Profit la fiecare 10 minute!

Ce este durerea?

19.04.2021

Durerea are caracteristici deosebite. Este o mișcare maximă în timp minim și provoacă o nealiniere a atomilor și moleculelor din corp. Introduce un val puternic, autoritar, care contravine tuturor mișcărilor și acțiunilor corpului. Și anulează mișcarea din partea corpului într-un interval de timp prea scurt. Că numim Durere. Durerea este reală și fizică în momentul primirii și este apoi înregistrată de minte cu toate simțurile ei. 

Durerea emoțională nu este diferită, acestea sunt înregistrate și arhivate în detalii minuscule în banca de memorie subconștientă. Faptul că este înregistrat de minte a fost trecut cu vederea sau ignorat. Oamenii își pot aminti durerea și adesea o fac fără să știe că au făcut-o. 

Toate copiile tale ale amintirilor tale de durere sunt folosite cu fidelitate de mintea ta în fiecare secundă din viața ta. Acesta va fi în permanență utilizat pentru a lua deciziile din timpul prezent, care vor duce apoi la acțiunile voastre sau la inacțiune. Acest lucru explică de ce multe decizii pe care le iau oamenii sunt iraționale și lipsite de caracter. 

Toate incidentele voastre dureroase, inclusiv miile din fiecare zi, locuiesc în subconștiința voastră și fără cunoștința voastră (gândire analitică) vor fi utilizate tot timpul pentru a lua noi decizii. La urma urmei, supraviețuirea ta depinde de cât de bine este că poți sta departe de pericol. Multe simțuri ale tale sunt conștiente 24/7. Ei vă monitorizează întotdeauna mediul și vă privesc. La urma urmei, obligația unei minți sănătoase față de tine este să te ferească să eviți mereu durerea. (real sau perceput) Inconștientul este o stare care nu există Mintea dvs. este și mai conștientă (alertă) atunci când este complet inconștient, adică: narcoze din anestezice, droguri, leziuni și șoc emoțional. Singura dată când mintea ta trece în inconștiență este când ești mort. Ceea ce vedeți, mirosiți, gustați sau auziți și simțiți și decideți este doar o parte din aproximativ 54 de lucruri diferite înregistrate în această imagine stocată a imaginii mentale. 

 Într-un efort de a vă proteja de alte daune, această parte a minții umane numită minte reactivă POATE, când este stimulată de ceva din mediul vostru, să reacționeze și să activeze durerea fizică sau răspunsul emoțional similar cu cel experimentat în imaginea mentală. O va face cu FORCE într-un efort de a vă îndepărta de orice astfel de pericol similar. Totul este foarte bun din mintea ta cea mai prețioasă, dar dacă TU nu știi că sunetul unui aspirator re stimulează (introduce) incidentul pe care l-ai înregistrat când tatăl tău te-a lovit cu un băț de mătură la vârsta de 5 ani, a introdus negativul emoții. (În incidentul original, în apropiere era folosit un aspirator) Aceasta înseamnă că oamenii pot experimenta din nou toate simptomele, cum ar fi durerea, lacrimile, furia, durerea, frica. De data aceasta, totuși, acestea se află într-un loc salvat, dar răspunsul la un singur sunet (aspirator) poate provoca panică (frică) sau lacrimi (durere) și chiar furie. Răspunsurile care nu sunt la locul lor sunt adesea inexplicabile de către alții. Acestea sunt văzute ca iraționale, dar atotputernice reale de către cei care le experimentează Medicii consultați nu își pot da seama ce se întâmplă, dar totuși vor prescrie medicamente pentru a face față acestor numeroase simptome fizice și emoționale explicabile. Aproximativ 70% din toate afecțiunile medicale sunt psihosomatice. Tehnologia noastră Lifewave parcurge un drum lung în ceea ce privește corpul fizic, folosește ENERGIA (atomi) pentru a face acest lucru. Gândurile, de asemenea, fiind atomi, funcționează în același mod. Prin urmare, este posibil ca gândurile voastre subconștiente să poată depăși performanțele noastre umile.