Cafea cu ganoderma

27.09.2017

În urma mai multor studii dedicate proprietăților boabelor de cafea, au rezultat mai multe motive intemeiate pentru a consuma în mod regulat această băutură cu numeroase beneficii pentru sănătate în general.Cafeaua aduce multe servicii creierului și organismului deopotriva:
1. Ajută la combaterea depresiei;

2. Reduce predispoziția către suicid;

3. Ajută la reglarea activității hepatice;

4. Este un stimulent puternic al creierului;

5. Reduce riscul dezvoltării diabetului de tip II;

6. Reduce riscul îmbolnăvirii de Parkinson și Alzheimer;

7. Crește nivelul de inteligență dobândită;

8. Poate reduce riscul dezvoltării cancerului de piele;

9. Ajută în arderea grăsimilor;

10. Poate fi un remediu împotriva durerilor de cap;

11. Îmbunătățește memoria de scurtă durată;

12. Păstrează elasticitatea tenului!

Dacă cafeaua în sine are o mulțime de beneficii, ce să mai spunem despre cafeaua cu ganoderma?

Ganoderma este o ciupercă cunoscută și sub numele de ciupercă reishi. Ea are un gust amar și este folosită în medicina tradițională chinezească de secole, datorită beneficiilor pe care le aduce organismului.Printre acestea, amintim: reducerea colesterolului, ținerea sub control a tensiunii arteriale, reducerea inflamațiilor, întărirea sistemului imunitar și reducerea stării de oboseală.
Ganoderma poate fi consumată în mai multe forme, însă una dintre cele mai populare este cafeaua cu ganoderma. Aceasta este o variantă mai sănătoasă a cafelei obișnuite, cu un conținut mult mai scăzut de cofeină și numeroase efecte benefice pentru organism.

Proprietati curativePrintre principalele proprietati se regasesc:

1. Proprietati anti-aging;

2. Fortifica sistemul imunitar;

3. Eficientă în lupta împotriva diferitelor tipuri de cancer;

4. Ajută organismul să lupte împotriva bolilor coronariene;

5. Îmbunătățește circulația sanguină;

6. Utilă în detoxifierea organismului și refacerea celulară;

7. Proprietăți anti-oxidante ce ajută la menținerea metabolismului;

8. Previne degenerarea țesuturilor protejând astfel organismul de o serie de boli;

9. Protejează și reglează o serie de organe, precum ficatul și intestinele;

10. Este indicată persoanelor care suferă de hipertensiune arterială;

11. Nu are efecte adverse în cazul utilizării pe perioade îndelungate. 

În oferta DXN există 8 sortimente de cafea cu ganoderma.

Lingzhi Black Coffee este un amestec de cafea, preparată în baza unei reţete speciale, care conţine cafea instant de cea mai bună calitate şi extract de Ganoderma.

Ingrediente: cafea instant, extract de Ganoderma
Nu conţine conservanţi, coloranţi artificiali, substanţe adăugate de gust şi aromă, aditivi, componenţi de origine animală, zahăr şi cereale.
Cantitate netă: 20 plicuri x 4,5 g
DXN Cream Coffeeeste o cafea instant de calitate superioară creată special cerinţelor pieţei europene. Este amestecul perfect de cafea instant, extract de Ganoderma şi cremă pudră pentru cafea. Dacă doriţi o cafea cremoasă, dar vreţi să reduceţi consumul zilnic de zahăr, DXN Cream Coffee este o alegere perfectă! Ingrediente:cremă pudră pentru cafea, cafea instant, extract de Ganoderma.
Nu conţine coloranţi artificiali și conservanţi, în schimb conţine cremă pudră pentru cafea, care conferă un gust plăcut şi cremos cafelei. Este ideală pentru cei care trebuie să aibă grijă la aportul de zahăr.
Cantitate netă: 20 plicuri x 14 g
DXN Lingzhi Coffee 3in1 EU se prepară din cafea instant de cea mai bună calitate, extract de Ganoderma și cremă pudră pentru cafea, printr-o procedură specială.
Ingrediente:zahăr din trestie de zahăr, cremă pudră pentru cafea, cafea instant, extract de Ganoderma.
Conţine zahăr din trestie de zahăr.
Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.
Cantitate netă: 20 plicuri x 21gDXN Zhi Mocha este destinată acelor persoane care consumă cafeaua cu extract de Ganoderma, dar nu renunţă nici la gustul ciocolatei. 

DXN Zhi Mocha având o aromă bogată este un amestec de cafea instant produs din boabe de cafea alese, extract de Ganoderma şi pudră de cacao.
Ingrediente: cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, lapte praf degresat, extract de malţ, cafea instant, pudră de cacao şi extract de Ganoderma.
Conţine zahăr şi lapte praf degresat.
Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.
Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g
Maca Vita Café conţine cafea instant, praf de ginseng, praf de Maca și extract de Ganoderma.Gustul plăcut al acesteia este sporit şi de zahărul din trestie de zahăr şi crema pudră pentru cafea din compoziţie.
Ingrediente: zahăr din trestie de zahăr, cremă pudră pentru cafea, cafea instant, praf de ginseng, praf de Maca, extract de Ganoderma. Conţine zahăr.Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi. Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g
Maca Eucafe, un amestec de cafea cu gust excelent, conform nevoilor pieţei europene conţine cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant şi pudră de Maca .
Ingrediente: cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant, pulbere de Maca .
Conţine zahăr din trestie de zahăr.Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi.
Cantitate netă: 20 plicuri x 21 g
DXN a creat cafeaua Zhi Cafe Classic, prin amestecul boabelor de cafea prăjite și extract de Ganoderma, astfel obţinunându-se un gust și o aromă plăcută, care este ideală pentru prima cafea de dimineaţă.
Veți fi fermecat de gustul și aroma cafelei proaspăt prăjite. Poate fi o alegere perfectă, dacă doriți o cafea la filtru cu un gust special!
Ingrediente: cafea, zahăr din trestie de zahăr, extract de Ganoderma.
Cantitate netă: 20 plicuri x 20 g
DXN White Coffee Zhino va fi preferata fanilor de cappuccino. Amestecul armonios al cafelei instant de calitate superioară, a cremei pudră pentru cafea şi a extractului de Ganoderma este încoronat de un strat de spumă catifelată.
Cel mai bun lucru într-o ceașcă de cafea DXN White Coffee Zhino este faptul că în același timp este cremos și ușor aerisit.
Ingrediente: cremă pudră pentru cafea, zahăr din trestie de zahăr, cafea instant, extract de Ganoderma
Nu conţine coloranţi artificiali şi conservanţi, în schimb conţine cremă pudră pentru cafea, care conferă un gust plăcut şi cremos cafelei.
Cantitate netă: 12 plicuri x 28 gCum poți achiziționa cafea cu ganoderma DXN?
Din Magazinul online DXN oricine poate achiziționa produse la preț întreg.
Dacă vrei să primești reducere pe viață la toate produsele DXN, te poți înregistra gratuit și folosind codul de partener primit poți cumpăra cu reducere deja la prima comandă.
Atenție!
Cu înregistrarea gratuită nu ai drept de bonus!
Dacă vrei să primești bonus după cumpărăturile propri, sau vrei să construiești afacerea, trebuie să achiți taxa de înscriere de 68 de lei + un produs la alegere, sau poți cumpăra un pachet DSP.