Blog
 

Cei mai mulți copii cred că odată și ei vor fi bogați, vor avea o casă frumoasă cu gradină și cu piscină. Vor avea mașini extraordinare, poate și un iaht și avion personal. Vor călători în jurul lumii împreună cu familia și vor fi foarte bogați.
După ce cresc își dau seama, că viața nu-i chiar un vis, așa cum și-au închipuit.Trebuie să lucreze din greu pentru împlinirea viselor, sau de cele mai multe ori pentru supraviețuire. Sunt trei feluri de oameni:

 • 80% se luptă pentru supraviețuire, și nu fac nimic pentru a schimba ceva.
 • 15% profită de oportunități
 • 5% se bucură de viață, direcționează fluxul monetar și dictează procesele economice!

Și cea ce privește sănătatea sunt trei categorii de oameni:

 • 80% dintre ei sunt indiferenți - nu au prea mare chef de viață. Nu le pasă de sănătate, nu fac nimic pentru prevenirea bolilor. Au încredere numai în medici și în medicamente.
 • 15% încearcă să trăiască sănătos. Ei sunt cei care merg la cei mai buni medici, iau vitamine, fac sport.
 • 5% se concentreazăpe prevenirea bolilor - iau suplimente nutritive,au grijă ce mănâncă, preferă tratamentele naturiste și alimentația bio.


Majoritatea oamenilor până la 40 de ani își sacrifică sănătatea pentru a face rost de bani, iar după 40 de ani își sacrifică banii pentru sănătate.
Omul înțelept nu începe să-și sape fântână atunci când îi este sete, ci atunci când dă de izvoare abundente!Celor care le pare rău de banii cheltuiți pe menținerea sănătății nu iau în calcul banii cheltuițiîn caz de boală!Statisticile arată că fiecare om la viața lui cheltuie o anumită sumă pe sănătate, nimeni nu poate să facă economie la așa ceva!Dar nu este îndiferent pe ce îi cheltuie!
Numai boala se poate molipsi, sănătatea nu! Sănătatea trebuie menținută! Cum încearcă oamenii să facă rost de bani mai mulți?Majoritatea oamenilor fac economii, respectiv lucrează mai mult, învață mai mult! Unii încearcă jocurile de noroc și devin prada ușoară a jocurilor pilot, în speranța unei îmbogățiri rapide și fără efort. Sunt alții care așteaptă să se îmbogățească din dobânzile de la bănci, sau încep o afacere obișnuită.Însă 80% dintre afaceri dau faliment în cel mult 3 ani. Oare bogăția este privilegiul celor 5% ?În societate s-au format 4 categorii de oameni:
1. Nu au timp - nu au bani - Ei sunt majoritatea angajaților.
Ei, care își vând timpul pe bani.
Ei se bazează pe "siguranța" salariului fix și pentru aceasta muncesc pentru binele altora.
2. Nu au bani - dar au mult timp. - Ei sunt majoritatea pensionarilor, a șomerilor.
Ei, care nu s-au pregătit din timp și au mizat numai pe pensia acordată de stat. Sau șomerii care se gândesc numai la ajutoarele sociale.
3. Au bani - dar nu au tim. - Ei sunt majoritatea întreprinzătorilor particulari.
Ei au devenit proprii lor angajați, pentru existența de zi cu zi trebuie să lucreze peste puterile lor, satisfacțiile și banii sunt mai mulți, dar nu întotodeauna!4. Au bani și au și timp. - Ei, care construiesc sisteme, rețele, banii lucrează pentru ei.
Câștigarea banilor - în engleză facerea banilor - după Robert T. Kiyosakise face după 4 metode, conform cărora angajații, antreprenorii sunt situați în stânga, iar proprietarii companiilor, investitorii, în dreapta!
Pătratul CASHFLOW arată de ce există câțiva care lucrează mai puțin decât alții și totuși câștigă mai mult, plătesc mai puțin impozit și trăiesc într-o siguranță materială mai mare.
Scopul este ca să ajungi printre investitori, acolo deja banii lucrează în locul tău.Dar ce trebuie pentru a porni o afacere de succes ?

 • O idee extraordinară!
 • Investiție de bani multi și de timp!
 • Răbdare,
 • Perseverență!

În absența acestora, în ziua de azi 80% din întreprinzători dau faliment, după ce nu mai pot acoperi pierderile cu împrumuturi!Obiceiurile cumpărătorilor, pretențiile, schimbarea cerințelor și dezvoltarea tehnologiei, toate acestea reprezintă pentru antreprenori adevărate probe și foarte puțini reușesc să le supraviețuiască!
De aceea foarte mulți antreprenori se întreabă: Oare asta mi-am dorit când am devenit antreprenor?
Ce este de făcut dacă nu ai:

 • Nici bani
 • Nici diplomă
 • Nici idei extraordinare
 • Nici experiență
 • Nici mijloace

Poți începe o afacere MLM! De ce se recomandă marketingul în rețea ca cea mai bună formă de afacere?

 • Pentru că poate să o facă oricine, chiar și pe lângă serviciu!
 • Nu este nevoie de calificare, diplomă, nu există limită de vârstă!
 • Nu este nevoie de investiții mari!
 • Nu există limite de câștig!
 • Pentru munca depusă o dată se primește comisioane tot restul vieți!
 • Cu muncă din ce în ce mai puțină se câștigă din ce în ce mai mulți bani!
 • Se poate construi pe plan internațional!
 • Pregătirile în cadrul companiilor MLM au impact și asupra altor domenii ale vieții!
 • Afacerile MLM aduc venituri pasive și se pot lăsa moștenire copiilor!

,, Mai bine beneficiez de un comision de 1% din munca a 100 de oameni, decât de un procent de 100% din munca unui singur om"

Beţi cafea cu ganoderma, cu efecte benefice, încercaţi produsele DXN şi bucuraţi-vă de sănătate!

Regina plantelor medicinale

Cercetările şi experienţele ştiinţifice au confirmat efectele pozitive ale ganodermei, din orice punct de vedere, mai ales efectul asupra sângelui: îmbunătăţeşte circulaţia şi calitatea celulelor sanguine. Întăreşte sistemul imunitar, ajută la funcţionarea organelor interne şi îmbunătăţeşte starea fizică în general. S-a dovedit a fi eficace în tratamentul bolilor moderne. Ajută la menţinerea sănătăţii.

Poate pare ciudat, însă ganoderma are acţiune bilaterală, adică poate creşte sau scădea tensiunea arterială. Datorită faptului, că ganoderma armonizează funcţiile organismului, sporeşte capacitatea naturală de autovindecare a acestuia, întăreşte sistemul imunitar.

La cafeaua arabică de o calitate superioară din Brazilia, se adaugă extract de Ganoderma (de aceea se găseşte numai în formă instant), astfel se obţine o cafea superioară, care este deosebită nu numai datorită gustului, ci şi datorită efectelor benefice ale ciupercii ganoderma.

Cafeaua DXN cu ganoderma neutralizează acizii acumulaţi în organism, consumul ei atenuează arsurile la stomac. Consumul regulat şi exclusiv al cafelei DXN reglează tensiunea arterială (dacă doriţi să constataţi efectele reale să nu consumaţi alte tipuri de cafea!). Poate fi consumată şi de hipertensivi. 

1). Nu există ruşine în a recunoaşte faptul că în viaţa ta persistă haosul şi că ai nevoie de limpezire. Oamenii care sesizează acest lucru şi care iau măsuri din timp, sunt acei oameni care de cele mai multe ori descoperă că ei sunt sprijinul de care au avut nevoie.

În continuare puteți citi textul integral al discursului lui Steve Jobs, CEO al Apple Computer şi Pixar Animation Studios, adresat absolvenţilor de la Universitatea Standford.

O legendă spune că inventatorul jocului de şah, un indian pe nume Sessa, a mers la regele lui cu acest joc minunat şi a fost întrebat ce doreşte în schimb.
El a spus că vrea 1 bob de grâu pentru prima pătrăţică a tablei de şah. Două boabe de grâu pentru a doua pătrăţică şi să se tot dubleze...

Te atentionez!

10.02.2018

TE ANTENȚIONEZ! Vei citi lucruri în acest articol, care s-ar putea să te deranjeze, dacă le iei personal, și ai 2 variante: