Profit la fiecare 10 minute!

CE NU VREA SĂ SE ȘTIE DESPRE MASTER ANTIOXIDANTUL GLUTATION

28.09.2021

Datorită preocupărilor actuale ale lumii, veți găsi din ce în ce mai mulți medici și oameni de știință care examinează meritele GLUTATHYONE. Știința știe de mult despre Glutation, dar de cele mai multe ori aceste informații au fost păstrate sub secret. Glutationul ar trebui să fie la fel de renumit ca vitamina C, dar unii oameni au capacitatea de a ține aceste informații departe de lume. În ultimii 2 ani, mulți au început să se uite din nou la glutation. Pur și simplu glisați pe Internet la cuvântul glutation și veți fi uimiți cât de important este acest antioxidant în corpul nostru. În rapoarte, medicii recomandă acum creșterea nivelului de glutation și recomandă o picătură de glutation IV. 

Nu este foarte practic dacă medicul care îți poate pune asta în braț nu este în preajmă, pentru că trebuie să te descurci în fiecare săptămână sau în fiecare lună. Ce nu știu acești medici este că cel mai economic și mai rapid mod de a crește și menține nivelurile de glutation atât timp cât este necesar, este plasturele LifeWave GLUTATHIONE. 

Chiar dacă le luați sfatul pentru creșterea nivelului de glutation, trebuie totuși să decidă (ghici) cât de puternice ar trebui să fie nivelurile de glutation, cât timp trebuie să o faceți și de câte ori trebuie să repetați acest lucru săptămânal sau lunar. Probabil că vor începe cu cel mai mic preț posibil, deoarece nu vor să vă sperie cu costul, spun că o dată pe lună va fi suficient. Concluzia este că această aplicare venoasă este foarte scumpă, atât în ​​dolari, cât și în timp. De aceea, nu mulți oameni își pot permite. Ceea ce nu vă vor spune, totuși, este că un tratament de glutation va fi în beneficiul direct al persoanei numai dacă picătura de perfuzie este în brațul lor. La urma urmei, Glutationul are o durată de viață de aproximativ 7 minute. 

Tehnologia LifeWave NU are niciuna dintre problemele de mai sus. Permite propriei genetici ale corpului să decidă ce este necesar și pentru cât timp. Puteți face toate acestea din confortul propriei case. Da, beneficiile creșterii nivelului de glutation de o oră pot fi deja semnificative, dar pentru majoritatea oamenilor, pur și simplu nu va fi suficient pe termen lung pentru a face o diferență reală, cu excepția cazului în care glutationul este utilizat frecvent timp de 1 oră. La sute de dolari pe vizită, acest lucru nu prea atrage persoanele de pe stradă. Datorită tehnologiei de plasturi inteligente LifeWave, este posibil să ridicați nivelul la 300% în 24 de ore, conform testelor LifeWave. Din momentul plasării plasturelui (conform broșurii), nivelurile de glutation încep să crească în câteva secunde și, mai important, pot fi menținute ÎNALTE atât timp cât este necesar și dorit. În plus, testul LifeWave a arătat, de asemenea, că utilizarea plasturelui nostru de glutation ajută corpul dvs. să atingă niveluri mai ridicate 5 zile pe săptămână, dar în mod surprinzător, când ați folosit 7 zile pe săptămână în fiecare zi, nivelul glutationului s-a dublat. Acest lucru nu înseamnă că de o persoană ar trebui să fie întotdeauna utilizată timp de 7 zile. Dar dacă plasturele se potrivește costului la începutul utilizării, aducându-l direct în câteva săptămâni, acesta poate fi apoi inclus într-un program de "întreținere" de 3 zile pe săptămână. Uitați de suplimentele orale care promit creșterea glutationului. Această strategie, potrivit dr. Melinda O'Connor, nu este posibilă și este o pierdere de timp și bani. Cu siguranță ar dura multe săptămâni pentru a crește nivelul glutationului pe cale orală. Acest lucru este prea lent, mai ales dacă aveți nevoie urgentă de el. Efectuați o căutare rapidă pe Google și veți găsi mii de recenzii despre motivul pentru care glutationul este un mod inteligent de a vă apăra. Glutationul este numit antioxidant pentru a proteja celulele de efectele nocive ale moleculelor instabile. Glutationul ajută la procesarea medicamentelor și a agenților cancerigeni (substante cancerigene) și ajută la ADN, proteine ​​și alte componente celulare importante.