Profit la fiecare 10 minute!

Calogen

26.04.2021

Suplimentarea cu colagen este importantă în special pentru diabetici, deoarece pierd colagenul mai repede decât persoana obișnuită X39 / GHK-Cu prin test pare să îți crească dramatic propria capacitate de a face colagen. Testul efectuat de lifewave arată o creștere abruptă care, cel mai important, este pentru majoritatea dintre noi, în mod vizibil, începând cu săptămâna 3. Toți adulții au în mod natural o producție de colagen în scădere pe măsură ce îmbătrânesc. Începând de la vârsta de 21 ani, corpurile noastre încep să producă din ce în ce mai puțin colagen în fiecare an. De-a lungul timpului, această eroziune duce la apariția ridurilor, a pielii sagoase și a părului mai subțire în exterior și a simptomelor de artrită precum articulațiile și oasele mai slabe din interior. 

Diabeticii pierd colagenul chiar mai repede decât non-diabeticii ca urmare a glicemiei și a glicației ridicate, în care moleculele de zahăr se atașează de colagen în tot corpul și îi inhibă funcțiile. Rezultatele glicației, Produse Advanced Glycosilated End (VÂRSTE), pot provoca probleme la nivelul întregului corp, inclusiv îmbătrânirea rapidă, rigidizarea țesuturilor (care pot duce la boli ale țesuturilor conjunctive) și vindecarea lentă a rănilor și rănilor țesuturilor moi. 

Colagenul poate ajuta la atenuarea durerilor articulare, rigidității și inflamațiilor și poate chiar promova slăbirea. GHK-Cu s-a raportat că restaurează propria sursă de colagen a organismului pentru a ajuta la repararea țesutului moale, reconstruirea oaselor și îmbunătățirea sănătății pielii și intestinului, dar colagenul este, de asemenea, o sursă de proteine dietetice. Suplimentarea cu proteina colagenului poate ajuta la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge. În timp ce aportul tău nutrițional este senior la tehnologia noastră, totul este clar că X39 / GHK-Cu în propriul său mod magnific este capabil să facă mult mai mult decât ceea ce este probabil să fi fost epuizat, dar deja cuprins în corp. 

Colagenul este, de asemenea, important pentru funcționarea normală a articulațiilor / genunchilor și pentru orice posibilă sănătate articulară / genunchiului să revină încă un motiv în plus pentru care avem atât de multe rapoarte care se întorc de la oameni fericiți care se întorc să practice sport sau care pot să se aplece fără durere.