfârșit, se alege cu probleme. Încă există o mulțime de fier în alimentele noastre procesate, dar același lucru nu se poate spune despre cuprul bio disponibil. Cuprul este implicat și în multe procese fiziologice, cum ar fi angiogeneza; homeostaza neurohormonilor și reglarea expresiei genetice, dezvoltarea creierului, pigmentarea și funcționarea sistemului imunitar. Absența ceruloplasminii duce la depozitele anormale de fier din celule, inclusiv cele ale pancreasului, ficatului, retinei și ganglionilor bazal din regiunea creierului. GHK-Cu (peptida de cupru) controlează aproximativ 6000 Gene. 

Dr. Pickart în cartea sa Resetându-ți genele tinereții ASTĂZI explică faptul că GHK-Cu este capabil să restabilească atât de multe gene într-o stare mai tânără și mai sănătoasă ASTĂZI. Gena CP este doar o gena de 6000 gene care ne lasă cu alte 5999 gene care sunt, de asemenea, revenite într-o stare mai tânără și sănătoasă datorită relației cu GHK-Cu. Prin urmare, este posibil să vezi multe alte lucruri care apar din un singur patch mai ales când permiți să treacă timpul.X39 afectează GHK-Cu care este deja în corp. Prin urmare, este foarte potrivit și corect să spunem că patch-ul LifeWave X39 este patch-ul nostru de reînnoire a tineretilor. 

Ce înseamnă asta în termeni reali nu poate fi descoperit decât de fiecare individ.