Profit la fiecare 10 minute!

GOLD PLAST

designer italian, producător și distribuitor

si

Din 2021 suntem parteneri Gold Plast Production, producatori de vesela pentru horeca. Toate produsele și accesoriile de masă reutilizabile și reciclabile Goldplast sunt construite pe o bază de cercetare constantă și experiență extinsă în industrie. Acest lucru este valabil și pentru Safe Safe, concepuți și creați pentru a satisface nevoile fiecărui profesionist din alimente și băuturi care caută un partener de încredere care să fie alături de ei în căutarea constantă a excelenței.

De la baruri și pub-uri la discoteci și cluburi de noapte, de la hoteluri la lumea restaurantelor și a cateringului, de la facilități de convenții la locații pentru evenimente, de la cluburi pe plajă la cluburi sportive și de țară. Chiar și brutării, parcuri de distracții, restaurante fast-food, cafenele, muzee, spa-uri și centre de wellness.

Veselă perfectă REUTILIZABILĂ și RECICLABILĂ pentru fiecare profesionist

Suntem inspirați în fiecare zi de individualitatea profesioniștilor care își pun încrederea în Goldplast. Ele sunt inspirația din spatele mai multor linii și a multor produse și accesorii practice pentru veselă; elegant, creat cu diferite nevoi în minte, dar întotdeauna capabil să se integreze în armonie perfectă.

TABLE-TECH s-a născut dintr-o nevoie de veselă elegantă, dar rezistentă : o linie de produse durabile concepute pentru a fi la fel de elegante precum sticla, dar în același timp practic și perfect sigur.

Produse elegante excelente , perfecte pentru evenimente în aer liber și cele mai exclusive locații care necesită un stil rafinat, asigurând în același timp siguranță maximă, datorită utilizării tehnopolimerilor de ultimă generație .

Potențialul lor pentru contactul cu alimente , rezistența la expunerea la soare și calitățile estetice de prim rang fac din această linie alegerea ideală pentru a oferi un serviciu extrem de profesionist și a străluci în orice ocazie.

Stöven gama a

fost proiectat pe un tehnopolimer special dezvoltat pe GOLDPLAST specificațiile pentru aplicații de calitate alimentară și capabile să reziste în cuptor tradițional de până la 200 ° C timp de 45 de minute consecutive, toate în conformitate cu reglementările MOCA.

Capacitatea de a rezista la temperaturi ridicate permite utilizarea vaselor Stoven atât în ​​cuptorul cu microunde , cât și în cuptorul tradițional , atât pentru încălzire, cât și pentru gătit debitele.

Designul minimal și modern combinat cu ruptura fac din vasele Stoven un instrument indispensabil ori de câte ori condițiile de serviciu necesită un grad ridicat de practicitate și siguranță.

• Compatibil cu cuptorul tradițional de până la 200 ° C timp de 45 de minute • Compatibil cu cuptorul cu

microunde de până la 900 Watt timp de 5 minute

• Lejeritate extremă și transportabilitate ușoară

• 100% INCREZIBIL

• 100% RECICLABIL

• Profesional în mașina de spălat vase (până la 500 de spălări)

• Total absența bisfenolului

• Absența totală a formaldehidelor

Serviciile noastre personalizate sunt dedicate producătorilor și distribuitorilor care lucrează în sectorul alimentar și al băuturilor, cu nevoi de ambalare rafinate și specifice. Acestea oferă un mod unic de a ieși în evidență în scopuri promoționale, subliniind marca și valorile sale pentru publicul țintă.

Pentru a sprijini fiecare profesionist din industrie, sporindu-le individualitatea, multe produse Goldplast pot fi personalizate pentru a satisface nevoile specifice. A fi recunoscut ca un partener de încredere înseamnă a putea asculta fiecare nevoie, oferind întotdeauna o soluție creativă și funcțională.

Treizeci de ani de experiență sunt la dispoziția clienților noștri, pentru a-și personaliza produsele Goldplast preferate și a le face cu adevărat unice, integrându-se perfect cu orice marcă și stil. Fiabilitatea, expertiza, calitatea, tehnologia înaltă și costurile competitive sunt avantajele care fac ca orice alegere să fie cu adevărat plină de satisfacții.

Cum? Datorită asistenței noastre complete, care permite dezvoltarea oricărei idei, începând cu brieful clientului, un proiect de proiectare a ambalajelor este integrat cu prototipare virtuală, cu redare realistă și prototipare rapidă. După producerea matriței și a echipamentelor conexe, se realizează turnarea efectivă , urmată de decorare și livrare , ceea ce face ca fiecare dorință de personalizare să fie ușor de realizat.

Produsele Gold Plast sunt doar pentru sectorul HORECA

sau

 completati formularul

STIAI ASTA...

Reutilizând un set de masă de 10 ori pentru o familie de 4 (format din 2 farfurii și 1 pahar pe utilizare) cu referire la utilizarea de două ori pe zi pentru o durată de 7 zile , puteți obține o reducere a impactului asupra mediului egală cu menținerea unui Bec de 90 wați oprit timp de 18 zile ?

și că reutilizând același tabel setat de 10 ori pentru o familie de 4 timp de 30 de zile , (cu referire la utilizarea de două ori pe zi) , puteți salva mediul, emisii de CO2 egale cu menținerea a 80 de becuri de 90 de wați timp de 24 de ore ?

ȘI ȘTIAȚI CĂ ...

Reutilizarea unui set de masă de 10 ori pentru o familie de 4 (formată din 2 farfurii și 1 pahar pe utilizare) cu referire la utilizarea de două ori pe zi pentru o durată de 30 de zile , echivalează cu neutilizarea mașinii timp de 5 zile sau luarea a 5 mașini în afara drumului pe zi? (presupunând o distanță medie de 40 km pe zi)

și că refolosirea aceleiași mese setate de 10 ori pentru 4 persoane timp de 90 de zile (cu referire la utilizarea de două ori pe zi), echivalează cu neutilizarea mașinii timp de 15 zile sau cu scoaterea a 15 mașini de pe șosea pe zi? (presupunând o distanță medie de 40 km pe zi)

UTILIZAȚI ȘI REUTILIZAȚI și RECICLAȚI

GOLDPLAST: excelența Made in Italy, o combinație de stil și înaltă calitate

De peste treizeci de ani suntem o companie italiană de vârf în sectorul ospitalității prin crearea, producția și distribuția unei game largi de accesorii de masă . O experiență îndelungată, câștigată în numele cercetării și inovației , ne permite să oferim soluții de ultimă generație pentru a satisface cerințele profesioniștilor din catering și ai celor mai pretențioși consumatori din toate cele patru domenii de referință ale sectorului: mâncare digitală, veselă și vase, băutură set de tacâmuri și tacâmuri .

Colecțiile unice, atenția la design, o gamă largă de forme și culori fac din GOLDPLAST un adevărat unicum din sector. Toate produsele noastre sunt fabricate cu materii prime de înaltă calitate și 100% reciclabile , deoarece atenția la siguranță și durabilitate este prioritatea noastră: un angajament recunoscut și de certificările internaționale pe care le-am atins de-a lungul anilor.

Acestea sunt ingredientele unui succes care a determinat Grupul să construiască o rețea internațională consolidată, cu prezență în 39 de țări , datorită unei rețele de 100 de agenți și 17 distribuitori. Pe lângă sediul central Arcisate, unde se află și Centrul de Inovare al Grupului, GOLDPLAST are două unități de producție, principalul în Topoloveni (AG) în România și al doilea în Torreglia (PD) în Italia. De asemenea, poate conta pe 4 centre logistice, în Italia, România, Elveția și SUA, angajând în total aproximativ 700 de persoane.

În ultimii 5 ani, Grupul a înregistrat o tendință de creștere foarte pozitivă, în medie peste 10% pe an.

in constructie!