Profit la fiecare 10 minute!

Arta Fiziologiei

18.05.2021

Fiziologia (fizica) ′′ natură, origine ′′ și (logia) ′′ studiu al ′′ este studiul științific al funcțiilor și mecanismului într-un sistem viu. Ca subdisciplină a biologiei, fiziologia se concentrează asupra modului în care organismele și sistemele de organe, organele individuale, celulele și bimoleculare îndeplinesc funcțiile chimice și fizice într-un sistem viu. Conform claselor de organisme, câmpul poate fi împărțit în fiziologie medicală, animală, plantă, celulară și comparativă. Funcționarea centrală și fiziologică sunt procese biofizice și biochimice, mecanisme de control homeostatic și comunicarea între celule.

Starea fiziologică este condiția funcției normale, în timp ce starea patologică se referă la afecțiuni anormale, inclusiv la bolile umane Premiul Nobel pentru fiziologie sau medicină este acordat de Academia Regală de Științe Suedeză pentru realizări științifice excepționale în fiziologie legate de domeniul medicinei. 

Cum definești medicina? Medicina nu este doar un drog. Medicina este și numele domeniului sănătății și vindecării. Acesta include asistente, medici și specialiști precum cercetătorii și inventatorii. Odată ce un astfel de specialist este domnul David Schmidt. 

Fondatorul și CEO-ul LifeWave David Schmidt au primit educația sa oficială în Management Information Systems și Biology la Universitatea Pace din Pleasantville, NY. De acolo a continuat să inventeze dispozitive de comunicare non transdermale sub formă de plasturi adezivi care nu au nevoie de baterii sau globuri sau alte electronice tradiționale. Aceste instrumente chiar și atunci când sunt plasate lângă un corp sunt deja menționate mai devreme, capabile să îmbunătățească performanța de la distanță organismelor funcționări fiziologice proprii care sunt procese biofizice și biochimice, mecanisme de control homeostatic și comunicarea între celule. Doar pentru că alții se luptă cu ideea acestui concept sau că nu a mai fost făcut până acum nu înseamnă că nu se poate.LifeWave din 2004 a ajutat oamenii din întreaga lume să-și realizeze cel mai mare potențial. Produsele brevetate de la LifeWave ajută la furnizarea de energie și rezistență, acuitate mentală, somn mai bun, stres redus, aspect îmbunătățit al pielii, vindecare rapidă a rănilor și o senzație generală de vitalitate tinerească. Produsele LifeWave ajută, de asemenea, oamenii să reducă grăsimea corporală și să scadă durerea. Distribuitorii Independenți LifeWave din lume promovează acum produse transformate simplu de utilizat, accesibile, care pot ajuta oamenii să se apropie în fiecare zi cu mai multă concentrare, entuziasm și pasiune. Pentru că atunci când ești în cea mai bună formă, experimentezi lumea diferit și noi posibilități se deschid peste tot în jurul tău. Doar cuvintele nu pot explica ceea ce este acum posibil. Prin urmare, prima data obțineți propria realitate cu această tehnologie. 

Contactează-te cu un distribuitor LifeWave și începe să plasezi.