Profit la fiecare 10 minute!

Antrenament 4 minute

08.03.2021

Antrenamentul Four Minute de Dr ZACH BUSH este un nou concept de exercițiu care se învârte în jurul capacității corpului de a folosi oxidul nitric pentru creșterea musculară. David Schmidt al lui Lifewave este un susținător puternic pentru exerciții fizice. Rezultatele patch-urilor noastre ar fi îmbunătățite dacă cineva ar putea păstra mușchii în acțiune și ar stimula oxidul nitric în același timp. Această rutină simplu de făcut exerciții fizice poate fi încorporată aproape peste tot și realizată în orice moment. Faptul că această rutină simplă te poate ajuta la construirea mușchilor și în același timp este, de asemenea, o modalitate excelentă de a stimula oxidul nitric în corp este foarte importantă.

De asemenea, amintește-ți că mușchii puternici funcționează ca niște pompe pentru limfatica ta. Limphaticele sunt importante pentru a face față îndepărtării toxinelor. Mușchii puternici ard, de asemenea, calorii care asistă la pierderea în greutate. Exercițiu / sport extrovertiți o persoană. Acest lucru este important pentru sănătatea mintală. Această rutină este, așadar, o modalitate excelentă de a rămâne în ton. Antrenamentul de 4 min este un antrenament anaerob eficient care poate fi făcut de mai multe ori pe zi. Cu cât o faci mai frecvent, cu atât rezultatele tale sunt mai bune.

Oxidul nitric este o moleculă realizată de corpul uman care îți hrănește mușchii. Când începi să faci exerciții fizice și rămâi fără oxigen (simți că te doare mușchii), oxidul nitric este eliberat. Pe măsură ce se mișcă în aval, vasele de sânge se dilată permițând mai mult oxigen și nutrienți pentru creșterea musculară. Vasele noastre sanguine stochează de fapt doar aproximativ 90 de secunde de oxid nitric înainte de a fi nevoie să producă mai mult, așa că lucrând fiecare grupă majoră de mușchi timp de 90 de secunde îți oferă cel mai eficient antrenament pentru a tonifica și construi mușchi.

Corpul are capacitatea de a regenera oxidul nitric la fiecare câteva ore, oferindu-ți posibilitatea de a-l elibera de mai multe ori pe zi. Ceea ce înseamnă că cel mai eficient mod de a-ți crește funcția musculară este să faci sport foarte scurt la câteva ore. Antrenamentul Four Minute poate fi finalizat de mai multe ori pe zi, indiferent unde ești, cu cine ești sau cu ce porți. În doar patru minute faci exerciții pentru cele mai mari 16 grupe musculare din corpul tău. Este gratuit, ușor, eficient și cel mai bun mod de a începe să-ți tonifiezi sistemele corpului.