Aplicatia HeloAppStore

06.05.2017


În cele câteva săptămâni de când HeloAppStore a venit online, mulți dezvoltatori au solicitat informații și utilizatorii sunt încântați de aplicațiile viitoare.

Considerăm că este important să reamintim tuturor că aplicația oficială Helo, disponibilă pe Google Play și App Store, conține doar măsurătorile Helo de bază - vrem să oferim dezvoltatorilor libertatea de a extinde puterea dispozitivelor Helo.

Din acest motiv, dorim să raportați despre prima aplicație complet dezvoltată cu Open API, disponibilă pe HeloAppStore. Aplicația HEKA, dezvoltată de o nouă companie Silicon Valley, a fost disponibilă în magazinul nostru de câteva săptămâni și se confruntă deja cu un succes imens. HEKA conține toate măsurătorile de care aveți nevoie pentru Helo, inclusiv cele pe care nu le găsiți pe aplicația oficială Helo. De asemenea, creatorii site-ului HEKA ne-au raportat că în viitoarea actualizare a aplicației HEKA vor adăuga integrarea Lifelog, o funcție care oferă utilizatorilor rapoarte zilnice, săptămânale și lunare.

Vă recomandăm cu sinceritate să instalați această aplicație uimitoare creată de mințile inteligente, tinere sub soarele californian cald!

Sunteți pregătiți pentru o experiență nouă pe telefonul smartphone?