Cinci factori dăunători pentru sănătate

21.10.2018

  Potrivit principiilor medicinei chineze străvechi (confirmate de recentele cercetări științifice), organismul nostru este un sistem energetic complex cu celule și organe strâns interconectate prin energia ce circula de-a lungul a douăsprezece canale. Fiecare dintre noi poseda câteva tipuri de energie, care suferă în mod constant schimbări și transformări dintr-un tip în altul.

 Energia formează un strat biologic în jurul corpului - o "aura" - care determină condiția noastră fizică și psihică.

 Un ciclu complet de transformare energetică a corpului nostru durează șapte ani. Există 22 de asemenea cicluri pe parcursul unei vieți, ceea ce înseamnă ca, din punctul de vedere al energiei acumulate, ar trebui să trăim în jur de 150 ani.

 Septicii ar putea spune că 150 de ani este o exagerare. Chiar și așa, avem o șansă de a trai o viata lungă și, ceea ce este și mai important, să ne păstram sănătoși.

 Corpul nostru îmbătrânește și se îmbolnăvește atunci când echilibrul dintre celulele sănătoase și celulele bolnave se schimbă în favoarea celor din urma. Oprirea procesului de îmbătrânire înseamnă schimbarea acestui echilibru nefavorabil. Teoretic, dacă reușim să creăm circumstanțe favorabile acestui proces, celulele noastre sunt capabile să se repare într-o perioadă de șapte ani.

 Știința a dovedit ca moștenim 15% din sănătate de la părinți, 15% poate fi influențată de doctori, dar restul de 70% depinde numai de stilul nostru de viață.

 De aceea vă sugerez să analizăm împreună o serie de greșeli în stilul nostru de viață care conduc la boli și îmbătrânire prematură.

Cinci factori principali care dăunează sănătății noastre:

  1. Neglijarea coloanei vertebrale
  2. Respiratia incorectă  
  3. Dieta incorectă 
  4. Lipsa igienei corporale interne
  5. Incapacitatea de a trăi o viață  fericită

Trimite-mi dieta săptămănală